Gratis verzending vanaf €49,-

Eukanuba hondenvoer

Het hondenvoer van Eukanuba bestaat al meer dan vijftig jaar. Al vijftig jaar houdt Eukanuba zich dan ook bezig met het ontwikkelen van het beste hondenvoer voor iedere hond. Eukanuba weet precies wat honden in iedere levensfase nodig hebben om een gelukkig en gezond leven te kunnen leiden. De recepten van Eukanuba zijn aangepast op de grootte en de levensfase om een zo passend mogelijk dieet voor te kunnen schrijven. Dit dieet bestaat uit hoogwaardig dierlijk eiwit en een volledig afgestemd mengsel van mineralen en vitaminen die nodig zijn voor uw hond. 

Eukanuba 'puppy' hondenvoer

Eukanuba maakt dus verschil is rasgrootte en levensfase als het gaat om hun goede kwaliteit hondenvoer. Zo verkoopt Eukanuba puppyvoer speciaal voor kleine, middel of grote rassen. Zo weet u precies welke soort voeding het beste bij de levensfase van uw hond past. Het puppyvoer  bevat verschillende ingrediënten DHA en bietenpulp. DHA draagt bij aan het leervermogen van een pup en bietenpulp is ideaal voor een gezonde spijsvertering van uw pup. Is Eukanuba goed hondenvoer? Ja! De samengestelde recepten zijn afgesteld op de specifieke levensfase van uw hond. Hierdoor weet u zeker dat uw hond de juiste voeding krijgt.

Eukanuba 'adult' hondenvoer

Eukanuba Adult hondenvoer is speciaal ontwikkeld om volwassen honden te voorzien van de voedingsstoffen die ze nodig hebben. Het voer bevat hoogwaardige eiwitten en vetten om spieronderhoud en -herstel te ondersteunen, evenals vezels voor een gezonde spijsvertering. Het bevat ook antioxidanten om het immuunsysteem te ondersteunen en omega-3 en -6 vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht. Eukanuba Adult hondenvoer is verkrijgbaar in verschillende varianten voor verschillende rassen en maten.

Eukanuba 'Mature' hondenvoer

De mature voeding van Eukanuba is speciaal ontwikkeld voor de wat oudere honden. Het voer bevat hoogwaardige eiwitten en vetten om spieronderhoud en -herstel te ondersteunen, evenals vezels voor een gezonde spijsvertering. Uit onderzoek is gebleken dat dit voer de ouderdom van cellen tegengaat en de afweer versterkt.

Eukanuba 'Senior' hondenvoer

Eukanuba Senior hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor oudere honden vanaf 7 jaar. Het voer bevat een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen om de gezondheid van de hond te ondersteunen tijdens deze levensfase. Het bevat een hoog eiwitgehalte om de spieren te ondersteunen, vezels voor een gezonde spijsvertering en antioxidanten om het immuunsysteem te ondersteunen. Eukanuba Senior hondenvoer bevat ook glucosamine en chondroïtine om gezonde gewrichten te ondersteunen.

Eukanuba 'Daily care' hondenvoer

Eukanuba Daily Care hondenvoer is ontwikkeld om de algemene gezondheid en het welzijn van de hond te ondersteunen. Het voer bevat een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen om te voldoen aan de specifieke behoeften van honden met speciale behoeften, zoals gevoelige spijsvertering, overgewicht, gevoelige huid of tandplak. Bekijk hieronder 8 verpakkingen van Eukanuba Daily Care: 

Eukanuba hondenvoer voor specifieke rassen

Wat het hondenvoer van Eukanuba zo speciaal maakt, is dat zij ook hondenvoer verkopen wat speciaal afgestemd is op het ras van uw hond. Iedere hond is anders en iedere hond heeft dan ook andere behoeften qua voer. Eukanuba zorgt ervoor dat er aan uw hond zijn/haar behoeften wordt voldaan. Of u nu een Golden Retriever heeft of een kleine Jack Russel, voor vrijwel alle hondenrassen kunt u terecht bij petfooddiscount.nl voor passend hondenvoer van Eukanuba.

Eukanuba veterinary diet hondenvoer

Eukanuba Veterinary Diet hondenvoer is ontwikkeld voor honden met speciale gezondheidsproblemen. Veterinary diet koop je uitsluitend op advies van je dierenarts. Het voer bevat een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen die speciaal zijn samengesteld om te helpen bij het ondersteunen van de gezondheid van de hond. Er zijn verschillende varianten van Eukanuba Veterinary Diet hondenvoer beschikbaar, elk met hun eigen specifieke voedingsprofiel om te voldoen aan de behoeften van honden met verschillende gezondheidsproblemen, zoals overgewicht, nierproblemen, huidproblemen en maag- en darmproblemen. 

Meer weten over Eukanuba hondenvoer?

Wilt u meer weten over Eukanuba hondenvoer of wellicht ons aanbod hiervan? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020 641 42 43 of door een e-mail te sturen naar info@petfooddiscount.nl. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u graag met het kiezen van het geschikte Eukanuba hondenvoer voor uw hond.