Gratis verzending vanaf €49,-

Hill's prescription diet kattenvoer

Hill’s prescription diet kattenvoer is er voor katten die net dat beetje extra nodig hebben. Hill’s prescription diet werkt op basis van klinisch bewezen formules die de gezondheid en het herstel van uw viervoeter ondersteunen. Het assortiment bestaat uit therapeutisch droogvoer en natvoer waar uw kat zeker van zal smullen, speciaal bedoeld voor ziektes als urinewegklachten, nierziektes, bewegingsproblemen en overgewicht. Geef uw kat wat hij of zij nodig heeft om weer helemaal de oude te worden.

URINARY CARE DIABETES DIGESTIVE CARE KIDNEY CARE JOINT CARE METABOLIC DENTAL CARE THYROID

C/D Urinary Care (blaasproblemen)

Hill’s prescription diet urinary care is kattenvoer dat erop gericht is struviet-kristallen en -stenen op te lossen. Aangezien katten ouder worden dankzij de goede voeding en verzorging, lopen ze ook sneller tegen ouderdomskwaaltjes aan. Aandoeningen aan de urinewegen zijn daar vaak onderdeel van. De samenstelling van deze kattenvoeding is gericht op een zure pH-graad van de urine, waardoor struviet sneller oplost. Houd rekening met het lichaamsgewicht van uw kat wanneer u hem of haar droogvoer geeft. Een kat van 2 kg heeft ongeveer 30 tot 40 g per dag nodig, terwijl een kat van 6 kg graag 65 tot 90 g aan droogvoer eet. Maak uw keuze uit kip en vis.

C/D Urinary Stress (blaasontsteking)

Hill’s prescription diet urinary stress is er speciaal voor katten die aanleg hebben voor Feline Idiopathische Cystitic (FIC), oftewel een blaasontsteking met onbekende oorzaak. Hoe weet u of uw viervoeter hier last van heeft? Uw kat plast op andere plaatsen dan de kattenbak, doet vaker kleinere plasjes, heeft pijn bij het plassen en/of u treft bloed aan bij de urine. De kattenvoeding van Hill’s prescription diet vermindert het risico op FIC-symptomen en bevat L-tryptofaan en melkeiwithydrolysaat om stress te beperken. Stress kan namelijk een grote risicofactor zijn bij het ontwikkelen van FIC. Het C/D Urinary stress kattenvoer heeft een heerlijke smaak waar uw kat zeker van zal smullen en is ook nog eens effectief in de bestrijding van FIC.

M/D Diabetes

M/D Diabetes kattenvoer van Hill’s prescription diet is er voor katten met overgewicht of die lijden aan diabetes. De voeding is rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten. Dit zorgt ervoor dat vet sneller in energie wordt omgezet en voorkomt op die manier overgewicht en diabetes. Ook is er L-carnitine aan de voeding toegevoegd, wat de vetverbranding stimuleert en helpt de spieren te behouden. M/D Diabetes kattenvoer is niet alleen goed voor de gezondheid van uw kat, maar smaakt ook nog eens heerlijk, waardoor hij of zij het met veel plezier zal eten. U hebt de keuze uit natvoer en droogvoer, waardoor u de voeding helemaal af kunt stemmen op de smaak van uw viervoeter.

I/D Digestive care (maagproblemen)

Hill’s prescription diet digestive care is er voor de moeilijke eters of katten met maagdarmaandoeningen. De malse brokjes zijn makkelijk verteerbaar en hebben een hoog antioxidantengehalte dat de neutralisatie van vrije radicalen bevordert. Dankzij de flinke hoeveelheid kip zal uw kat er zeker van genieten. Naast kip boordevol proteïne bevat Digestive care kattenvoer ook vitaminen, eiwithydrolysaat en lijnzaad die allemaal hun bijdrage leveren aan de gezondheid van uw huisdier. Stem de hoeveelheid voeding die u uw kat geeft af op het lichaamsgewicht. Een kat van 3 kg heeft ongeveer 40 tot 55 g voeding per dag nodig, terwijl een kat van 6 kg graag 70 tot 95 g voer krijgt.

