Gratis verzending vanaf €49,-

Ziwipeak hondenvoer

Ziwipeak hondenvoer is hoogwaardig een voedingsrijk voer uit Nieuw-Zeeland. Ziwipeak hondenbrokken zijn 100% biologisch en graanvrij. Het assortiment van Ziwipeak is luchtgedroogd waardoor de kwaliteit van het vlees niet verloren gaat. Het voer bevat veel natuurlijke eiwitten die uw hond meer kracht leveren dan bij gestoomd eten. Ziwipeak is ontwikkeld zonder genetisch gemanipuleerde ingrediënten, groeihormonen of antibiotica. Naast hondenvoer bieden wij ook Ziwipeak kattenvoer.

BLIKVOER BEEF LAMB CHICKEN VENISON TRIPE & LAMB MACKEREL & LAMB PROVENANCE SNACKS

Ziwipeak hondenvoer uit blik

Ziwipeak hondenvoer uit blik is geschikt voor alle hondenrassen, in alle levensfasen. Er is keuze uit lam, makreel, runderpens en hert. Het vlees dat gebruikt wordt, is afkomstig van biologische boerderijen. Ziwipeak hondenvoer werkt preventief tegen overgewicht en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bekijk Ziwipeak blikvoer hieronder:

Ziwipeak Beef hondenvoer

Ziwipeak luchtgedroogd hondenvoer bestaat voor 95% uit biologisch rundvlees. Ziwipeak New Zealand beef is een mix van rundvlees, runderlever, rundernier, runderhart, runderdarm, runderbeenderen en ronderlong. Daarnaast wordt het aangevuld met groene mosselen en gedroogde algen. Dit voer is luchtgedroogd en daardoor erg handig op bijvoorbeeld vakantie. Ook geschikt voor moeilijke eters en kleine hondjes. Bekijk Ziwipeak Beef hieronder:

Ziwipeak Lamb hondenvoer

Ziwipeak Lamb is (net als de bovenstaande rund variant) luchtgedroogd. Ook deze variant bestaat voor 95% uit lamsvlees. Het is een combinatie van lamsvlees, lamshart, lamslever, lamsdarm, lamsnier, lamslong en lamsbeenderen. Het voer wordt aangevuld met groene mossel, gedroogde algen, peterselie en de nodige vitaminen en mineralen. Dit type voer is geschikt voor alle honden. Bekijk Ziwipeak Lamb hieronder:

Ziwipeak kip hondenvoer

Ziwipeak kip een van onze bestsellers. Dit hondenvoer zit vol met kippenvlees, eiwitten, vitaminen en mineralen. Allemaal puur natuur. Het bestaat voor 93% uit kippenvlees, kippenorganen en kippenbotten. Dit voer is leverbaar in 3 verpakkingen van 1 kilo, 2,5 kilo en 4 kilo. Ziwipeak kip is vrij van granen, vulstoffen of conserveringsmiddelen. Daarnaast beperkt Ziwipeak winderigheid en de hoeveelheid ontlasting. Bekijk Ziwipeak Kip hieronder:

Ziwipeak Venison hondenvoer

Ziwipeak Venison bestaat voor 95% uit hertenvlees. Het is hoogwaardig hondenvoer geschikt voor ieder hondenras. De gedroogde brokjes zijn erg smakelijk en worden goed ontvangen door de meeste honden. Daarom ook geschikt voor moeilijke eters. Ziwipeak Venison is ook geschikt als beloning- of trainingssnoepje. Bekijk Ziwipeak Venison hieronder:

Ziwipeak Tripe & Lamb hondenvoer

Ziwipeak Tribe & Lamb is luchtgedroogd hondenvoer voor echte vleesliefhebbers. Ziwipeak wordt geroemd doordat het hondenvoer een hoog percentage vlees bevat. De meeste Ziwipeak verpakkingen bestaan voor 95% uit vlees. Ziwipeak tribe & lamb doet daar nog een schepje bovenop en bestaat voor 98% (!) uit vlees. Het voer is een mix van lamsvlees, lamsorganen en lamsbeenderen. Bekijk Ziwipeak Tribe & Lamb hieronder: 

