Gratis verzending vanaf €49,-

Ecostyle kattenvoer

Ecostyle kattenvoer is 100% natuurlijk dierenvoer voor katten van alle soorten en maten. De natuurlijke ingrediënten dragen bij aan het herstel en het behoud van de natuurlijke balans van uw viervoeter. Het hoogwaardige voer bevat bovendien heerlijke kruiden waar uw huisdier zeker van zal smullen. Voor iedere kat is er wel een speciaal door ons ontwikkelde voeding waar hij van kan genieten.

KIP RUND ZALM ADULT CARE BLAASGRUIS HUID+VACHT OVERGEWICHT SENIOR 

Ecostyle adult kattenvoer (kip)

Het Ecostyle adult kip kattenvoer is duurzaam verpakt in blik en biedt een echte smulpartij aan iedere kat die houdt van vers vlees. Het vlees in ons kattenvoer voor volwassenen is van topkwaliteit, 100% natuurlijk en geschikt voor alle rassen. Dankzij het hoge vleesgehalte wordt de spijsvertering van uw kat flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Het kattenvoer zit bovendien boordevol essentiële voedingsstoffen, vitamines, mineralen en omega-3 en 6, waardoor uw kat gezond blijft. Onze Ecostyle kattenvoeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen en er zijn ook geen extra suikers of zouten aan toegevoegd.

Ecostyle adult kattenvoer (rundvlees)

Ecostyle rund vleesvoeding bevat alles wat nodig is voor een levenslustige en vitale kat. De speciale kruiden en prebiotica zorgen voor een heerlijke en volledige maaltijd waar uw viervoeter zeker van zal smullen. De kruidige kattenbrokken voorkomen haarballen en ondersteunen de gezondheid van uw kat. Zo ondersteunt peterselie de nieren, zorgt rozemarijn voor een goede maag- en darmwerking en geeft cichorelwortel een goede vertering. De Ecostyle rund kattenvoeding is 100% natuurlijk en bevat geen toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Kies voor blikjes natvoer van 200 g of sla direct breed kattenbrokken in door een zak van 4 kg of 10 kg te bestellen.  

Ecostyle adult kattenvoer (zalm)

Ecostyle zalm vleesvoeding is samengesteld uit verse ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van uw kat. De kattenvoeding zit vol met kruiden, zoals kattenkruid, dat de spijsvertering verbetert, en peterselie, dat de nieren ondersteunt. De kruiden zorgen niet alleen voor een gezonde, maar ook voor een vrolijke kat, want katten zijn over het algemeen dol op de geur. Het kattenvoer bestaat onder andere uit granen, vlees, oliën, vetten, kruiden, vis, en heel veel mineralen en vitaminen. Dankzij deze combinatie van natuurlijke ingrediënten voelt uw kat zich speels en zit hij heerlijk in zijn vel.

Ecostyle adult care

Ecostyle Care vleesvoeding is een uitgebalanceerde mix van onder andere zalm, kip, bouillon en kruiden. De zalmolie heeft een positieve invloed op de gezondheid en de prebiotica zorgen voor een evenwichtige darmflora. Ook bevat het Ecostyle kattenvoer omega 3- en 6 en vitamine E. De combinatie van kruiden zorgt bovendien voor een gezond lichaam van uw viervoeter. De vier kruiden die u in het kattenvoer aantreft, zijn berkenblad, mariadistel, valeriaan en zoethoutwortel. Samen ondersteunen ze de nieren, lever, maag- en darmwerking en spijsvertering. Zo blijft uw kat gezond en gelukkig!

Ecostyle kattenvoer tegen blaasgruis

Ecostyle blaasgruis kattenvoer is er speciaal voor katten die kampen met blaasgruis of blaasstenen. Dit ontstaat wanneer mineralen in de urine van de kat zijn ‘gekristalliseerd’ door een overschot aan zouten. Het blaasgruis kattenvoer bestaat er zowel in kattenbrokken als in natvoer en bevat urineverzurende stoffen waardoor struvietkristallen en stenen worden opgelost. De voeding zorgt er niet alleen voor dat de kristallen en stenen oplossen, maar voorkomt ook dat blaasgruis zich opnieuw gaat vormen.  Voor een goede werking raden wij u aan de Ecostyle blaasgruis 5 tot 12 weken te gebruiken. 

Ecostyle kattenvoer (huid + Vacht)

Ecostyle huid en vacht kattenvoer is er voor katten die last hebben van overmatige haaruitval of kampen met een huidaandoening. Dankzij het hoge gehalte aan essentiële vetzuren en gezonde kruiden wordt de huidfunctie van uw kat ondersteund. Zo zorgt Sint-Janskruid voor een gezonde, glanzende vacht. Brandnetel heeft bovendien een positieve invloed op de werking van de nieren. De natuurlijke kattenvoeding voor huid en vacht bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. De kruiden, vitamine E, omega-3 en 6 en prebiotica zorgen voor een gezonde vertering lange houdbaarheid en een gezonde en vrolijke kat.

Ecostyle kattenvoer tegen overgewicht

Ecostyle overgewicht vleesvoeding is samengesteld uit verse ingrediënten die samen voor een afwisselend kattenmenu zorgen. De kattenvoeding stimuleert afvallen, zorgt voor een verzadigd gevoel en is natuurlijk en dierproefvrij. De ingrediënten zorgen voor een goede maag- en darmvulling, waardoor uw kat geen hongergevoel heeft.

Ecostyle senior kattenvoer

Ecostyle senior kattenvoer is er voor de oudere kat die houdt van topkwaliteit kip, kalkoen, bouillon en kruiden. De kattenvoeding van Ecostyle bevat alles voor een vitale, vrolijke kat en ondersteunt de natuurlijke afvoer van haren. Dankzij de speciale kruiden, eiwitten, vitaminen en mineralen draagt de voeding bij aan een optimale conditie en goed functionerende spijsvertering. Kies uit droge kattenbrokken of natvoer, net waar uw viervoeter het meest van houdt. De senior kattenvoeding geeft uw kat meer energie en minder kans op overgewicht.

Happy One Graanvrij Hondenvoer