Gratis verzending vanaf €49,-

Iams kattenvoer

Iams kattenvoer is hoogwaardig voer voor uw kat, zowel beschikbaar als natvoer en droogvoer. Dankzij de rijke, volle smaak zal uw kat er zeker van smullen. Bovendien zorgt het voer voor gezonde tanden. Daarnaast ondersteunt het de ontwikkeling van uw kat, zodat de afweer van uw viervoeter goed blijft en hij in elke levensfase beschermd is tegen ziektes en infecties. Dankzij de juiste hoeveelheid vitaminen, mineralen en voedingsstoffen blijft uw kat gezond en sterk.

Iams adult kattenvoer (kip, vis of lam)

De Iams Adult kattenvoeding is compleet gericht op het welzijn van uw volwassen kat. De hoogwaardige ingrediënten maken niet alleen van iedere maaltijd een feestje, maar bevatten ook alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft. U hebt de keuze uit voer met kip, vis lam of een combinatie van kip en zalm. Het Iams adult droogvoer bevat onder andere vitamine E en omega-3 vetzuren voor de ondersteuning van het afweersysteem en een gezonde huid en vacht.

Iams adult Dental kattenvoer (kip)

De Iams Adult Dental kattenvoeding is compleet gericht op de ondersteuning van sterke tanden en om het gebit van uw kat gezond te houden. De hoogwaardige ingrediënten bevatten veel dierlijke eiwitten en zorgen ook nog eens voor een gezonde huid en glanzende vacht. U hebt de keuze uit voer met kip. Het Iams adult Dental droogvoer bevat onder andere goede mineralen voor sterke spieren en zorgt vooral voor een gezond gebit.

Iams Adult & senior kattenvoer (kip & Zalm)

Iams Multi-Cat kattenvoer is een hoogwaardig droogvoer dat is ontworpen voor katten van middelbare en oudere leeftijd. Dit voer is gemaakt van kip en zalm en is speciaal samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van volgroeide katten. De formule bevat hoogwaardige eiwitten om de spieren van je kat te ondersteunen en antioxidanten om het immuunsysteem te versterken.

Iams naturally adult kattenvoer

Iams naturally adult kattenvoer is 100% complete voeding met natuurlijke ingrediënten die zeer goed verteerbaar zijn voor uw viervoeter. Uw kat kan onder andere Nieuw-Zeelands lam, Atlantische zalm en wilde tonijn aantreffen in deze voedzame brokken. Ieder brokje zit bovendien boordevol vitamine E, omega-3 en omega-6, vezels en eiwitten, waardoor uw kat aan een kleine hoeveelheid voeding al genoeg heeft.

Iams junior / kitten kattenvoer

Kittens en drachtige of zogende poezen hebben andere behoeften dan volwassen katten. Daarom is Iams junior/kitten kattenvoer er helemaal op gefocust uw kittens en drachtige poezen een volledig en uitgebalanceerd voedingsdieet aan te bieden. De kattenvoeding van Iams bevat alle essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die ervoor zorgen dat uw kitten gezond en sterk wordt. Ook draagt de voeding bij aan de ontwikkeling van haar hersenen en gezichtsvermogen.

Iams senior kattenvoer

Iams mature & senior kattenvoeding is speciaal ontwikkeld voor alle katten die 7 jaar of ouder zijn. Aangezien uw kat op latere leeftijd minder actief wordt, verliest hij ook zijn spierspanning en spierkracht. Juist daarom is het zo belangrijk om voor voeding te kiezen die bestaat uit hoogwaardige eiwitten. Deze dragen namelijk bij aan het behoud van sterke spieren. Daarnaast bevat het Iams senior kattenvoer ook speciale vezels die zorgen voor een gezonde spijsvertering. Ook aan de gewrichten, het gebit en het hart van uw huisdier wordt gedacht.

Iams sterilized / overweight kattenvoer

Iams cat adult sterilized & overweight is bedoeld voor gecastreerde en gesteriliseerde katten en voor katten die gevoeliger zijn voor overgewicht, bijvoorbeeld door verminderde activiteit. Het kattenvoer bevat alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft, maar met 30% minder vet, waardoor het gewicht van uw viervoeter snel afneemt. De hoogwaardige eiwitten en speciale vezelcombinaties leiden tot een goede balans waar uw kat gezond van wordt. De Iams kattenbrokken zorgen voor sterke spieren, een gezonde spijsvertering, gezond gewicht, gezond hart, een sterk afweersysteem, gezonde huid en glanzende vacht. Maak uw keuze uit zakken van 3 of 10 kg.

Iams delight natvoer

Iams delights natvoer biedt een volledig en uitgebalanceerd dieet voor uw kitten, volwassen kat of senior kat. De delights voeding bevat niet alleen alle benodigde voedingsstoffen voor uw kat, maar heeft ook nog eens een onweerstaanbare smaak, waardoor uw viervoeter er zeker van zal genieten. Waar Iams delights land and sea collection bedoeld is voor volwassen katten vanaf 1 jaar, is Iams delights with chicken er speciaal voor katten die 7 jaar zijn of ouder. Ook voor kittens is er een speciale variant van Iams delight met kip in saus waar allerlei essentiële oliën en mineralen in zitten voor uw jonge huisdier.

Happy One Graanvrij Hondenvoer