Gratis verzending vanaf €49,-

Vezelrijk hondenvoer

Met vezelrijk hondenvoer is het mogelijk om sommige klachten aan de darmen te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. Daarnaast is het over het algemeen goed om uw hond voeding met veel vezels te geven. U heeft vast zelf wel eens last gehad van buikpijn, voor honden is dat niet anders. Dit kan voor de hond maar ook voor u vervelende gevolgen hebben. Vezelrijk eten is voor darmen en maag van de hond beter en kan klachten tegengaan. Hondenvoer met extra vezels zorgt voor een betere spijsvertering bij uw hond, wat eigenlijk altijd positief is voor de gezondheid.

DE WERKING VAN VEZELRIJK HONDENVOER

Bij het langdurig gebruik van eenzijdig hondenvoer kunnen de darmen van uw hond lui worden. Vezels zijn relatief lastig te verteren en zetten de darmen aan het werk. Vezelrijk voeding is daardoor een goede optie wanneer uw hond last heeft van zijn buik, maar het kan ook preventief ingezet worden. Met een gebalanceerd dieet voorkomt u serieuze darmproblemen. Let op, want vezels toevoegen is niet niet altijd de beste optie. U kunt ook overwegen om vetarm hondenvoer of licht verteerbaar hondenvoer te kopen.
 

GOEDKOOP VEZELRIJK HONDENVOER KOPEN

Heeft u het idee dat uw hond last heeft van problemen aan de darmen? In dat geval is het voordelig om deze vezelrijke voeding te geven. Dit soort voedsel komt de darmflora ten goede en het kan ook klachten van diarree verhelpen of zelfs voorkomen. Geef uw hond vezelrijk hondenvoer, bijvoorbeeld speciale brokken van Royal Canin of Ecostyle. U zult merken dat de spijsvertering van uw hond beter op gang komt en dat de darmklachten afnemen. Met een vezelrijk dieet zit uw viervoeter weer helemaal lekker in zijn vel. Bestel vandaag nog vezelrijk hondenvoer in onze webshop of kom langs bij Van Noord’s Dierenvoeders in Amstelveen!