Orijen Kattenvoer

Orijen kattenvoer is samengesteld volgens het 'whole prey' principie. Dit houdt in dat het kattenvoer een mix van vlees, vis, groenten en kruiden bevat dat zo dicht mogelijk bij het natuurlijke kattendieet staat. Volgens de fabrikant Orijen is het namelijk niet biologisch verantwoord om uw huiskat bijvoorbeeld uitsluitend kippenvlees te geven. Met het kattenvoer van Orijen bent u ervan verzekerd dat uw kat alle nodige voedingsstoffen, bouwstoffen, en vitamines binnenkrijgt. Naast kattenvoer bieden we ook Orijen hondenvoer.

CAT & KITTEN SIX FISH REGIONAL RED TUNDRA FIT & TRIM KATTENSNACKS ORIJEN HONDENVOER
 

Orijen Cat & Kitten kattenvoer

Orijen Cat & Kitten whole prey voeding biedt een gevarieerde mix van vers vlees en vis aangevuld met groenten, fruit en grassen. Het kattenvoer bestaat hoofdzakelijk uit kip, kalkon, haring, snoek, zalm en scharreleieren. Het dieet wordt aangevuld met een groot aantal groenten, die zorgen voor de nodige vitamines. Orijen Cat & Kitten is het meestverkochte verpakking uit ons assortiment Orijen kattenvoer. Dit kattenvoer is geschikt voor vrijwel iedere kat of kitten.

Orijen Six Fish Kattenvoer

Orijen Six Fish kattenvoer is samengesteld met verschillende soorten verse zoet- en zoutwater vis. Daarnaast wordt het kattenvoer aangevuld met een een grote hoeveelheid groenten. Enkele voorbeelden zijn: Linzen, pompoen, appels, bosbessen, kikkererwten, wortels en spinazie. Dit kattenvoer bevat verder geen vlees. Orijen Six Fish kattenvoer bestaat uit duurzaam gevangen vissoorten zoals zalm, haring, koolvis, hele bot, snoekbaars, witvis. Door de grote hoeveelheid verse vis is het Six Fish kattenvoer van nature rijk aan zalmolie. 

Orijen Regional Red Kattenvoer

Orijen Regional Red kattenvoer is een rijke mix met verschillende soorten vlees. Dit kattenvoer bevat onder andere : Black angus rundvlees, wildzwijn, bizonvlees.  Daarnaast bevat het een kleine aanvulling van lamsvlees, zalm en haring. Nieuw in dit recept is de aanwezigheid van gevriesdroogde lamslever, runderlever en zwijnenlever. Dit zorgt voor een sensationele smaaksensatie bij uw kat. Orijen kattenvoer staat bekend om haar duurzame productie. Zo bevat ook Regional Red kattenvoer uitsluitend regionale ingrediënten. 

Orijen Tundra kattenvoer

Orijen Tundra kattenvoer is de meest gevariëerde voeding uit het Orijen assortiment. Het bevat bijna alle vleessoorten die je op de amerikaanse toendra's vindt: wild zwijn, geit, hert, eend, schaap, forel, kabeljauw en haring. De tundra voeding bevat verder geen kip of rundvlees. Uiteraard is ook dit type Orijen kattenvoer aangevuld met de nodige groenten. De Tundra voeding is afgestemd op de natuurlijke behoefte van honden. Is uw hondenras oorspronkelijk te herleiden naar de Toendra? Dan is dit type voer een absolute must. 

Orijen Fit & Trim kattenvoer

Orijen Fit & Trim is mager kattenvoer bedoeld voor honden met overgewicht. Dit kattenvoer is bereid met mager kippen- en kalkoenvlees, aangevuld met scharreleieren en verschillende vissoorten. Orijen Fit & Trim is rijk aan voedingsstoffen, maar is laag in kolhydraten. Dit ondersteund de opbouw en instandhouding van de spieren, maar beperken overtollig vet. 

Orijen kattensnacks

Orijen kattensnacks zijn leverbaar in 6 verschillende smaken. Let op: Orijen snacks zijn geen dagelijks kattenvoer, maar meer een tussendoortje. De snacks zijn gevriesdroogd waardoor voedingsstoffen behouden zijn. De snacks hebben een rijke geur en smaak, zonder kunstmatige stoffen. Net als het reguliere Orijen kattenvoer bevatten de snacks een hoge dosis vlees en vis. Met 6 verschillende smaken is er altijd wel een verpakking waar uw kat dol op is.