Gratis verzending vanaf €49,-

Orijen Kattenvoer

Orijen kattenvoer is samengesteld volgens het 'whole prey' principie. Dit houdt in dat het kattenvoer een mix van vlees, vis, groenten en kruiden bevat dat zo dicht mogelijk bij het natuurlijke kattendieet staat. Volgens de fabrikant Orijen is het namelijk niet biologisch verantwoord om uw huiskat bijvoorbeeld uitsluitend kippenvlees te geven. Met het kattenvoer van Orijen bent u ervan verzekerd dat uw kat alle nodige voedingsstoffen, bouwstoffen, en vitamines binnenkrijgt. Naast kattenvoer bieden we ook Orijen hondenvoer.

CAT & KITTEN SIX FISH REGIONAL RED TUNDRA FIT & TRIM GUARDIAN KITTEN KATTENSNACKS

Orijen Original cat kattenvoer

Orijen Cat & Kitten whole prey voeding biedt een gevarieerde mix van vers vlees en vis aangevuld met groenten, fruit en grassen. Het kattenvoer bestaat hoofdzakelijk uit kip, kalkon, haring, snoek, zalm en scharreleieren. Het dieet wordt aangevuld met een groot aantal groenten, die zorgen voor de nodige vitamines. Orijen Cat & Kitten is het meestverkochte verpakking uit ons assortiment Orijen kattenvoer. Dit kattenvoer is geschikt voor vrijwel iedere kat of kitten.

Orijen Six Fish Kattenvoer

Orijen Six Fish kattenvoer is samengesteld met verschillende soorten verse zoet- en zoutwater vis. Daarnaast wordt het kattenvoer aangevuld met een een grote hoeveelheid groenten. Enkele voorbeelden zijn: Linzen, pompoen, appels, bosbessen, kikkererwten, wortels en spinazie. Dit kattenvoer bevat verder geen vlees. Orijen Six Fish kattenvoer bestaat uit duurzaam gevangen vissoorten zoals zalm, haring, koolvis, hele bot, snoekbaars, witvis. Door de grote hoeveelheid verse vis is het Six Fish kattenvoer van nature rijk aan zalmolie. 

Orijen Regional Red Kattenvoer

Orijen Regional Red kattenvoer is een rijke mix met verschillende soorten vlees. Dit kattenvoer bevat onder andere : Black angus rundvlees, wildzwijn, bizonvlees.  Daarnaast bevat het een kleine aanvulling van lamsvlees, zalm en haring. Nieuw in dit recept is de aanwezigheid van gevriesdroogde lamslever, runderlever en zwijnenlever. Dit zorgt voor een sensationele smaaksensatie bij uw kat. Orijen kattenvoer staat bekend om haar duurzame productie. Zo bevat ook Regional Red kattenvoer uitsluitend regionale ingrediënten. 

Orijen Tundra kattenvoer

Orijen Tundra kattenvoer is de meest gevariëerde voeding uit het Orijen assortiment. Het bevat bijna alle vleessoorten die je op de amerikaanse toendra's vindt: wild zwijn, geit, hert, eend, schaap, forel, kabeljauw en haring. De Orijen tundra voeding bevat verder geen kip of rundvlees. Uiteraard is ook dit type Orijen kattenvoer aangevuld met de nodige groenten. De Tundra voeding is afgestemd op de natuurlijke behoefte van honden. Is uw hondenras oorspronkelijk te herleiden naar de Toendra? Dan is dit type voer een absolute must. 

Orijen Fit & Trim kattenvoer

Orijen Fit & Trim is mager kattenvoer bedoeld voor honden met overgewicht. Dit kattenvoer is bereid met mager kippen- en kalkoenvlees, aangevuld met scharreleieren en verschillende vissoorten. Orijen Fit & Trim is rijk aan voedingsstoffen, maar is laag in kolhydraten. Dit ondersteund de opbouw en instandhouding van de spieren, maar beperken overtollig vet. 

