Gratis verzending vanaf €49,-

Go Native hondenvoer

Go native hondenvoer is natuurlijk, kwalitatief hondenvoer waar uw viervoeter zeker van zal smullen. Het voer bevat enkel mono-proteïne bronnen, zoals biologische haring of zalm. Daarnaast bestaat de hondenvoeding voor 70% uit vlees, waarvan wel 40% vers vlees. In de voeding van Go native zult u geen granen of gluten aantreffen, maar wel tal van plantaardige ingrediënten. Zo bent u verzekerd van een vrolijke en gezonde hond met een goede conditie.

KIP EEND HARING ZALM PUPPY HONDENKOEKJES KAUWSTICKS

Go Native Hondenvoer (kip + Broccolli)

Go native hondenvoer met kip en broccoli is er voor de kieskeurige hond die graag van een voedzame maaltijd geniet. Deze hondenvoeding zit boordevol plaatselijk gefokte, verse vrije-uitloopkip uit Ierland. Kip is een populaire bron van proteïne, essentiële aminozuren, glucosamine en chondroïtine. Dankzij de grote hoeveelheid proteïne zorgt dit hondenvoer van Go native ervoor dat uw hond sterke botten en gewrichten krijgt. Daarnaast zorgt het lijnzaad voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

GO Native hondenvoer (eend + Appel)

Go native vleesvoeding met eend en appel biedt een volledige maaltijd voor alle honden van 8 weken en ouder. De eenden zijn gefokt op duurzame, ethische boerderijen en hebben enkel natuurlijke voeding gekregen. Daarnaast bevat deze hondenvoeding appels die vers zijn geplukt van Ierse boomgaarden en zongedroogde cranberries. Deze samenstelling levert uw volwassen hond 29% hoogwaardige eiwitten op en geeft uw viervoeter de perfecte voedingsstoffen om in optimale conditie te blijven.

Go native hondenvoer (haring + wortels)

Go native hondenvoeding met haring, wortel en boerenkool zit vol voedzame ingrediënten die samen bijdragen aan de optimale conditie en gezondheid van uw viervoeter. De biologische Ierse haring komt uit de Noord-Atlantische Oceaan en de wortels zijn vers gekweekt op Ierse boerderijen. Het hondenvoer van Go native bestaat voor 70% uit vis, is 100% Iers en zit boordevol proteïne. Haring bevat bovendien een hoog gehalte aan de omega 3-vetzuren EPA en DHA en vitamine D. Deze stoffen verhogen de weerstand en verminderen ontstekingen.

Go native hondenvoer (zalm + spinazie + gember)

Go native hondenvoer met biologische zalm en spinazie is er voor honden van alle leeftijden. Zalm is een rijke bron van proteïne en draagt bij aan het goed functioneren van de hersenen en een gezonde weerstand. De zalm die u in Go native hondenvoeding aantreft, is vers en biologisch en komt zelfs direct uit de Noord-Atlantische Oceaan. De hondenbrokken zijn licht verteerbaar en smaken heerlijk dankzij de toegevoegde kruiden en gember. De spinazie en gember zijn met de hand geoogst.

Go Native puppy hondenvoer

Go native hondenvoer voor pups bestaat uit ingrediënten die uw viervoeter helpen in zijn of haar ontwikkeling. De hondenbrokken zijn makkelijk verteerbaar en de hoogwaardige combinatie van vis, fruit, groente en kruiden draagt bij aan de gezondheid van uw hond. Zo zorgen de proteïnes die in zalm aanwezig zijn voor goed functionerende hersenen en een goede weerstand. De juiste hoeveelheid hondenbrokken voor uw pup hangt niet alleen af van de leeftijd, maar ook van zijn of haar lichaamsgewicht. Pups die 1 tot 3 maanden oud zijn en 1 kg zwaar zijn, hebben ongeveer 57 g droogvoer per dag nodig, terwijl pups van 4 tot 8 maanden oud met een lichaamsgewicht van 5 kg het beste 153 g hondenbrokken binnenkrijgen.

Go Native hondenkoekjes / beloningssnoepjes

Go native hondenkoekjes helpen u om uw viervoeter zonder schuldgevoel te verwennen of belonen. De hondenkoekjes zijn gezond en voedzaam en bestaan enkel uit de zuiverste, natuurlijke grondstoffen. Denk bijvoorbeeld aan verse groenten van de boerderij en fruit uit de boomgaard. Ook het vlees en de vis die in de hondenkoekjes zijn verwerkt, zijn volledig traceerbaar en afkomstig van verantwoorde boerderijen en visserijen. Er zitten geen tarwe, gluten of kunstmatige kleur- en smaakstoffen en toegevoegde suikers in de meaty treats van Go native. Kies uit verschillende soorten hondenkoekjes: eend, haring, zalm of kalkoen. Er zit altijd wel iets bij waar uw viervoeter van zal genieten!

Go Native kauwsticks

De Go native kauwsticks zijn niet alleen een heerlijke snack voor uw hond, maar verzorgen ook nog eens zijn of haar gebit. De superkauwsticks voorkomen het ontstaan van tandplak en tandsteen en zorgen ervoor dat het tandvlees en de tanden gezond blijven. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zal uw hond er bovendien zeker van smullen. Go native kauwsticks bevatten ofwel Ierse wortels en met de hand geoogste zoete aardappels of vers geoogste pompoen en broccoli. Geef de kauwsticks enkel als tussendoortje of beloning en alleen aan honden die ouder zijn dan 6 maanden. Eén verpakking bevat 6 sticks.

Happy One Graanvrij Hondenvoer