Gratis verzending vanaf €49,-

ACANA kattenvoer

ACANA Kattenvoer is hoogwaardig voer voor een scherpe prijs. Het voer van ACANA is biologisch verantwoord en vrij van granen. De diverse soorten ACANA kattenvoer worden bereid met verschillende ingrediënten als ranch gefokt lam, hele scharreleieren van lokale boerderijen, scharrel kip en vis uit de noordelijke meren van Canada. De smaken zijn allemaal gebaseerd op het leefgebied van de hond. De ingrediënten sluiten aan op de natuurlijke voedingsbronnen in het leefgebied. 

GRASSLANDS  PACIFICA  WILD PRAIRIE  ACANA HONDENVOER

ACANA Grasslands

ACANA Grasslands kattenvoer sluit aan op de natuurlijke voedingsbronnen op de graslanden in Noord-Amerika. Acana Grasslands is bevat lamsvlees, scharreleend, scharrel eieren van plaatselijke boerderijen en in het wild gevangen baars. Dit voer is rijk aan proteïnes en geschikt voor alle rassen en leeftijden. 

ACANA Regionals Pacifica

ACANA Regionals Pacifica is een uniek, graanvrij kattenvoer bereid met vers gevangen zalm, bot en haring. De vis wordt niet ingevroren, maar direct verwerkt. Daarbij is het voer vrij van conserveringsmiddelen. ACANA Pacifica is rijk aan omega 3 (EPA + DHA). Dit zorgt voor een sterk immuumsysteem en ondersteunt de huid en vacht van uw kat. Geschikt voor alle rassen en leeftijden. 

ACANA Wild Prairie

ACANA Wild Prairie is gebasseerd op de voedingsrijke omgeving van de Canadese prairies. ACANA Wild Prairie is een bron van vitaminen en mineralen die de darmen en leveren van uw kat ondersteunen. ACANA kattenvoer is rijk aan kalkoenlever en kippenvlees en bevat ook kleine hoeveelheden groenten, fruit en kruiden. Geschikt voor alle rassen en leeftijden. 

Acana bountiful catch

Acana bountiful catch kattenvoer is ontwikkeld met uitsltuiend dierlijke ingrediënten. Om zo dicht mogelijk bij het natuurlijke dieet van de kat te blijven, zijn uitsluitend kleine prooidieren gebruikt. Acana bountiful catch is een combinatie van kip, kalkoen, kwartel en vis. Uiteraard wordt het recept aangevuld met essentiële vitaminen, mineralen en aminozuren. Bekijk hieronder het aanbod: 

Happy One Graanvrij Hondenvoer