Gratis verzending vanaf €49,-

Boxby Hondenvoer & Snacks

Boxby hondenvoer en hondensnacks zijn super gezond en bovendien volledig natuurlijk. Boxby is een productreeks van het merk Proline. De verpakkingen zijn te herkennen aan de feloranje kleur. De snacks bevatten veel vlees en zitten daarom boordevol proteïne. Dat is goed voor de spieren en fitheid van uw hond. Het merk heeft meerdere soorten snacks en deze zijn verkrijgbaar bij Petfooddiscount.

HONDENVOER COLDPRESSED DENTAL STICKS SUPERFOODS SNACKS (100 GRAM) XL VALUEPACKS PATE UIT TUBE

Boxby hondenvoer (hypoallergeen)

Boxby hondenvoer is hypoallergeen. Dat betekent dat dit hondenvoer minder allergenen bevat, waardoor er de kans op een allergische reactie zeer klein is. Daarmee is Boxby hondenvoer geschikt voor honden met voedselallergie. Het Boxby hondenvoer is leverbaar in verpakkingen van 2 of 5 kilo. Er is keuze uit de smaken zalm of eend. 

Boxby Cold pressed

De cold pressed Boxby beloningssnacks zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken en zijn granenvrij, wat betekent dat honden er geen last van hun buik van krijgen. De cold pressed hondensnacks zijn verkrijgbaar met zalm, lam, kalkoen en eend. Ideaal om uw hond trucs mee aan te leren of om hem af en toe gewoon mee te verwennen. 

Boxby dental sticks

Om de mondhygiëne van uw hond op peil te houden is het belangrijk om deze dagelijks een dental stick te geven. Deze kauwstaaf bestaat onder andere uit granen, eiwitextracten en oliën die het gebit reinigen en de mondhygiëne verbeteren. Uw hond zal de stick dus niet alleen lekker vinden, het helpt hem ook om zijn leven lang gezond te blijven zonder gebitsproblemen!

Boxby Superfood hondensnacks

Boxby biedt Superfood hondensnacks aan die zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en speciaal zijn ontwikkeld om een gezonde en smakelijke beloning te bieden voor je hond. De Superfood hondensnacks van Boxby zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder de smaken zalm en lam. Deze snacks zijn rijk aan eiwitten en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals vers vlees en vis, gecombineerd met superfoods zoals zalmolie en cranberries, die bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van je hond.

Boxby hondensacks (100 gram)

De kauwsnacks van Boxby zijn geliefd onder honden, omdat ze niet alleen lekker zijn maar ook nog eens heel leuk. De hond kan zich een hele tijd vermaken met het kauwen op deze snack en ondertussen zijn pootjes erbij aflikken. De kauwsnacks zijn volledig natuurlijk en daardoor bevorderlijk voor de gezondheid van uw viervoeter. Bekijk hieronder alle Boxby hondensnacks verpakkingen van 100 gram: 

Boxby kauwsnacks (XL Valuepacks)

De Boxby kauwbotten zijn internationaal geliefd. Doordat deze op natuurlijke wijze geproduceerd worden, zijn er geen onnodige stoffen aan toegevoegd. De hondensnacks zijn een combinatie van bot en vlees. Daardoor eet uw hond eerst het vlees rondom het bot op. Vervolgens is uw hond nog wel even zoet met het botje. Op die manier geniet uw hond aanzienlijk langer van zijn hondensnack. Bekijk alle Boxby kauwbotten hieronder:

Boxby pate uit tube (lever & Zalm)

De Leverpate uit tube van Boxby is een smakelijk product dat speciaal is ontworpen voor honden. Deze leverpate wordt geleverd in een handige tube, waardoor het gemakkelijk te doseren en te gebruiken is. Het is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waaronder lever, die geliefd zijn bij honden. De Leverpate is een heerlijke traktatie die kan worden gebruikt als beloning tijdens trainingen.