Gratis verzending vanaf €49,-

Licht verteerbaar hondenvoer

Hondenvoer dat licht verteerbaar is, kan in sommige gevallen veel beter zijn voor de spijsvertering van uw hond. Net als mensen kunnen honden last hebben van darmproblemen, met alle gevolgen van dien. Uw viervoeter heeft dan vaak buikpijn en problemen met het verteren van brokken en ander voedsel.  Geen een baasje wil zijn hond pijn zien lijden en daarnaast is licht verteerbaar voedsel bij diarree ook een goed idee, omdat dit vaak een gevolg van de darmproblemen is. Heeft uw hond dus moeite met de spijsvertering? Ga voor licht verteerbaar voedsel bij darmklachten.

LICHTVERTEERBAAR VETARM VEZELRIJK HYPOALLERGEEN SUPPLEMENTEN DIAREEREMMERS

Waarom kiezen voor licht verteerbaar hondenvoer?

Licht verteerbaar hondenvoer is voer dat speciaal is ontworpen voor honden die last hebben van hun maag en hun darmen. De bestanddelen in het voer zijn voor de darmen makkelijker op te nemen dan die uit regulier voer, en dat maakt het hondenvoer licht verteerbaar. 
 

Het effect van licht verteerbare hondenbrokken

Heeft u het idee dat uw hond last heeft van maag en darmen? Dan doet u er niet verkeerd aan om uw hond licht verteerbaar voedsel te geven. Wanneer uw hond veel last heeft van braken of diarree kan licht verteerbaar eten nog wel eens een positief effect geven. Als het goed is moet u binnen enkele dagen na het starten van een licht verteerbaar dieet verbetering zien. Is dit niet het geval? Dan kunt u het beste contact opnemen met de dierenarts.
 

Goedkoop licht verteerbaar hondenvoer bestellen

U zult zien dat licht verteerbaar eten uw hond goed zal doen. Kies voor goed verteerbare hondenbrokken of bijvoorbeeld licht verteerbaar vlees wanneer uw hond last heeft van de maag en de darmen. Uw hond zal binnen de kortste keren weer helemaal de oude zijn. Bestel vandaag nog licht verteerbaar hondenvoer in onze webshop of kom langs bij Van Noord’s Dierenvoeders in Amstelveen!

Happy One Graanvrij Hondenvoer