Gratis verzending vanaf €49,-

Orijen hondenvoer

Orijen hondenvoer is 100% natuurlijke voeding voor uw hond. Orijen voer is ontwikkeld met de hond als carnivoor in het achterhoofd. De ingrediënten bestaan grotendeels uit vlees en vis, aangevuld met groenten en fruit. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van verse producten. Natuurlijke kruiden en smaakmakers zorgen voor een lekkere en authentieke smaak. Er worden geen geur-, kleur- of smaakstoffen aan de Orijen hondenbrokken toegevoegd. Regelmatig ontvangen wok positieve orijen ervaringen van onze klanten. Naast hondenvoer hebben wij ook Orijen kattenvoer in ons assortiment. Orijen hondenvoer kopen? Bekijk ons aanbod hier onder:

ADULT SMALL BREED PUPPY SENIOR REGIONAL RED TUNDRA SIX FISH FIT&TRIM HONDENSNACKS
 

Orijen Whole Prey Adult hondenvoer

De whole prey adult voeding is bedoeld voor de volwassen hond. Deze Orijen hondenbrokken bevatten een opvallend hoge hoeveelheid kip, kalkoen, vis en scharreleieren. Daarnaast wordt het aangevuld met de nodigen eiwitten, vetten en vitamines. Sinds korten wordt er in Orijen hondenvoer ook gebruik gemaakt van vers orgaanvlees. Orgaanvlees geeft deze hondenbrokken een relatief hoge voedingswaarde. Voorbeelden van orgaanvlees dat gebruikt wordt zijn : hartjes, levertjes, pens en kraakbeen. Voornamelijk van Lam en Kip.

Orijen small breed whole prey hondenvoer

Orijen small breed is speciaal ontwikkeld voor kleine rassen. Deze verpakkingen zijn onderdeel van de whole prey formule. Daarmee bent u zeker van een gevarieerd en volledig dieet voor uw hond. Orijen small breed ondenvoer is rijk aan dierlijke eiwitten zoals kip, kalkoen, vis en kwartel. Bovendien is dit voer 100% graanvrij. Het voer bestaat uit kleine brokken zodat ook de kleinste honden het met gemak kunnen eten. Het voer is leverbaar in een verpakking van 1,8 en 4,5 kilo.

Orijen Regional Red Hondenvoer

Orijen Regional Red hondenvoeding is rijk aan Angus rund, wild-zwijn, Europese bizon en varken. De verschillende vleessoorten zijn met specifieke verhoudingen gecombineerd tot de befaamde Orijen dog food Whole Prey mix. De vleesmix wordt aangevuld met scharreleieren en een kleine hoeveelheid vis en schapenvlees. Orijen Regional Red hondenvoer bevat een grote hoeveelheid groenten en fruit. Orijen hondenbrokken bevatten onder andere: Pompoen, courgette, wortels, peren, spinazie, bieten en pastinaak. Naast het dagelijkse hondenvoer zijn er ook Orijen snacks beschikbaar. Deze verpakking bevat 92 gedroogde hondensnacks met vrijwel dezelfde samenstelling. 

Orijen Six Fish hondenvoer

Orijen Six Fish hondenvoer bevat uitsluitend verse zoet- en zoutwater vis. In Orijen hondenbrokken worden uitsluitend vissoorten gebruikt die zijn rijk aan bouwstoffen en goede vetten die bijdragen aan een gezonde vacht en huid. De vissoorten die gebruikt worden zijn: makreel, schol, haring, kabeljouw, rock vis, sardines, en blauwe wijting. Orijen Six Fish hondenvoer wordt aangevuld met linzen, erwten en bonen. Daarnaast zijn bevat het Six Fish voer onder andere de volgende groenten: pompoen, wortel, rode bieten, bosbessen, cranberries en courgette. Dit type Orijen adult hondenvoer is leverbaar in 3 verpakkingen: 11, 6 en 2 kilogram. 

Orijen Senior hondenvoer

Honden op leeftijd kampen vaker met ouderdomsklachten zoals stijfheid, stramheid of gewrichtsproblemen. Orijen Senior Whole prey hondenvoer biedt de nodige bouwstoffen die de spiermassa van uw hond ondersteunen. Orijen senior voer heeft een hogere dosis calorieën, om zo aan de behoefte van oudere honden te voldoen. Orijen Senior hondenvoer haalt voedingsstoffen uit kip, kalkoen en verschillende vissen. De volgende vissoorten worden gebruikt: makreel, sardine, pijltandheilbot en haring. Daarnaast wordt ook dit voer aangevuld met orgaanvlees zoals kippenlever, kippenniertjes en kippenhartjes en de nodige groenten. Orijen Senior hondenvoer kopen? U kunt kiezen uit een kleine verpakking van 2 kg of een grote verpakking van 11.4 kg. 

Orijen Tundra hondenvoer

Orijen Tundra hondenvoer bevat een uitzonderlijk rijke mix van vleessoorten. Dit hondenvoer is ontwikkeld voor échte carnivoren. Het voer bevat onder andere: geit, hert, schaap, bizon, konijn, eend, riddervis, kabeljauw en haring. Allemaal afkomstig uit Noord-Amerika en samengesteld volgens de befaamde whole prey formule. Orijen Tundra wordt valt goed in de smaak bij de meeste honden. Daarom zijn er ook Orijen Tundra snacks. Deze kunt u gebruiken als beloning- of trainingssnacks. 

