Gratis verzending vanaf €49,-

Arden Grange Hondenvoer

Arden Grange hondenvoer staat bekend om complete voedingswaarde en hypoallergene ingredienten. Al sinds 1996 levert het merk hoogwaardige dierenvoeding. Arden Grange hondenbrokken zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Geen hond is hetzelfde en iedere hond verlangt een ander dieet. Wij bieden een gevarieerd assortiment  hondenvoeding. Naast hondenvoer bieden wij ook Arden Grange kattenvoer. 

ADULT PREMIUM GRAANVRIJ PUPPY KLEIN RAS GROOT RAS LIGHT SENSITIVE SENIOR BLIKVOER SNACKS

Arden Grange Adult (diverse smaken)

Arden Grange adult voer is geschikt voor vrijwel alle rassen en leeftijden. De verpakking met kip is de bestseller uit ons assortiment. Dit hondenvoer bestaat hoofdzakelijk uit kippenvlees en rijst. Aangevuld met verschillende vitaminen en mineralen. Het reguliere adult hondenvoer is geschikt voor vrijwel iedere hond. Het hondenvoer van Arden Grange is natuurlijk en geschikt voor honden die allergisch zijn voor soya, rund, zuivel en gluten. 

Arden Grange Premium & Prestige

Voor de veeleisende eters heeft Arden Grange Premium & Prestige voeding ontwikkeld. Dit type voer is rijk aan verse kip en vrij van kunstmatige smaakstoffen. Arden Grange Premium is bedoeld voor werkhonden en honden met een hoog activiteitenniveau. Daarnaast is dit ook geschikt voor zieke of herstellende honden, honden met een lage eetlust, honden op dieet. Dit is puur voer, met zo min mogelijk chemische toevoegingen. Daardoor is het voer geliefd in de hondensportwereld. 

Graanvrij hondenvoer

Arden Grange biedt graanvrij hondenvoer aan dat speciaal is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de voedingsbehoeften van honden. Het graanvrije assortiment van Arden Grange is gemaakt zonder granen zoals tarwe, gerst en maïs, die bekende allergenen kunnen zijn voor sommige honden. In plaats daarvan bevat het voer hoogwaardige eiwitten zoals vers vlees of vis, aangevuld met groenten, fruit en kruiden voor een uitgebalanceerde voeding.

Arden Grange puppy & junior

Arden Grange puppy voeding is ontwikkeld speciaal voor de opgroeiende hond. Jonge honden verlangen een dieet dat rijk is aan bouwstoffen. Vooral in het eerste levensjaar is goede voeding een vereiste. Dit Arden Grange hondenvoer is geschikt voor honden met een leeftijd van 8 weken tot 12 maanden. Ook deze hondenbrokken zijn hypo-allergeen en 100% natuurlijk. Voor een hond van normale grote kiest u de lichtblauwe verpakking. Voor grote honden kiest u voor de donkerblauwe verpakking

Arden Grange adult (kleine rassen)

Honden van kleine rassen hebben andere voedingsbehoeftes dan grotere honden. Het Arden Grange hondenvoer voor kleine rassen is ideaal voor honden met een normaal activiteitenniveau tot 10kg. Dit hondenvoer van Arden Grange is vrij van gluten, zuivelproducten en kunstmatige kleurstoffen. Doordat het hondenvoer van Arden Grange 100% natuurlijk is, hoeft u niet bang te zijn dat uw hond ongewenste ingrediënten binnenkrijgt. 

Arden Grange Adult (grote rassen)

Speciaal voor grote honden is er adult large hondenvoer. Grote honden zoals de Mastiff, Rottweiler, Dobermann en Sint-bernard hebben een andere bouw dan kleinere soorten. Helaas komen gewrichtsproblemen vaker voor bij grote rassen. Daarom bevat dit voer verhoogde waarden chondroïtine, glucosamine en MSM. Deze stoffen houden spieren en gewrichten van uw hond in topconditie. De hondenbrokken voor grote honden zijn ook grover van structuur voor makkelijke consumptie.

Arden Grange light (overgewicht)

De Arden Grange light hondenvoeding bestaat uit verse kip en rijst en is aanbevolen voor volwassen honden met overgewicht. Ook kan deze hondenvoeding natuurlijk gegeven worden aan oudere honden die te zwaar zijn of minder kunnen trainen. Ook is deze hondenvoeding geschikt voor honden die minder eiwit of vet binnen mogen krijgen of honden met een minder actieve levensstijl. 

Arden grange performance

Arden Grange performance hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor de actieve / sportieve hond. Honden met een actief leven verbranden aanzienlijk meer energie dan de meer passieve honden. Een dieet met voldoende voedingsstoffen is dan vereist. Arden Grange performance is gemaakt van kippenvlees en bevat allerlei extra stoffen, die het energieniveau op pijl houden. Daarnaast is er aandacht voor spieren, gewrichten en kraakbeen. 

Arden Grange Sensitive

Arden Grange sensitive hondenvoer is ontwikkeld voor honden met een gevoelige buik. Het voer is hypoallergeen en bevat geen graansoorten. Dit hondenvoer bestaat grotendeels uit witvis en zoete aardappel. Het is lichtverteerbaar en bevat hoge waardes van omega 3 en 6. Arden Grange Sensitive is leverbaar in 5 verpakkingen, namelijk : Puppy, Adult, Adult mini, Adult large en Senior. Het voer is nagenoeg het zelfde, maar de verhoudingen van de ingrediënten zijn aangepast op de betreffende levensfase. 

Arden Grange Senior hondenvoer

De Arden Grange Senior hondenvoeding is geschikt voor oudere honden. Bij de kleinere rassen gaat het hier om handen van tien jaar of ouder en bij middelgrote en grote rassen gaat het om honden van acht jaar en ouder. Het natuurlijke hondenvoer van Arden Grange is vrij van rund, soya. gluten en zuivel en dus ook goed geschikt voor honden die hier niet goed tegen kunnen. 

Arden Grange blikvoer (kip, lam & vis)

Met Arden Grange hondenvoer bent u altijd zeker van 100% natuurlijk hondenvoer, zonder kunstmatige kleur en smaakstoffen. De blikvoeding van Arden Grange bevat sappig vers vlees, verse groenten en genoeg vitaminen en mineralen. De blikvoeding bevat geen conserveringsmiddelen, melk- of sojaproducten en is vrij van gluten.

Arden Grange hondensnacks

Arden Grange hondensnacks zijn hoogwaardige, smakelijke traktaties die speciaal zijn ontworpen om aan de voedingsbehoeften van honden te voldoen. De Arden Grange Crunchy Biscuits zijn de ideale snacks voor honden ouder dan acht weken. Daarnaast zijn er de Arden Grange training treats, die 100% graanvrij zijn.