Gratis verzending vanaf €49,-

Yora Hondenvoer

Yora hondenvoer is een duurzaam en hypoallergeen hondenvoer dat insecten gebruikt als primaire eiwitbron. De insecten in Yora hondenvoer zijn rijk aan proteïne, vitamines en mineralen. Het is speciaal ontworpen voor honden met voedselgevoeligheden en biedt een voedzame en milieuvriendelijke alternatief voor traditioneel vleesgebaseerd voer. Yora biedt dagelijkse voeding, belongingssnacks, kauwsticks en pate. Wil jij goedkoop Yora hondenvoer kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

Yora hondensnacks met insecten

Yora hondensnacks met insecten bieden een innovatieve en duurzame optie voor hondeneigenaren die op zoek zijn naar gezonde en milieuvriendelijke traktaties voor hun huisdieren. Deze snacks zijn gemaakt van insecteneiwit, een voedzaam en hypoallergeen alternatief voor traditioneel vlees. Insecteneiwit is rijk aan essentiële aminozuren, vitamines en mineralen, wat zorgt voor een evenwichtige voeding en ondersteunt de gezondheid van de hond.

Insectenpaté van Yora

Yora hondenpâté is een duurzaam, voedzaam hondenvoer gemaakt van insecteneiwitten, een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel vlees. De insecten worden gekweekt met minimale impact op het milieu. De pâté bevat ook gezonde ingrediënten zoals groenten en mineralen, die samen zorgen voor een gebalanceerde voeding.

Happy One Graanvrij Hondenvoer