Gratis verzending vanaf €49,-

Hill's prescription diet hondenvoer

Als jouw hond last heeft van gezondheidsklachten kan Hill’s Prescription Diet hondenvoer een uitkomst bieden. Hill’s heeft verschillende soorten therapeutisch dierenartsvoer voor honden, die kunnen helpen bij diverse klachten zoals gewrichtsproblemen, allergieën of gevoeligheid voor bepaalde voedingsstoffen, overgewicht of nierklachten. Raadpleeg eerst de dierenarts voordat u uw hond Hill’s Prescription Diet hondenvoer geeft. Wil jij goedkoop Hill's prescription diet hondenvoer kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

METABOLIC JOINT CARE FOOD SENSITIVITIES DIGESTIVE CARE URINARY CARE WEIGHT REDUCTION KIDNEY CARE

Metabolic Weight Management

Hill’s Prescription Diet Metabolic hondenvoer is uitermate geschikt voor honden met overgewicht. Door de spijsvertering te stimuleren zorgt Metabolic hondenvoer van Hill’s voor snel maar veilig gewichtsverlies en gewichtsbehoud bij uw huisdier. De uitstekende werking van Metabolic is meerdere malen bewezen in klinische studies en voedingsonderzoeken. Voor honden die moeite hebben met bewegen biedt Hill’s nu ook Prescription Diet Metabolic + Mobility hondenvoer aan, voor een efficiënte dubbele werking. Raadpleeg voor de aanschaf altijd uw dierenarts.

J/D Joint Care

Voor honden met gewrichts- en bewegingsproblemen is er nu Hill’s Prescription Diet Joint Care hondenvoer. Joint Care Hondenvoer stimuleert het metabolisme van de gewrichten van honden met gezondheidsklachten als osteoartritis en eventueel een neiging tot gewichtstoename. Binnen 21 dagen zal u zien hoe uw hond makkelijker loopt, rent en springt. De werking van Joint Care hondenvoer van Hill’s is klinisch bewezen. Omdat alle Hill’s Prescription Diet hondenvoeders dierenartsvoeders zijn, is het belangrijk eerst uw dierenarts te raadplegen alvorens u dit product aanschaft.

Z/D Food Sensitivities

Honden met gezondheidsklachten als gevolg van een allergie, zoals huid- en spijsverteringsproblemen, zullen veel baat hebben bij Hill’s Prescription Diet Food Sensitivities hondenvoer. Dit hondenvoer van Hill’s met een klinisch bewezen werking vermindert intoleranties voor bepaalde voedselingrediënten bij volwassen honden, zodat ze gezonder en blijer door het leven kunnen gaan. Hill’s Prescription Diet Food Sensitivities hondenvoer is verkrijgbaar in de varianten kip en Duck&Rice. Raadpleeg uw dierenarts voordat u Hill’s Prescription Diet Food Sensitivities hondenvoer aanschaft.

I/D Digestive Care

Heeft uw hond last van verteringsproblemen? Hill’s Prescription Diet Digestive Care hondenvoer kan hierbij helpen. Digestive Care van Hill’s is een volledig dieetvoeder voor uw hond dat weerstand biedt tegen o.a. absorptiestoornissen, pancreasinsufficiëntie en andere klachten. Dankzij het verhoogde aantal elektrolyten, het lage vetgehalte en de makkelijk verteerbare ingrediënten van Hill’s Prescription Care ziet u binnen drie dagen de spijsvertering en de kwaliteit van de ontlasting van uw hond enorm verbeteren. Voor extra ondersteuning van het verteringstelsel is er nu ook Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome hondenvoer verkrijgbaar, dat gebruik maakt van revolutionaire ActivBiome+ techniek. Raadpleeg voor de aanschaf van dieetvoeders altijd uw dierenarts.

C/D Urinary Care

Hill’s Prescription Diet Urinary Care hondenvoer helpt uw hond bij het ontwikkelen van gezonde urinewegen. Het helpt de kans op vorming van struvietsteenvorming in de lage urinewegen drastisch te verkleinen en zorgt voor een verzuring van de urine. Zo maakt Hill’s Prescription Diet Urinary Care hondenvoer uw hond gelukkig. De werking van Urinary Care van Hill’s is meerdere malen klinisch getest en bewezen. Heeft uw hond bovengemiddelde last van blaassteenvorming? Hill’s raadt u in dat geval de speciale u/d Urinary Care verpakking aan. Voordat u Hill’s Prescription Diet Urinary Care hondenvoer koopt is het van groot belang eerst een dierenarts te raadplegen.

R/D Weight Reduction

Geef uw hond een extra zetje richting snel en veilig gewichtsverlies met Hill’s Prescription Diet Weight Reduction dieetvoer. Weight Reduction hondenvoer van Hill’s helpt honden met overgewicht door de vetarme samenstelling van het voer. De grote hoeveelheid vezels in het voedsel geven uw hond een verzadigd gevoel en zullen uw hond ontmoedigen te gaan bedelen om meer. Al meerdere malen is klinisch bewezen dat het lichaamsvet van uw hond binnen 2 maanden met wel 22% verminderd kan worden dankzij Hill’s Prescription Diet Weight Reduction. Voor diabete honden wordt de speciale Hill’s Prescription Diet Digestive/Weight/Diabetes Management verpakking aangeraden.

K/D Kidney Care

Als uw hond aan tijdelijke of chronische nierfalen lijdt kan Hill’s Prescription Diet Kidney Care Hondenvoer helpen. Hill’s Kidney Care is een volledig dieetvoeder dat de nierfunctie van honden met nierklachten ondersteunt. De werking van Hill’s Prescription Diet is klinisch bewezen en dankt zijn goede werking aan het gecontroleerde fosforgehalte en de kleine hoeveelheden natrium. Bovendien is het aminozurenprofiel in Hill’s Kidney Care verbeterd, zodat de spierontwikkeling van uw hond gestimuleerd wordt. Kies voor de speciale Hill’s Kidney + Joint Care verpakking als u uw hond een extra bewegingsboost wil geven. Raadpleeg uw dierenarts voordat u dieetvoeding aanschaft.

T/D Dental Care

Voor optimale gezondheid van het gebit van uw hond is er Hill’s Prescription Diet Dental Care dieetvoer. Hill’s Dental Care Hondenvoer is een volledig dieetvoeder voor uw hond met de beste klinisch bewezen gebitstechnologie. Hill’s Prescription Diet Dental Care dieetvoer vermindert de kans op tandsteen, tandplak en verkleuring aanzienlijk. Dankzij de speciale vezelmatrix die in het voedsel verwerkt zit heeft Dental Care hondenvoer van Hill’s een reinigende werking op de tanden van uw hond. Hill’s Prescription Diet Dental Care is nu verkrijgbaar in extra grote droogvoerverpakking, die lang meegaat. Hill’s Prescription Diet hondenvoer is verkrijgbaar op advies van uw dierenarts.

Skin Care Derm Defense

Hill’s Prescription Diet Derm Defense biedt een oplossing voor honden met een verminderde gezondheid van de huid als gevolg van huidaandoeningen of overmatige haaruitval. Hill’s Derm Defense voeding voor honden ondersteunt de natuurlijke huidfunctie en beschermt zo de huidbarrière tegen allergenen en bacteriën van buitenaf. De werking van Hill’s Prescription Diet Derm Defense hondenvoer is klinisch bewezen, vanwege het hoge gehalte aan essentiële vetzuren. Nu beschikbaar in droogvoervariant. Let op: Hill’s Prescription Diet producten dienen enkel te worden aangeschaft op advies van een dierenarts.

Happy One Graanvrij Hondenvoer