• 020 - 6414243
 • Oude Karselaan 15 - 1182 CM AMSTELVEEN
 • Verzendkosten € 3,95 - Vanaf 49,00 geen verzendkosten
 • Fysieke dierenwinkel in Amstelveen sinds 1973
 • Veilig betalen
 • Levertijd 1 tot 3 werkdagen met PostNL

Arden Grange Kattenvoer

Arden Grange kattenvoer kenmerkt zich door zijn compelete voedingswaarde en hypoallergene ingredienten. Sinds 1996 is Arden Grange een begrip en leveren ze hoogwaardig dierenvoeding. De kattenbrokken zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Geen kat is hetzelfde en iedere kat heeft behoefte aan andere voeding. Van Noord's Dierenvoeders biedt een gevarieerd assortiment kattenvoer. 

Bent u eigenlijk op zoek naar hondenvoer?
Bekijk Arden Grange hondenvoer

Droog kattenvoer van Arden Grange

Het droge kattenvoer van Arden Grange is vrij van graanproducten, granen en gluten en speciaal geformuleerd met een unieke combinatie van natuurlijke supplementen.

Een hoog gehalte aan kip of vis zorgt ervoor dat katten de smaak van Arden Grange weten te waarderen. Kunstmatige smaakstoffen zijn dan ook niet nodig.

Natvoer voor katten van Arden Grange

Deze complete en zeer hoogwaardige recepturen bevatten grote hoeveelheden gemakkelijk te verteren vlees of vis, waardoor zelfs de meest kieskeurige katten ze niet kunnen weerstaan.

Arden Grange Adult

Arden Grange adult met verse kip is het meest verkochte kattenvoer uit ons assortiment. Dit kattenvoer bestaat hoofdzakelijk uit kip en aardappel. Aangevuld met verschillende vitaminen en mineralen. Het reguliere adult kattenvoer (rode verpakking) is geschikt voor vrijwel iedere kat. Dit is een volledig, super premium diervoeder voor volwassen, minder actieve katten of katten met (neiging tot) overgewicht, zoals gecastreerde/gesteriliseerde katten of binnenkatten. Deze complete grain free maaltijd is ook uitermate geschikt voor mature of senior katten vanaf 8 jaar. Deze voeding bevat minder calorieën en vet dan onze standaarvarianten, maar bevat grote hoeveelheden verse kip voor een gezonde en toch smakelijke maaltijd. Speciaal voor oudere katten (paarse verpakking) is er ook adult light grain free.


BEKIJK ALLE ARDEN GRANGE VOEDING -


 

 

Arden Grange kitten voeding is ontwikkeld speciaal voor de opgroeiende kat. Jonge katjes verlangen een dieet dat rijk is aan bouwstoffen. Vooral in het eerste levensjaar is goede voeding een vereiste. Dit Arden Grange kittenvoer is geschikt voor katten tot 1 jaar. Ook deze kattenbrokken zijn hypo-allergeen en 100% natuurlijk. Voor een kat van normale grote kiest u de groene verpakking. Voor junior katjes kiest u de wit met groene verpakking.


BEKIJK ALLE ARDEN GRANGE VOEDING -


 

 

ARDEN GRANGE IS VAN NATURE HYPOALLERGEEN

Het merk Arden Grange staat bekend om haar zuivere dierenvoeding. Bij de samenstelling van de producten is gekeken naar de optimale voedingswaarden voor hond of kat. Voeding van Arden Grange blijft dicht bij de natuur en bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Arden Grange producten zijn van nature: 

 • hypoallergeen
 • vrij van tarwegluten
 • vrij van soja
 • vrij van rundvlees
 • vrij van zuivelproducten
 • vrij van kunstmatige kleurstoffen
 • vrij van kunstmatige smaakstoffen
 • vrij van kunstmatige geurstoffen
 • vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen

VOEDINGSVOORDELEN

De producten van Arden Grange worden op natuurlijke wijze geconserveerd met vitamine E en rozemarijn om het voer te stabiliseren. Reacties op kunstmatige conserveringsmiddelen of additieven zijn hierdoor uitgesloten. Zij voegen tevens botanische supplementen zoals cranberry en yucca-extract toe en het partners hondenvoer (blikvoeding) bevat zeewier. De prebiotica FOS en MOS, nucleotiden, omega-3 en -6, glucosamine, chondroïtine en MSM in het droogvoer bevorderen de spijsvertering, ondersteunen het immuunsysteem en zorgen bovendien voor een gezonde huid en gewrichten.