Orijen Puppy Hondenvoer

Orijen Puppy voer is speciaal ontwikkeld voor puppies en jonge honden. Dit type voer ondersteunt uw hond tijdens de groeifase. Orijen Puppy bevat extra bouwstoffen die de vitale functies van spieren, botten en gewrichten ondersteunt. De hoge dosis vlees en vis (85%) levert voldoende energie voor het drukke leven van uw opgroeiende hond. Is uw hond van een groter ras? Kies dan voor Orijen Puppy large breed (paarse verpakking), speciaal ontwikkeld voor grotere honden. Beide verpakkingen zijn gebasseert op het 'whole prey concept'. Dit betekent dat een grote variatie vis, vlees en groenten zorgen voor een natuurlijk dieet. 

Orijen Fit & Trim hondenvoer

Orijen Fit & Trim is speciaal ontwikkeld voor honden in topconditie. Dit Orijen hondenvoer bestaat uit een rijke mix van voedingsrijke en magere ingrediënten. Denk aan scharrelkip, scharreleieren, kalkoen en diverse visssoorten. Dit betreft vleessoorten met een laag vetgehalte. Daarnaast zijn vezels, pompoen en appel belangrijke ingrediënten. De producten Orijen zegt dat de toevoeging van pompoen een sterke invloed heeft op de conditie van jouw hond. 

Orijen hondensnacks in alle smaken

Orijen hondensnacks zijn leverbaar in 8 verschillende smaken. Let op: Orijen snacks zijn geen dagelijks hondenvoer, maar meer een tussendoortje. De snacks zijn gevriesdroogd waardoor voedingsstoffen behouden zijn. De snacks hebben een rijke geur en smaak, zonder kunstmatige stoffen. Net als het reguliere Orijen hondenvoer bevatten de snacks een hoge dosis vlees en vis. Met 8 verschillende smaken is er altijd wel een verpakking waar uw hond dol op is. Onze ervaring leert dat de verpakkingen wild bear, bison en original opvallend goed worden ontvangen. 

Orijen hondenvoer kopen | Goedkoopste orijen verkooppunten

Waarom kiezen voor Orijen hondenvoer

Orijen hondenvoer is groot geworden met het 'whole prey principe'. Daarmee probeert Orijen de menselijke invloed zoveel mogelijk uit het honden dieet te weren. Sinds de hond als huisdier gehouden wordt, is het eetpatroon aanzienlijk veranderd. In veel gevallen kiest het baasje voor 1 merk en type hondenvoer. Terwijl de wilde hond een gevariëerd dieet had van vis, kip, kalkoen en rund. Orijen hondenvoer combineert verschillende soorten vlees, vis, groenten en kruiden zodat deze zo dicht mogelijk bij het natuurlijke dieet van de hond komt. Met Orijen dog food ontbreekt het uw hond nooit aan de juiste bouwstoffen, vitamines en mineralen. 
 

Over de producent Orijen

Orijen hondenvoeding wordt ontwikkeld binnen een Canadees familiebedrijf. Hetzelfde bedrijf is overigens ook verantwoordelijk voor de Acana voeding. Orijen hondenvoer is altijd biologisch verantwoord en ontwikkeld met verse regionale ingredienten. Met deze werkwijze heeft het merk door de jaren heen de nodige awards gewonnen, waaronder best getest hondenvoer. Een kleine greep uit de prijzenkast: 

  • Pet food of the decade 2000 - 2009
  • #1 dog food brand (Reviews.com) 
  • Eco Excellence 2017 (Natural Childe World)
  • Bekijk alle awards
     

Orijen hondenvoer ervaringen

Regelmatig ontvangen wij feedback van onze klanten. In de meeste gevallen zijn de Orijen hondenvoer ervaringen uitzonderlijk goed. Orijen voer wordt dankzij haar diepe smaak goed ontvangen door honden. Een negatieve orijen ervaring is daardoor zeer ongebruikelijk. Veel baasjes merken dat hun hond actiever is sinds de overstap naar Orijen. Een groot deel van onze klanten zou Orijen hondenbrokken aanbevelen aan anderen. 
 

Naast hondenvoer ook Kattenvoer

Wereldwijd wordt Orijen geroemd om haar hondenvoer. Je zou bijna vergeten dat we ook Orijen Kattenvoer in ons assortiment hebben. Ook de kattenvoeding is samengesteld met het whole prey principe. Zo kan ook uw kat genieten van een biologisch verantwoord dieet, zonder kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen. De voeding is beschikbaar 5 verschillende smaken, varierend in kip, vis en rund. 
 

Goedkoop Orijen Hondenvoer bestellen

Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat Petfooddiscount.nl een van de goedkoopste aanbieders van Orijen voer in Nederland is. Wij hanteren namelijk een vaste korting op de aanbevolen verkoopprijs. Daarnaast bieden wij altijd verschillende verpakkingen aan. De kleinste verpakking begint bij 2 kg. Orijen biedt ook verpakkingen van 17 kg. Daar kan uw voordeel oplopen tot wel 10 euro per verpakking! Dus moet u maandelijks Orijen hondenvoer kopen? Wees geen dief van uw eigen portemonnee en bestel voordelig bij Petfooddiscount.nl.