Almo Nature kattenvoer

Verwen uw kat met het droog- en natvoer van Almo Nature! Ze zullen genieten van de hoogwaardige ingrediënten waar geen smaakversterkers of kunstmatige conserveringsmiddellen aan te pas komen. Almo Nature staat voor 'puur & gezond'. Bovendien zijn de producten 100% dierproefvrij. Het assortiment is zeer divers, zowel natvoer (Almo Nature Legend en Almo Nature Classic) en droogvoer (Almo Nature Holistic) zijn in verschillende smaken verkrijgbaar.

JELLY 70 GRAM NATURAL 70 GRAM NATURAL 150 GRAM POUCH 55 GRAM ALTERNATIVE 

Almo Nature Jelly (70 gram)

Almo Nature Jelly kattenvoer is ontwikkeld met de kat als carnivoor in het achterhoofd. Toch heeft geen enkele dezelfde voorkeur qua smaak. Daarom biedt Almo Nature uitkomst met natvoer in diverse smaken. Almo Nature Jelly is leverbaar in maar liefst 10 verschillende smakencombinaties. Alle smaken zijn bewaard in hun eigen bouillon. Dat geeft Almo Nature Jelly een intense smaak, zonder kunstmatige smaakstoffen. Bekijk hieronder het aanbod: 

Almo nature natural (70 gram)

Almo Nature natural blikvoer is smaakvol kattenvoer in ongekend veel smaken. Almo Nature natural kattenvoer is leverbaar in maar liefst 17 verschillende smaken. Het zijn combinaties van vis en vlees aangevuld met verse ingrediënten. Het kattenvoer van Almo Nature wordt bewaard in bijpassende bouillon. Dat zorgt voor een natuurlijke en sterke smaak. En dat allemaal zonder kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Bekijk hieronder het aanbod van de kleine verpakkingen (70 gram):

Almo Nature natural (150 gram)

Almo Nature natural blikvoer is smaakvol kattenvoer in ongekend veel smaken. Almo Nature natural kattenvoer is leverbaar in maar liefst 10 verschillende smaken. Het zijn combinaties van vis en vlees aangevuld met verse ingrediënten. Het kattenvoer van Almo Nature wordt bewaard in bijpassende bouillon. Dat zorgt voor een natuurlijke en sterke smaak. En dat allemaal zonder kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Bekijk hieronder het aanbod van de grote verpakkingen (150 gram):

Almo Nature Pouch kattenvoer

Almo Nature Pouch kattenvoer is samengesteld van de beste natuurlijke ingrediënten. Het is een combinatie van vlees, vis en diverse verse ingrediënten. Al het Almo Nature kattenvoer wordt gestoomd en vervolgens verpakt in hun eigen bouillon. Daardoor krijgt het kattenvoer een sterke geur en smaak. Dat is de voornaamste reden dat Almo Nature goed ontvangen wordt door katten. Het voer komt in zakjes van 55 gram. Ideaal voor de kleinere eters. Bekijk hieronder het aanbod:  

Almo Nature Alternative kattenvoer

Almo Nature alternative is 100% HFC. Dat betekent dat Almo Nature kattenvoer volledig bestaat uit ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Almo Nature Alternative is een compleet voer. Bij de bereiding van dit voer wordt uitsluitend vers vlees en verse vis gebruikt. Almo Nature gebruikt geen vlees- of vismeel, chemische conserveringsmiddelen en smaakstoffen. De alternative voeding is leverbaar in de smaken kip, zalm en steur.