Gratis verzending vanaf €49,-

Arden Grange Kattenvoer

Arden Grange kattenvoer kenmerkt zich door zijn complete voedingswaarde en hypoallergene ingredienten. Dit voer is vrij van graan, gluten en soya. Sinds 1996 is Arden Grange kattenvoer een begrip en leveren ze hoogwaardig dierenvoeding. De kattenbrokken zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Geen kat is hetzelfde en iedere kat heeft behoefte aan andere voeding. Daarom heeft Arden Grange maar liefst 4 verschillende verpakkingen, ieder met zijn eigen toepassing.

KITTEN ADULT SENSITIVE LIGHT SENIOR HONDENVOER

Arden Grange Kitten

Arden Grange kitten voeding is ontwikkeld speciaal voor de opgroeiende kat. Jonge katjes verlangen een dieet dat rijk is aan bouwstoffen. Vooral in het eerste levensjaar is goede voeding een vereiste. Dit Arden Grange kattenvoer is geschikt voor katten tot 1 jaar. Ook deze kattenbrokken zijn hypo-allergeen en 100% natuurlijk. Voor een kat van normale grote kiest u de groene verpakking. Voor kleinere katjes kiest u de wit met groene verpakking.

Arden Grange adult

Het Arden Grange kattenvoer voor volwassen katten bestaat uit veel verschillende uitvoeringen. De rode verpakking is gemaakt met kip en s geschikt voor reguliere katten met een normaal activiteitenniveau. De lichtblauwe zakken zijn geschikt voor katten die een gevoelige huid of maag hebben en is gemaakt van oceaan-witvis en aardappel. De lichtbruine zakken zijn voor katten met een regulier activiteitenniveau. Wat dit kattenvoer met zalm speciaal maakt, is dat deze bijdragen aan een gezonde huid en glanzende vacht.

Arden Grange Sensitive

Arden Grange Sensitive kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor katten met een gevoelige huid of maag. Arden Grange Sensitive is milde voeding met hoofdzakelijk witvis, voor een goed verteerbaar dieet. Door de hoge dosis vis is dit voer van nature rijk aan omega-3 en omega-6. Verder bevat het veel gezonde toevoegingen zoals prebiotica, taurine, cranberry-extract en natuurlijke vezels. Arden Grange kattenvoer bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. 

Arden Grange light / senior

De Arden Grange kattenvoeding light / senior is geschikt voor minder actieve katten of katten die neigen naar overgewicht. Het is een complete maaltijd die minder calorieën en vet bevat dan standaard varianten. Dit Arden Grange kattenvoer bestaat hoofdzakelijk uit kippenvlees. Arden Grange Light kattenvoer is ook zeer geschikt voor gecastreerde of gesteriliseerd katten. Leeft uw kat voornamelijk binnen? Pas dan op met overvoeding. Arden Grange Light houd het dieet bij weinig beweging. 

Voedingsvoordelen van Arden Grange kattenvoer

Arden Grange kattenvoer wordt op natuurlijke wijze geconserveerd met vitamine E en rozemarijn om het voer te stabiliseren. Reacties op kunstmatige conserveringsmiddelen of additieven zijn hierdoor uitgesloten. Arden Grange voegt tevens botanische supplementen zoals cranberry en yucca-extract toe en het partners hondenvoer (blikvoeding) bevat zeewier. De prebiotica FOS en MOS, nucleotiden, omega-3 en -6, glucosamine, chondroïtine en MSM in het droogvoer bevorderen de spijsvertering, ondersteunen het immuunsysteem en zorgen bovendien voor een gezonde huid en gewrichten.

Arden Grange: 100% zuiver kattenvoer

Arden Grange kattenvoer staat bekend om haar zuivere dierenvoeding. Bij de samenstelling van het kattenvoer is gekeken naar de optimale voedingswaarden voor hond of kat. Voeding van Arden Grange blijft dicht bij de natuur en bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Arden Grange producten zijn van nature: 

  • hypoallergeen
  • vrij van tarwegluten
  • vrij van soja
  • vrij van rundvlees
  • vrij van zuivelproducten
  • vrij van kunstmatige kleurstoffen
  • vrij van kunstmatige smaakstoffen
  • vrij van kunstmatige geurstoffen
  • vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen

Kattenvoer van vergelijkbare kwaliteit als Arden Grange

Als het gaat om kwalitatief kattenvoer is Arden Grange een belangrijke leverancier. Ben jij op zoek naar een alternatief van vergelijkbare kwaliteit als Arden Grange? Kies dan bijvoorbeeld voor een van deze merken: Applaws, Acana, Orijen en Ziwi Peak. Deze merken staan bekend om hun toewijding aan hoogwaardige ingrediënten en voedzame formules. Applaws kattenvoer biedt bijvoorbeeld voer aan dat rijk is aan dierlijke eiwitten en vrij is van kunstmatige toevoegingen. Acana en Orijen leggen de nadruk op biologisch en lokaal geteeld vlees, terwijl Ziwi Peak bekend staat om zijn gebruik van luchtgedroogd vlees en vis van hoge kwaliteit. Al deze merken streven ernaar om voer van hoge kwaliteit te leveren dat voldoet aan de voedingsbehoeften van katten en hen helpt een gezond en actief leven te leiden.

Vragen over Arden Grange kattenvoer?

Neem contact met ons op door te bellen naar 020 641 42 43 of stuur een e-mail naar info@petfooddiscount.nl. Wij helpen u graag verder!