Gratis verzending vanaf €49,-

Vigor & Sage Kattenvoer

Vigor & Sage kattenvoer is ontwikkeld met de kat als roofzuchtige carnivoor. Vigor & Sage heeft veel onderzoek gedaan naar het verleden van de kat en welke voedingsstoffen zij nodig hebben. Vroeger leefden katten natuurlijk in het wild, maar nu leven de meeste katten in huis. Door deze oude wijsheid met moderne wetenschap te combineren heeft Vigor & Sage smaakvolle recepten gecreëerd met natuurlijke ingrediënten en gezonde kruiden. Vigor & Sage wil alleen het beste voor uw kat!

Vigor & Sage kitten

Het Wolfberry kattenvoer van Vigor & Sage is 100% natuurlijk en bevat veel gezondheidsvoordelen voor uw kat. Deze kattenvoeding zorgt er namelijk voor dat uw kat een gezondere huid krijgt, een verbeterd gezichtsvermogen, minder hoge bloeddruk en ook nog eens een verminderde kans op infecties en allergieën! Het is bijna teveel om op te noemen. De Wolfberry kattenvoeding is graanvrij en bevat een combinatie van vers vlees met groenten, fruit en heerlijke kruiden. 

Vigor & Sage Adult (ginseng well-being)

Het Ginseng kattenvoer van het merk Vigor & Sage stimuleert het fysieke en mentale welzijn van uw kat. De ginseng geeft als het ware het immuunsysteem van uw kat een boost. Dit kattenvoer bevat ook kip en zeewier. Kip zorgt voor de eiwitten die uw kat nodig heeft en stimuleert de spierontwikkeling. Het zeewier geeft de gezondheid van uw kat een echte boost. Zo krijgt uw kat een gezondere huid, beter zicht, lagere bloeddruk en heeft uw kat minder kans op allergieën en infecties. 

Vigor & Sage Adult (Lily Root Beauty)

Vigor & Sage Lily root beauty zorgt ervoor dat uw kat een lagere bloeddruk heeft, een prachtige en gezonde huid en een lager cholesterolgehalte. Dit kattenvoer bevat zalm, zeewier en andere groenten en kruiden. Lily Root Beauty kattenvoer is een complete maaltijd voor uw volwassen kat. Dit kattenvoer is tot in detail afgestemd op wat uw kat van nature nodig heeft. 

Vigor & Sage Hairball Control

Heeft uw kat veel last van haarballen? Dan is dit kattenvoer van Vigor & Sage ideaal voor uw kat. Dit kattenvoer bevat onder andere kalkoen, zeewier en havergras. Havergras helpt bij een goede spijsvertering en zorgt ervoor dat de haarballen goed doorkomen. De combinatie van natuurlijk voedsel van Vigor & Sage is zorgvuldig geselecteerd en sluit perfect aan op de behoeften van uw kat.

Vigor & Sage Weight Control

Vigor & Sage Lotus Leaf weight control is speciaal ontwikkeld voor katten met overgewicht. Moet uw kat afvallen, maar weet u niet hoe? Begin met het Weight Control kattenvoer van Vigor & Sage! Doordat dit kattenvoer lotusblad bevat, worden de koolhydraten geabsorbeerd en deze worden omgezet in energie. Let op want er is een verpakking voor normale katten en een verpakking voor gesteriliseerde of inhuizige katten

Vigor & Sage Senior (astragalus)

Vigor & Sage Astragalus kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor de oudere katten. Astragalus (Vlezige hokjespeul) is een chinees kruid dat vaak in de geneeskunde wordt gebruikt. Dit kattenvoer boost en ondersteunt het immuunsysteem en heeft ook nog eens een positief effect op het hart en de lever van uw kat. Het Vigor & Sage Astragalus kattenvoeding is een combinatie van kalkoen, zeewier, groenten en heerlijke kruiden. Het is de perfecte maaltijd voor uw kat.

Vigor & Sage Senior Adult sterilised

Gesteriliseerde katten hebben speciale voedingsbehoeften vanwege de veranderingen in hun hormoonhuishouding. Kattenvoer voor gesteriliseerde katten is speciaal samengesteld om aan deze behoeften te voldoen. Het bevat bijvoorbeeld minder calorieën om het risico op overgewicht te verminderen, en een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen om de gezondheid van de urinewegen te ondersteunen.

Vigor & Sage Natvoer

Naast het gebruikelijke droge kattenvoer is er sinds kort ook Vigor & Sage natvoer. Natvoer bevat meer vocht, smaak en geur dan droogvoer. Daardoor verkiezen veel katten natvoer boven droogvoer. Daarmee zijn deze blikjes ook geschikt voor moeilijke eters. Het natvoer wordt geleverd in blikjes van 70 gram. Geef uw kat 1 a 2 blikjes per dag. Vigor & Sage natvoer is leverbaar in 5 verschillende smaken: 

Over het merk Vigor & Sage

Het merk Vigor & Sage is nog niet erg bekend in Nederland. Wel worden er veel positieve reacties op gegeven door kattenbaasjes. De grootste reden hiervoor is de ideale combinatie van voedingsmiddelen voor uw kat. Het is een complete maaltijd en uw kan krijgt de juiste dingen binnen, van vlees tot heerlijke kruiden. Vigor & Sage verrast menig kattenliefhebber door de unieke smaakcombinaties. 
 

Goedkoop Vigor & Sage kattenvoer kopen

Vigor & Sage is nog niet overal te koop. Sla uw slag dus bij petfooddiscount.nl! Wij zijn trots om dit merk in ons assortiment te hebben. Ook voor voordelige kattenvoeding van Vigor & Sage kunt u natuurlijk bij ons terecht, wij bieden namelijk vaste korting op de aanbevolen verkoopprijs. 
 

De voordelen van Vigor & Sage kattenvoer

Het kattenvoer van Vigor & Sage is natuurlijk en bestaat uit mooi vers vlees, groenten en kruiden. Alle producten van Vigor & Sage zijn vrij van kleur-, geur-, en smaakstoffen en bestaan uit een uitgebalanceerde voeding. Alle producten van Vigor & Sage zijn daarnaast ook nog eens vrij van granen. Een heerlijke maaltijd voor uw kat dus! Wilt u meer weten over ons aanbod Vigor & Sage kattenvoer? Neem dan contact met ons op!