Ziwipeak Mackerel & Lamb hondenvoer

Ziwipeak Mackerel & Lamb bestaat uit een mix van makreel en lamsvlees. Dit voer is mager en bevat geen conserveringsmiddelen. Ziwipeak hondenvoer is altijd vrij van granen en vulstoffen. In vergelijking met andere merken bevat Ziwipeak hondenvoer meer voedingswaarde. Daarom is het voer ook kleiner verpakt. Probeer het formaat niet te compenseren door uw hond meer voer te geven, dat is niet nodig. Bekijk Ziwipeak Mackerel & Lamb hieronder:

Ziwipeak Air-dried provenance

ZiwiPeak's Gently Air-Dried Provenance hondenvoer belichaamt een ware culinaire ervaring voor jouw trouwe viervoeter. Met de perfecte combinatie van voortreffelijke smaak en voedzame ingrediënten, levert dit voer een onweerstaanbare maaltijd op die de oorspronkelijke voedingsbehoeften van honden respecteert.

ZiwiPeak hondensnacks

Beloon uw huisdier met de ZiwiPeak snacks. Deze zijn zeer geschikt om uw hond te belonen. Alle hondenrassen van alle leeftijden zullen blij zijn met de Health Care snacks van ZiwiPeak! Bekijk alle Ziwipeak hondensnacks hieronder:

Goedkoop ziwipeak hondenvoer kopen. Ziwipeak brokken ervaringen

 

Waarom kiezen voor Ziwipeak hondenvoer?

Ziwipeak hondenvoer is gemaakt op basis van de behoeften die elke hond heeft. Ten eerste zijn honden natuurlijk echte carnivoren en eten ze graag veel vlees. Daarom bevat Ziwipeak hondenvoer tot wel 98% aan vlees, waardoor uw hond zijn of haar geluk niet op kan. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat uw trouwe viervoeter voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Dankzij de verfijnde methode van het luchtdrogen worden bacteriën zoals salmonella en listeria uitgeschakeld, terwijl belangrijke voedingsstoffen juist worden behouden. Dit maakt Ziwipeak voor honden dus tot een rijke bron van vitaminen en mineralen.
 

Over het merk Ziwipeak

Ziwipeak is gevestigd in Nieuw-Zeeland. Als producent van hoogwaardige hondenvoeding kan Ziwipeak door een aantal zaken worden gekenmerkt:

  • langzaam en zorgvuldig gedroogd hondenvoer;
  • natuurlijk en authentiek hondendieet met een hoog vleesgehalte;
  • ethisch en milieubewust productieproces onder strikte overheidsnormen.

Dankzij de eeuwenoude luchtdrogingstechniek kan het Ziwipeak hondenvoer extra goed worden geconserveerd. Bovendien staat de voeding heel dicht bij een natuurlijk hondendieet, waardoor uw hond alle voedingsstoffen, mineralen en vitamines krijgt die hij of zij nodig heeft. Het pluimvee en grasetende vee, evenals de zeedieren die Ziwipeak voor zijn voeding gebruikt, zijn afkomstig uit Nieuw-Zeeland en worden daar op ethische wijze verwerkt.  
 

Ervaringen met Ziwipeak brokken

Uiteraard is het goed om op de hoogte te zijn van de ervaringen van andere hondeneigenaren voordat u besluit Ziwipeak hondenvoer te kopen. Veel hondenbazen prijzen Ziwipeak voeding, omdat hun huisdieren het gewoon erg lekker vinden. Bovendien reageren ook moeilijk etende en allergische honden goed op de voeding van Ziwipeak. Voordeel is daarnaast dat uw hond aan een stuk minder voer genoeg heeft dan bij brokken. Hierdoor blijven de kosten beperkt. Ook de Voerwijzer is positief over Ziwipeak voor honden. De luchtgedroogde voeding heeft veel weg van rauwe vleesvoeding, wat volgens de beoordelaars het optimale hondenvoer is. De toevoeging van vitamines en mineralen maakt Ziwipeak voer tot een volwaardige maaltijd voor uw hond.   
 

Happy One Graanvrij Hondenvoer