Gratis verzending vanaf €49,-

Vigor & Sage hondenvoer

Vigor & Sage hondenvoer is ontwikkeld met de hond als carnivoor centraal. Oorspronkelijk was de hond een jachtlustige vleeseter met een gevarieerd dieet. Het hondenvoer van Vigor & Sage combineert deze geschiedenis met moderne wetenschap. Het resultaat is biologisch verantwoord hondenvoer met pure en eerlijke ingrediënten. Er zijn diverse verpakkingen met vlees, vis of groenten. Voor iedere hond wat wils. Vigor & Sage hondenvoer kopen? Bekijk hieronder de verschillende typen voer.

PUPPY SMALL BREED ADULT SPORTING DOG OVERGEWICHT SENIOR NATVOER
 

Vigor & Sage Puppy

Vigor & Sage Puppy is speciaal ontwikkeld voor opgroeiende honden. Wolfberry well-being hondenvoer bestaat - net als de Ginseng lijn - hoofdzakelijk uit vers kippenvlees en groene theebladeren. De Wolfberry voeding is leverbaar in 2 verpakkingen: regular and large breed. Dit hondenvoer bevat een hogere dosis bouwstoffen die nodig zijn in de groeifase van uw hond. Vigor & Sage wolfberry voeding bevat uitsluitend mager kippenvlees vrij van vet, ingewanden of vel. Daardoor is dit hondenvoer licht verteerbaar. 

Vigor & Sage small breed

Vigor & Sage small breed hondenvoer is geschikt voor kleine rassen. Er is keuze uit 2 verpakkingen. Ginseng Well-being en Lily root beauty.  Het Gingseng well-being hondenvoer bestaat hoofdzakelijk uit mager kippenvlees in combinatie met groene theebladeren. De Lily Root beauty voeding van Vigor & Sage is een combinatie van verse zalm, diverse groenten, leliewortel, chiazaad en groene thee. Daarnaast is zalm rijk aan vitaminen en Omega-3 vetzuren, die een positief effect hebben op de bloeddruk, cholesterol en huid van uw kleine hond.

Vigor & Sage Adult

Vigor & Sage adult is geschikt voor alle rassen. Voor uw volwassen hond is er keuze uit Gingseng well being en Lily root beauty. Het Gingseng well-being hondenvoer bestaat hoofdzakelijk uit mager kippenvlees in combinatie met groene theebladeren. Er is ook een speciale verpakking met een hogere dosis bouwstoffen voor grote rassen. De Lily root beauty verpakkingen zijn een mix van verse zalm en groene thee. Dit voer zit vol met belangrijke vitaminen, antioxidanten en mineralen. 

Vigor & Sage sporting dogs

Vigor & Sage Active ginseng is speciaal ontwikkeld voor sportende of energieke honden. Deze maaltijd sluit perfect aan op de dagelijkse voedingsbehoeften van uw hond. Active ginseng voor sporting dogs bestaat hoofdzakelijk uit mager kippenvlees, eiwitten, zoete aardappel, erwten en theeblad. Daarnaast bevat het zalmolie, lijnzaadolie en diverse groenten en fruit. Dit voer is ook geschikt voor magere honden, drachtige honden en zogende honden. 

Vigor & Sage bij overgewicht

Dit Vigor & Sage hondenvoer is speciaal ontwikkeld honden met overgewicht. De Lotus Leaf voeding is een mix tussen mager kalkoenvlees, groene thee, lotusblad, meidoorn, kassieboomzaad en diverse groenten. Het hondenvoer is rijk aan eiwitten en zorgt daarmee voor gezonde botten en spieren. Lotusblad neemt koolhydraten en vet op en zet deze effectief om in energie. Daarnaast verbetert lotusblad de bloedsomloop. Kassieboomzaad verbetert de spijsvertering en verminderd ongewenste gifstoffen. 

Vigor & Sage Senior

Het Astragalus hondenvoer van Vigor & Sage is speciaal ontwikkeld voor oudere honden. Het bestaat hoofdzakelijk uit mager kalkoenvlees, groene thee en verschillende groenten. Het voer is rijk aan eiwitten, maar tegelijkertijd arm aan calorieën. De toevoeging van Astragalus heeft een positief effect op de luchtwegen en immuunsysteem. Daarnaast bevat dit hondenvoer verschillende stoffen met cardiobeschermende eigenschappen. 

Vigor & Sage natvoer

Naast het gebruikelijke droogvoer is er sinds kort ook natvoer van Vigor & Sage. Natvoer bevat meer vocht, smaak en geur dan droogvoer. Daarom verkiezen veel honden natvoer boven droogvoer. Natvoer is daarmee ook geschikt voor moeilijke eters. Over het algemeen bevat natvoer minder energie dan droogvoer. Vigor & Sage natvoer is ook geschikt voor honden met neigint tot overgewicht. Vigor & Sage natvoer is beschikbaar in 4 verschillende smaken: 

goedkoop Vigor & sage hondenvoer kopen

Over het merk Vigor & Sage

Vigor & Sage hondenvoeding is nog relatief onbekend bij het grote publiek. Toch wordt het merk onder veel hondenbaasjes geroemd. Dit komt met name door de holistische combinatie tussen mager vlees, groenten, fruit en kruiden. Daarnaast verast Vigor & Sage hondenvoer met nieuwe smaakcombinaties. Het merk staat onder andere bekend door het gebruik van groene thee bladeren. Deze bladeren zitten vol met gezonde voedingsstoffen en is rijk aan antioxidanten. 
 

De voordelen van Vigor & Sage hondenvoer

Vigor & Sage voer ligt dicht bij de natuur en bestaat uitsluitend uit vers vlees. Alle verpakkingen bevatten een uitgebalanceerde voeding waarbij geen extra toevoegingen of supplementen nodig zijn. Vigor & Sage hondenvoer is vrij van kunstigmatig kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarnaast worden er geen antibiotica of groeihormonen gebruikt. Alle verpakkingen zijn vrij van granen. De optimale dosering van het voer verschilt per hond. Dit is afhankelijk van omvang, leeftijd, gezondheid en activiteitsniveau van uw hond. 
 

Goedkoop Vigor & Sage hondenvoer kopen

Het aantal verkooppunten van Vigor & Sage is nog redelijk beperkt. Wij zijn dan ook trots dat wij dit mooie merk aan ons assortiment hebben toegevoegd. Wilt u voordelig Vigor & Sage hondenvoer kopen? Bestel dan bij petfooddiscount.nl met vaste korting op de aanbevolen verkoopprijs. Deze korting kan oplopen tot wel 5 euro per verpakking. Bestellingen boven de 49 euro worden daarbij gratis verzonden. Heeft u vragen over onze producten? Neem contact op, dan voorzien wij u graag van advies op maat.