K/D Kidney care (nierproblemen)

K/D Kidney care kattenvoer draagt bij aan de nierfunctie van uw kat en ondersteunt zijn of haar spiermassa. De nieren hebben een cruciale functie in het lichaam van uw kat. Zo filteren de nieren afval uit het bloed en behouden ze de normale balans van vocht en mineralen. Zodra uw kat ouder wordt, kunnen de nierweefsels beschadigen, wat uiteindelijk kan leiden tot verlies van de nierfunctie. Ook kan de eetlust van uw viervoeter afnemen, waardoor uw kat minder gaat eten en spiermassa verliest. Om uw kat gezond en fit te houden, biedt K/D Kidney care kattenvoer hem of haar een voedzame maaltijd met ingrediënten die de nieren verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan omega 3-vetzuren uit visolie om de bloedtoevoer naar de nieren te bevorderen. Kies zelf of u uw kat liever natvoer of kattenbrokken geeft.

J/D Joint care (gewrichtsproblemen)

Hill’s prescription diet joint care verbetert de beweeglijkheid van uw kat en ondersteunt hem of haar bij het lopen, rennen, spelen en traplopen. J/D Joint care kattenvoer bevat precies het juiste evenwicht van gezonde voedingsstoffen en omega-3 vetzuren. Deze ingrediënten helpen om het gewrichtskraakbeen te behouden en pijnlijke gewrichten te verzachten. Ook de vitaminen en het natuurlijke glucosamine- en chrondoïtinesulfaat dragen bij aan gezonde gewrichten. Dankzij het hoge gehalte aan kip, maïs en andere lekkere ingrediënten zal uw kat zijn of haar maaltje zeker smakelijk vinden.

Metabolic (overgewicht)

Hill’s prescription diet metabolic kattenvoer is er voor gewichtsverlies of voor gewichtscontrole. De voeding helpt uw zware kat af te vallen of na een intensief afvalprogramma het juiste lichaamsgewicht te behouden. Het kattenvoer zit boordevol kip en groenten waar uw kat zeker van zal genieten. Als u wil dat uw kat afvalt, bepaal de voedingshoeveelheid dan op basis van het streefgewicht. Zo heeft uw kat binnen de kortste keren het ideale lichaamsgewicht bereikt. Maak zelf uw keuze voor droog kattenvoer of natvoer.

T/D Dental Care (Mondhygiëne)

T/D Dental care kattenvoer van Hill’s prescription diet zorgt voor een optimale mondhygiëne. De kattenvoeding heeft een klinisch bewezen afremmend effect op de ontwikkeling van tandsteen, tandplak en verkleuring. Bovendien bevat het voer uitgelijnde vezels in een speciale vezelmatrix, waardoor de tanden als het ware worden gepoetst tijdens het kauwen. Ook helpen de brokken de urinewegen gezond te houden. De brokken zitten boordevol eiwitten en vitaminen die leiden tot een vrolijke en gezonde kat. Geef een kat van 2 kg ongeveer 35 tot 45 g aan brokken. Een kat van 5 kg heeft 65 tot 95 g nodig.

Y/D Thyroid care (schildklier)

Y/D Thyroid care van Hill’s prescription diet draagt bij aan de gezondheid van de schildklier van uw kat. De voeding biedt een volledige, smakelijke maaltijd waar uw kat dol op is. Dankzij het gecontroleerde fosforgehalte en het lage natriumgehalte wordt de gezondheid van de nieren ondersteund. Daarnaast zal ook de huid en vacht van uw viervoeter zichtbaar verbeteren. Binnen drie weken zal de schildklier van uw kat beter functioneren. Kies zelf of u uw kat liever natvoer of droogvoer geeft. 

Z/D Foodsensitivities (voedingsallergie)

Z/D Food sensitivities kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor katten die last hebben van huid- en spijsverteringsproblemen. Deze symptomen worden vaak veroorzaakt door voedingsallergieën. De kattenvoeding van Hill’s prescription diet vermindert de symptomen, verbetert de huid en vacht zichtbaar en helpt de samenstelling van de ontlasting te verbeteren. Het voer is samengesteld met sterk gehydrolyseerd dierlijk eiwit en vitaminen. Daarnaast smaakt het ook nog eens heerlijk, waardoor uw kat het met liefde zal eten.