Renske hondenvoer

Renske hondenvoer bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Het hondenvoer van Renske is geschikt voor dagelijkse consumptie en bestaat hoofdzakelijk uit vers vlees. Bij de productie van dit voer worden geen kunstmatige geur- kleur- of smaakstoffen gebruikt. Renske hondenvoer is geschikt voor zowel volwassen als jonge honden. Het voer is beschikbaar in diverse smaken en samenstellingen. Bekijk het volledige aanbod Renske hondenvoer hieronder of maak een keuze: 

Spaarkaart

Een volle Renske spaarkaart is goed voor 7,50 korting! 

MEER INFORMATIE

Renske hondenvoer in 12 kilo zak

Voor de grote gebruikers van Renske hondenvoer hebben wij balen droogvoer van 12 kilo. Dit zijn de grootste verpakkingen Renske voer, daardoor bent u zeker van een voordelige inkoopprijs. De zakken zijn beschikbaar in de smaken kip, lam en zalm. Dit type droogvoer bestaat voor minimaal 26% uit vers vlees of vis en is vrij van kunstmatige geur- kleur of smaakstoffen. 

Renske multidoos voordeelverpakking

Voor echte liefhebbers van Renske hondenvoer zijn de multidozen een schot in de roos. De Renske multidozen bevatten een mix van verschillende smaken. Doordat er verschillende smaken in de dozen zitten krijgt uw hond een goede variatie aan vitaminen en mineralen binnen. Zo krijgt uw hond dus een gevarieerd dieet tegen een waanzinnig scherpe prijs. 

Renske vers hondenvoer (100 gram)

Het verse hondenvoer van Renske biedt een gebalanceerd dieet met vers vlees als hoofdbestanddeel. De handige 100 gram verpakkingen zijn een complete maaltijd voor uw hond. De hondenvoeding van Renske is 100% natuurlijk en glutenvrij. De verse ingrediënten zijn gestoomd en vacuüm geseald. Renske hondenvoer is geschikt voor honden die normaal gesproken niet goed reageren op droog- of blikvoer. Deze verpakkingen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende smaken:

Renske hondenvoer voordeelverpakking (8 x 100 gram)

Eet uw hond regelmatig Renske hondenvoer en is een van de verpakkingen zijn persoonlijke favoriet? Koop dan niet langer losse verpakkingen, maar geniet dan van extra voordeel met onze voordeelverpakkingen. Met deze voordeelverpakking heeft u direct 8 Renske verpakkingen van 100 gram in huis. Ook de voordeelverpakking is beschikbaar in 6 verschillende smaken: 

Renske vers hondenvoer (395 gram)

Al het hondenvoer van Renske is glutenvrij en 100% natuurlijk. Dit hondenvoer is ideaal voor honden die niet goed reageren op normaal hondenvoer of een allergie voor gluten hebben. U kunt het hondenvoer (als het eenmaal is geopend) drie dagen in de koelkast bewaren of gelijk invriezen. 

Renske hondenvoer voordeelverpakking (10 x 395 gram)

De voordeelverpakkingen bevatten tien porties van 395 gram. Zo heeft uw hond tien heerlijke porties om van te smullen. Dit hondenvoer kan na het openen drie dagen in de koelkast bewaard worden of ingevroren worden. Het hondenvoer van Renske bestaat uit allerlei natuurlijke ingrediënten en is in verschillende smaken te koop.

Renske graanvrij hondenvoer (395 gram)

Het graanvrije hondenvoer van Renske is ideaal voor honden die niet goed reageren op graan in hun voedsel. Het hondenvoer van Renske bevat alleen natuurlijke producten en is een complete maaltijd voor uw hond. Het bevat alle nodige vitaminen en mineralen waardoor uw hond gezond blijft.

Renske graanvrij hondenvoer voordeelverpakking (10 x 395 gram)

De voordeelverpakkingen van het graanvrije hondenvoer van Renske zijn in verschillende smaken te koop. De voordeelverpakkingen bevatten 10 porties van 395 gram. Het hondenvoer van Renske is een complete maaltijd voor uw hond en bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten.

Renske biologisch natvoer

Het biologische natvoer van Renske komt in twee varianten: kip en rund. Dit zijn complete biologische maaltijden die 100% natuurlijk zijn en prima te combineren zijn met Renske Super Premium Droogvoer. Dit voer is na openen nog 2 dagen goed in de koeling en is geschikt voor honden vanaf 1 jaar. Het natvoer van Renske is te koop in verpakkingen van 300 gram. Heeft uw hond liever kip of rund?

Renske gezonde hondensnacks

Heeft uw hond wel een lekkernij verdiend? Verwen uw hond met de gezonde beloningen van het merk Renske. De gezonde beloningen zijn in verschillende smaken te koop, er zit vast wel een smaak tussen die uw hond heerlijk vindt.