Gratis verzending vanaf €49,-

Retouren of klachten

Als u de zending wilt retourneren of klachten heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer  +31(0)20-6414243 of e-mail adres info@petfooddiscount.nl . 

U kunt ook het onderstaande digitale retourformulier invullen. 

Let op, als u iets retour stuur, voeg iets aan de retourzending toe zodat wij kunnen zien dat het van u afkomstig is.

Bij een aankoop op afstand heeft u altijd een wettelijke bedenktijd van 14 werkdagen. Binnen deze periode mag u het product terugsturen. De bedenktijd gaat in op de dag nadat het product bij u is afgeleverd. Retourzendingen dienen altijd onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking verzonden te worden. Wanneer het product in een extra verpakking naar u verzonden is, dan dient het ook in een extra verpakking retour gezonden te worden. Dit is om te voorkomen dat de originele verpakking beschadigt. Wij verzenden nette verpakkingen om uw aankopen keurig te laten aankomen en willen die ook graag netjes retour ontvangen. De verzendkosten van retourneren zijn altijd voor eigen rekening, tenzij anders met onze medewerkers is overeengekomen. Wanneer bijvoorbeeld door ons een product is verzonden, anders dan door u besteld, zullen wij de kosten van de retourzending op ons nemen. Als u artikelen besluit te retourneren dan ontvangt u van ons het aankoopbedrag, uiterlijk binnen 8 dagen op uw bankrekening. 

Indien u een product of bestelling wilt retourneren, kunt u dit naar het onderstaande adres verzenden:
Van Noord's Dierenvoeders
Amsterdamseweg 179 (achter)
1182 GV Amstelveen
Tel: 020-641 42 43

Het is van belang dat u het retourbewijs dat u ontvangt van het postkantoor bewaart totdat u het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen ontvangen heeft. Zonder retourbewijs worden eventuele artikelen die niet aangekomen zijn niet vergoed.

Retour- en schadeformulier

Velden met * zijn verplicht.

Happy One Graanvrij Hondenvoer