Gratis verzending vanaf €49,-

Vetarm hondenvoer

Met vetarm hondenvoer kunt u in sommige gevallen maag en darmklachten bij honden voorkomen, maar het is ook zeker een goede optie wanneer uw hond last heeft van overgewicht. Honden kunnen net als mensen last hebben van buikpijn, wat tot vervelende verschijnselen kan leiden. Wanneer u de hond voer geeft waar minder vetten inzitten, vertraagt dat de spijsvertering. Hierdoor wordt de belasting van de organen beter verdeeld en kan het dus bepaalde klachten voorkomen. Vetarm hondenvoer komt de gezondheid van uw viervoeter eigenlijk altijd ten goede.

LICHTVERTEERBAAR VETARM VEZELRIJK HYPOALLERGEEN SUPPLEMENTEN DIAREEREMMERS

Hondenvoer met laag vetgehalte

Er zijn meerdere redenen waarom u een hond voer met minder vet, of zelfs vetvrij hondenvoer zou kunnen geven. De meest voorkomende redenen om hondenvoer met minder vet voor te schotelen, is wanneer uw hond last heeft van de spijsvertering of in zekere mate overgewicht heeft. Door minder vetten binnen te krijgen, vertraagt de spijsvertering. Hierdoor hoeven de maag en darmen minder tegelijkertijd te doen en slaat het hondenlichaam ook minder vet op. Let op, want naast het vetgehalte, zijn er ook andere oorzaken voor maag- en darmproblemen
 

Goedkoop vetvrij hondenvoer kopen

Als uw hond last heeft van maag-, darm- of leverproblemen kan het voorkomen dat het beestje verschillende vetten minder goed kan opnemen. Dat kan op zijn beurt weer voor extra problemen zorgen en dus kan een vetarm dieet veel goeds doen. Geef uw hond vetarm voedsel, bijvoorbeeld in de vorm van hondenbrokken met minder vet en geef uw hond alleen vetarm vlees als u deze wilt bijvoeren. U zult zien dat het geven van vetvrij hondenvoer de spijsvertering verbetert, ervoor zorgt dat uw hond geen buikpijn meer heeft en dat hij weer een stuk energieker wordt. Met andere woorden, door uw hond een vetarm dieet te geven zal deze weer helemaal goed in zijn vel zitten. Bestel direct vetarm hondenvoer in onze webshop of kom langs bij Van Noord’s Dierenvoeders in Amstelveen.