Boxby Hondenvoer & Snacks

Boxby hondenvoer en hondensnacks zijn super gezond en bovendien volledig natuurlijk. Boxby is een productreeks van het merk Proline. De verpakkingen zijn te herkennen aan de feloranje kleur. De snacks bevatten veel vlees en zitten daarom boordevol proteïne. Dat is goed voor de spieren en fitheid van uw hond. Het merk heeft meerdere soorten snacks en deze zijn verkrijgbaar bij Petfooddiscount.

HONDENVOER COLDPRESSED SNACKS DENTAL STICKS HONDENSNACKS KAUWBOTTEN

Boxby hondenvoer (hypoallergeen)

Boxby hondenvoer is hypoallergeen. Dat betekent dat dit hondenvoer minder allergenen bevat, waardoor er de kans op een allergische reactie zeer klein is. Daarmee is Boxby hondenvoer geschikt voor honden met voedselallergie. Het Boxby hondenvoer is leverbaar in verpakkingen van 2 of 5 kilo. Er is keuze uit de smaken zalm of eend. 

Boxby Cold pressed

De cold pressed Boxby beloningssnacks zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken en zijn granenvrij, wat betekent dat honden er geen last van hun buik van krijgen. De cold pressed hondensnacks zijn verkrijgbaar met zalm, lam, kalkoen en eend. Ideaal om uw hond trucs mee aan te leren of om hem af en toe gewoon mee te verwennen. 

Boxby dental sticks

Om de mondhygiëne van uw hond op peil te houden is het belangrijk om deze dagelijks een dental stick te geven. Deze kauwstaaf bestaat onder andere uit granen, eiwitextracten en oliën die het gebit reinigen en de mondhygiëne verbeteren. Uw hond zal de stick dus niet alleen lekker vinden, het helpt hem ook om zijn leven lang gezond te blijven zonder gebitsproblemen!

Boxby hondensacks

De kauwsnacks van Boxby zijn geliefd onder honden, omdat ze niet alleen lekker zijn maar ook nog eens heel leuk. De hond kan zich een hele tijd vermaken met het kauwen op deze snack en ondertussen zijn pootjes erbij aflikken. De kauwsnacks zijn volledig natuurlijk en daardoor bevorderlijk voor de gezondheid van uw viervoeter. 

Boxby kauwbotten

De Boxby kauwbotten zijn internationaal geliefd. Doordat deze op natuurlijke wijze geproduceerd worden, zijn er geen onnodige stoffen aan toegevoegd. De hondensnacks zijn een combinatie van bot en vlees. Daardoor eet uw hond eerst het vlees rondom het bot op. Vervolgens is uw hond nog wel even zoet met het botje. Op die manier geniet uw hond aanzienlijk langer van zijn hondensnack. Bekijk alle Boxby kauwbotten hieronder: