Gratis verzending vanaf €49,-

ACANA hondenvoer

ACANA​ hondenvoer, waar te koop? Bij Van Noord's Dierenvoeders natuurlijk! Met het hondenvoer van ACANA weet u dat u biologisch correct hondenvoer in huis hebt, gemaakt van verse regionale ingrediënten. De missie van ACANA is duidelijk en heeft twee uitgangspunten voor de voeding van uw hond: het houdt rekening met de natuurlijke evolutie naar een eiwitrijk voedingspatroon met veel vlees. Alle ingrediënten zoals vlees, gevogelte, vis en eieren zijn allemaal duurzaam geteeld door lokale leveranciers en dagelijks vers. 

ADULT CLASSIC REGIONALS SINGLES PUPPY SMALL BREED SPORT SENIOR HONDENSNACKS

Acana Heritage adult

ACANA heritage adult is het meest verkochte ACANA hondenvoer. Dit type voer is geschikt voor alle rassen en leeftijden. ACANA adult bestaat hoofdzakelijk uit kippenvlees, kalkoenvlees, orgaanvlees, haring en platvis. Daarnaast wordt het vlees aangevuld met linzen, erwten, eieren, zeewier, pompoen en diverse andere kruiden en groenten. Het voer sluit naadloos aan op het gevarieerde dieet van uw hond. Er is een verpakking voor gemiddeld formaat honden en grotere rassen

Acana Classic

ACANA classic hondenvoer is biologisch correct ontwikkeld. Dat wil zeggen dat de voeding aansluit op het natuurlijke dieet van uw hond. ACANA pleit voor een eiwitrijk dieet met veel vlees. ACANA Classic bestaat uitsluitend uit regionale ingrediënten. Dit voer is leverbaar in de smaken prairie poultry (kip & kalkoen), classic red (lam & rund) en wild coast (diverse vissoorten)

Acana Regionals

Ieder hondenras heeft zijn eigen leefgebied. ACANA regionals is ontwikkeld met deze leefgebieden in het achterhoofd. ACANA regionals hondenvoer bestaat uit regionale ingrediënten en bestaat voor 70% uit vlees. Het voer is leverbaar in 4 verschillende smaken: Wild prairie (gevogelte), pacifica (vissoorten), grasslands (lam & gevogelte), ranchlands (rund)

Acana singles formula

ACANA singles hondenvoer is ontwikkeld voor honden die gevoelig zijn voor eiwitten. Deze producten bevatten slechts 1 eiwitbron. Tegelijkertijd is dit hondenvoer gemixt volgens de bekende whole prey verhoudingen. Op die manier bevat dit voer voldoende natuurlijke voedingsstoffen waardoor kunstmatige eiwitten, vitaminen en mineralen niet nodig zijn. Dit ACANA hondenvoer is leverbaar in de smaken grass-fed lamb, pacific pilchard en yorkshire pork

Acana Puppy & Junior

ACANA puppy & junior is speciaal ontwikkeld voor opgroeiende honden. Deze honden verlangen een dieet dat rijk is aan eiwitten. De eiwitten in ACANA puppy voer zijn grotendeels afkomstig uit vlees. Het voer bevat geen snelle koolhydraten zoals granen, aadrappel of rijst. Zo ontvangt uw puppy voldoende bouwstoffen, zonder het risico op overgewicht. Dit ACANA hondenvoer is leverbaar in een verpakking voor gemiddeld formaat honden en grotere rassen

Acana small breed

Kleine honden verlangen een voedingspatroon rijk aan vlees, groente en fruit. ACANA Heritage small breed ibevat een hoge dosis vrije uitloop kip, wild gevangen heilbot en eieren. Dit zorgt voor de benodigde natuurlijke eiwitten. Bij kleine rassen is het belangrijk dat het dieet voldoende voedingsstoffen heeft, maar toch mager is. Overtollige koolhydraten worden snel omgezet in vet en overgewicht. ACANA hondenvoer voor kleine rassen is leverbaar in adult voer en puppy voer

Acana Sport & Agility

Voor sportieve en energieke honden is ACANA Sport & Agility ontwikkeld. Vult uw hond zijn dag met rennen, springen, spelen en achtervolgen? Dan is een energierijke voeding van belang voor een evenwichtig dieet. ACANA Sport & Agility bevat veel mager kippenvlees en eiwitten. Deze bouwtoffen zorgen voor sterke spieren en gewrichten. Dit ACANA hondenvoer is leverbaar in een verpakking van 11,4 en 17 kilogram. 

Acana Senior

Acana senior is hondenvoer speciaal voor honden op leeftijd. Oudere honden hebben baat bij een eiwitrijk dieet, om zo de aanmaak van spierweefsel te stimuleren. Tegelijkertijd zijn snelle koolhydraten ongewenst met het oog op overgewicht en diabetes. ACANA senior bestaat voor 65% uit kippenvlees, aangevuld met eieren, heilbot en diverse groenten. 

Acana hondensnacks

Acana hondensnacks bieden verschillende voordelen voor jouw hond. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zijn vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen. Hierdoor zijn ze niet alleen lekker, maar ook gezond voor jouw hond. De snacks zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en texturen, waardoor er voor elke hond wel iets lekkers tussen zit. Bovendien zijn de snacks ook geschikt voor honden met allergieën of gevoeligheden voor bepaalde ingrediënten. 

Goedkoop Acana hondenvoer kopen. Acana brokken ervaringen.

 

ACANA hondenvoer voor puppy’s en volwassen honden

In iedere levensfase heeft uw hond andere behoeften. Zo moet een jonge hond nog groeien en heeft hij of zij daardoor veel vleeseiwitten nodig. Daarom zitten de ACANA puppy brokken boordevol met verse gefileerde kip, gedroogd kippenvlees en gedroogd kalkoenvlees. Volwassen honden hebben aan minder eiwitten genoeg. Naast het nodige vlees bevatten de ACANA adult brokken dan ook een ruime hoeveelheid gedroogde haring, linzen en erwten. Oudere honden zijn net als puppy’s gebaat bij veel vleeseiwitten. Daarom zitten ook de ACANA hondenbrokken voor senioren boordevol met kip en kalkoen. Op deze manier wordt de ontwikkeling van spierweefsel bevorderd en voorkomt u obesitas en suikerziekte.
 

De voordelen van ACANA hondenbrokken

ACANA hondenbrokken zijn niet alleen erg lekker, maar bevatten ook precies de voedingsstoffen die uw hond nodig heeft. Of uw hond nou van een klein of groot ras is, of hij of zij nou houdt van pluimvee of liever lam eet: dankzij de grote verscheidenheid aan producten vindt u altijd precies het ACANA hondenvoer waar uw hond gezond en gelukkig van wordt. ACANA biedt ook andere belangrijke voordelen:

  • alle ingrediënten zijn afkomstig van regionale boerderijen en worden vers verwerkt;
  • er worden geen verborgen conserveermiddelen toegevoegd tijdens de productie;
  • veel variatie in het aanbod: van ACANA wild prairie tot aan ACANA Ranchlands;
  • géén outsourcing: het hele productieproces wordt in eigen hand gehouden.
     

Ervaringen met ACANA hondenvoer

De ACANA hondenvoer ervaringen zijn over het algemeen erg positief. Voerwijzer beoordeelt ACANA wild prairie bijvoorbeeld als een uitstekende hondenvoeding met een goede samenstelling die geschikt is voor honden van alle leeftijden. De brokken bevatten veel vlees en eiwitbronnen, waardoor ook honden met voedselallergieën ACANA hondenvoer gewoon kunnen eten. Ook hondeneigenaren geven aan dat hun viervoeters ACANA brokken erg lekker vinden. Vooral voor honden die allergisch zijn voor granen biedt het hondenvoer uitkomst.
 

ACANA brokken kopen bij een betrouwbaar verkooppunt

Als u op zoek bent naar ACANA brokken verkooppunten, hoeft u niet ver te zoeken. Op Petfooddiscount.nl vindt u een grote verscheidenheid aan ACANA hondenvoer voor scherpe prijzen. Bestel uw ideale hondenvoeding gemakkelijk online. Bij aankopen vanaf €49,00 wordt uw bestelling zelfs gratis verzonden. Bekijk ons complete aanbod en maak uw keuze!