Orijen guardian kattenvoer

Orijen Guardian 8 is een voedzaam kattenvoer dat speciaal is samengesteld om 8 veelvoorkomende kattenkwaaltjes aan te pakken door middel van hoogwaardige ingrediënten. Met 90% hoogwaardige dierlijke ingrediënten, en 2/3 daarvan vers en rauw, bevat Guardian 8 voedzame ingrediënten die de algehele gezondheid van uw kat ondersteunen op 8 gebieden!

Orijen kitten kattenvoer

Orijen kitten is speciaal samengesteld om uw kitten de voedingsstoffen te geven die ze nodig heeft om gezond en sterk te worden. Het recept, gevuld met 90% hoogwaardige dierlijke ingrediënten zoals kip, kalkoen en zalm, helpt de spierontwikkeling van uw opgroeiende kitten te ondersteunen. De natuurlijke voorkomende omega-3 en omega-6 vetzuren uit zalm, hele makreel en haring en koolvisolie ondersteunen bij de hersenontwikkeling en cognitieve functie.

Orijen kattensnacks

Orijen kattensnacks zijn leverbaar in 6 verschillende smaken. Let op: Orijen snacks zijn geen dagelijks kattenvoer, maar meer een tussendoortje. De snacks zijn gevriesdroogd waardoor voedingsstoffen behouden zijn. De snacks hebben een rijke geur en smaak, zonder kunstmatige stoffen. Net als het reguliere Orijen kattenvoer bevatten de snacks een hoge dosis vlees en vis. Met 6 verschillende smaken is er altijd wel een verpakking waar uw kat dol op is.

Goedkoop orijen kattenvoer kopen

Orijen Kattenvoer: de goede keuze voor uw huisdier

Al jaren staat Orijen bekend om hun innovatieve huisdiervoeders en het gebruik van een veel verschillende ingrediënten in hun kattenvoer om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeftes van uw kat. Orijen kattenvoer bevat allerlei soorten vlees die goed aansluiten op het natuurlijke dieet van de voorouders van onze geliefde huisdieren, en met succes; tegenwoordig staat Orijen kattenbrokken bij veel kattenliefhebbers hoog in het vaandel en hebben veel baasjes fantastische ervaringen met Orijen.

Het assortiment Orijen Kattenvoer

Bij Petfooddiscount.nl kunt u voor uw kat allerlei soorten Orijen Kattenvoer vinden. Orijen biedt allerlei soorten en smaken kattenbrokken aan, zodat u gegarandeerd het perfecte product vindt. Zo heeft Orijen de bekende Cat & Kitten brokken in de aanbieding, die boordevol ingrediënten zitten die uw kat gezond en gelukkig houden. Voor katten met een uitgesproken smaak heeft Orijen Brokken in diverse smaken, zoals Six Fish, Regional Red en Tundra, elk met een eigen selectie vlees en/of vis van topkwaliteit. Orijen Fit & Trim kattenbrokken zijn geschikt voor katten met overgewicht. Wilt u uw kat trakteren op iets lekkers, bekijk dan de Orijen Kattensnacks in diverse smaken.

Orijen voer voor katten en honden

Overal staat Orijen bekend om fantastische producten voor katten. Echter moeten we niet vergeten dat Orijen naast kattenvoer ook hondenvoer van zeer goede kwaliteit in het assortiment heeft. Bekijk snel het assortiment van Orijen hondenvoeders. Orijen verkoopt hondenbrokken in diverse smaken, zoals Six Fish en Tundra, maar ook speciaalvoeders zoals Senior (voor de oudere honden) en Fit & Trim tegen overgewicht. Daarnaast heeft Orijen een groot aantal verschillende treats in de aanbieding om voor uw hond elke dag tot een feest te maken.

Bestel nu Orijen kattenvoer

Voor Orijen kattenvoer van de beste kwaliteit moet u bij Petfooddiscount.nl zijn. Orijen heeft voer voor uw kat voor de beste prijzen in het assortiment. U kunt gemakkelijk uw Orijen kattenbrokken online bestellen of naar één van de vele Orijen verkooppunten komen. Orijen voeder voor katten word alom aangeprezen en is verkrijgbaar bij Petfooddiscount.nl. Hopelijk zien we u snel!