Gratis verzending vanaf €49,-

Tandenverzorging voor hond en kat

De verzorging van uw hond of kat gaat u natuurlijk aan het hart. U wilt dat uw huisdieren zo lang mogelijk gezond zijn en dit blijven. De verzorging van het gebit is één van de factoren die spelen bij de gezondheid van uw hond of kat. Het assortiment tandenverzorging van Van Noord's Dierenvoeders is ruim; zo heeft u genoeg keuze om het gebit van uw huisdier gezond te houden. Zorg er samen met Van Noord's Dierenvoeders voor dat uw huisdier fit blijft! 

 

Royal Canin gebitsverzorgende voeding

De speciale gebitsverzorgende voeding van Royal Canin helpt met het verminderen van tandplak en tandsteen bij uw hond of kat. De tanden van uw huisdier worden tijdens het kauwen van dit smakelijk voer gereinigd. Door het kauwen op deze voeding poetst uw huisdier als het ware zijn/haar tanden. Ook bevorderd deze voeding de spijsvertering van uw huisdier. Ideaal voer dus als uw hond last heeft van tandplak of tandsteen. 

Hill's prescription katten- en hondenvoer

Heeft uw hond of kat last van tandplak, tandsteen of vergelende tanden? Neem dan eens een kijkje bij het honden- en kattenvoer van Hill's Prescription. Dit voer heeft een licht schrapend effect en maalt zich eerst langs de tanden van uw huisdier. Dit speciale dierenvoer is te koop in verschillende uitvoeringen en formaten.

Hill's science plan

De producten van Hill's science plan zijn geschikt om te dienen als dagelijkse voeding voor uw kat. Het is kattenvoer waarbij klinisch bewezen is dat het tandplak en tandsteen vermindert. U wilt toch ook dat uw kat een frisse adem heeft en een gezond gebit?

Royal Canin Oral care

Bij meer dan twee derde van de katten komen problemen met het gebit voor. Wilt u dit voorkomen bij uw kat? Geef uw kat dan de speciale Oral Care voeding van Royal Canin. Deze voeding helpt het ondersteunen van een gezond gebit. Tijdens het kauwen worden de tanden van uw kat gereinigd; ideaal dus!

Virbac professionele gebitsverzorging

Virbac is al meer dan vijftig jaar gespecialiseerd in het verzorgen van gebitten bij huisdieren. De producten die zij verkopen zijn dan ook uitermate geschikt om het gebit van uw huisdier te onderhouden. Deze producten kunnen los gebruikt worden of samen. De producten van Virbac zijn makkelijk in hun gebruik en staan gegarandeerd voor kwaliteit. 

Beaphar Tandpasta en vingertandenborstel

U kunt bij ons terecht voor verschillende tandenverzorgingsproducten voor uw huisdier van het merk Beaphar. De tandenborstels en tandpasta van Beaphar zijn van goede kwaliteit en reinigen het gebit van uw hond of kat. De tandpasta heeft een leversmaak waardoor uw hond en kat ervan zullen smullen!

Whimzees kauwsnacks voor een gezond gebit

De stix en andere snacks van Whimzees zijn lekker voor uw hond, maar dragen ook bij aan de gezondheid van het gebit! Uw hond zal uw dankbaar zijn, want hij/zij denkt dat er een snack wordt voorgeschoteld. De snacks van Whimzees dragen bij aan een frisse adem en zijn 100% natuurlijk.

Farm Food rawhide

Heeft uw hond last van tandsteen of een slechte adem? Met de rawhide buffelhuid producten van Farm Food gaat u dit tegen. Deze zijn in verschillende formaten te koop; voor kleine en grote honden. Door te kauwen op het zachte materiaal maakt uw hond zijn/haar tanden schoon en houdt hij/zij het gebit schoon en gezond! Uw hond zal denken dat het een beloning is!

Proline Boxby

De Proline boxby producten zijn geschikt om het gebit van uw hond zo schoon en gezond mogelijk te houden. Deze sticks zijn suikervrij en voor de grote en de kleine hond te koop. Het ideale effect krijgt u als uw hond één stick per dag eet. Met de kauwsticks van Proline boxby optimaliseert u de gezondheid van uw hond!

De producten van Boony zijn van goede kwaliteit en gemaakt op plantaardige basis. De snacks van Boony zijn suikervrij en zijn gemakkelijk verteerbaar. Met deze snacks kunt u veel gebitsproblemen bij uw hond voorkomen!

Over 8in1

De snacks van 8in1 zorgen ervoor dat uw hond geen last meer heeft van een stinkende adem en staan voor lang kauwplezier. Wat de snacks van 8in1 speciaal maakt, is het vlees binnenin de snacks. Dit vlees zorgt ervoor dat uw hond er heerlijk van zult genieten terwijl hij/zij het gebit reinigt. 

Pedigree dentastix

De unieke vorm van de dentastix van Pedigree zorgen ervoor dat de vorming van tandsteen tot wel 80% kan verminderen. De dentastix zijn te koop in verschillende formaten; van klein tot groot. Voor het beste resultaat kunt u uw hond iedere dag een dentastix geven. Zorg goed voor het gebit van uw hond en houdt uw hond zo lang mogelijk fit en gezond!

Vragen over tandverzorging voor hond en kat?

Neem contact met ons op door te bellen naar 020 641 42 43 of stuur een e-mail naar info@petfooddiscount.nl. Wij helpen u graag verder!

Happy One Graanvrij Hondenvoer