• 020 - 6414243
  • Oude Karselaan 15 - 1182 CM AMSTELVEEN
  • Verzendkosten € 3,95 - Vanaf 49,00 geen verzendkosten
  • Fysieke dierenwinkel in Amstelveen sinds 1973
  • Veilig betalen
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen met PostNL

Ziwipeak hondenvoer

Ziwipeak hondenvoer is hoogwaardig een voedingsrijk voer uit Nieuw-Zeeland. Ziwipeak hondenbrokken zijn 100% biologisch en graanvrij. Het assortiment van Ziwipeak is luchtgedroogd waardoor de kwaliteit van het vlees niet verloren gaat. Het voer bevat veel natuurlijke eiwitten die uw hond meer kracht leveren dan bij gestoomd eten. Ziwipeak is ontwikkeld zonder genetisch gemanipuleerde ingrediënten, groeihormonen of antibiotica.


SNEL NAVIGEREN     BLIKVOER  I  BEEF  I  LAMB  I  CHICKEN  I  VANISON  I  TRIPE & LAMB  I  MACKEREL & LAMB  I  SNACKS  


Ziwipeak hondenvoer uit blik

Ziwipeak hondenvoer uit blik is geschikt voor alle hondenrassen, in alle levensfasen. Er is keuze uit lam, makreel, runderpens en hert. Het vlees dat gebruikt wordt, is afkomstig van biologische boerderijen. Ziwipeak hondenvoer werkt preventief tegen overgewicht en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bekijk Ziwipeak blikvoer hieronder:

Ziwipeak Beef hondenvoer

Ziwipeak luchtgedroogd hondenvoer bestaat voor 95% uit biologisch rundvlees. Ziwipeak New Zealand beef is een mix van rundvlees, runderlever, rundernier, runderhart, runderdarm, runderbeenderen en ronderlong. Daarnaast wordt het aangevuld met groene mosselen en gedroogde algen. Dit voer is luchtgedroogd en daardoor erg handig op bijvoorbeeld vakantie. Ook geschikt voor moeilijke eters en kleine hondjes. Bekijk Ziwipeak Beef hieronder:

Ziwipeak Lamb hondenvoer

Ziwipeak Lamb is (net als de bovenstaande rund variant) luchtgedroogd. Ook deze variant bestaat voor 95% uit lamsvlees. Het is een combinatie van lamsvlees, lamshart, lamslever, lamsdarm, lamsnier, lamslong en lamsbeenderen. Het voer wordt aangevuld met groene mossel, gedroogde algen, peterselie en de nodige vitaminen en mineralen. Dit type voer is geschikt voor alle honden. Bekijk Ziwipeak Lamb hieronder:

Ziwipeak kip hondenvoer

Ziwipeak kip een van onze bestsellers. Dit hondenvoer zit vol met kippenvlees, eiwitten, vitaminen en mineralen. Allemaal puur natuur. Het bestaat voor 93% uit kippenvlees, kippenorganen en kippenbotten. Dit voer is leverbaar in 3 verpakkingen van 1 kilo, 2,5 kilo en 4 kilo. Ziwipeak kip is vrij van granen, vulstoffen of conserveringsmiddelen. Daarnaast beperkt Ziwipeak winderigheid en de hoeveelheid ontlasting. Bekijk Ziwipeak Kip hieronder:

Ziwipeak Venison hondenvoer

Ziwipeak Vanison bestaat voor 95% uit hertenvlees. Het is hoogwaardig hondenvoer geschikt voor ieder hondenras. De gedroogde brokjes zijn erg smakelijk en worden goed ontvangen door de meeste honden. Daarom ook geschikt voor moeilijke eters. Ziwipeak Vanison is ook geschikt als beloning- of trainingssnoepje. Bekijk Ziwipeak Vanison hieronder:

Ziwipeak Tripe & Lamb hondenvoer

Ziwipeak Tribe & Lamb is luchtgedroogd hondenvoer voor echte vleesliefhebbers. Ziwipeak wordt geroemd doordat het hondenvoer een hoog percentage vlees bevat. De meeste Ziwipeak verpakkingen bestaan voor 95% uit vlees. Ziwipeak tribe & lamb doet daar nog een schepje bovenop en bestaat voor 98% (!) uit vlees. Het voer is een mix van lamsvlees, lamsorganen en lamsbeenderen. Bekijk Ziwipeak Tribe & Lamb hieronder: 

Ziwipeak Mackerel & Lamb hondenvoer

Ziwipeak Mackerel & Lamb bestaat uit een mix van makreel en lamsvlees. Dit voer is mager en bevat geen conserveringsmiddelen. Ziwipeak hondenvoer is altijd vrij van granen en vulstoffen. In vergelijking met andere merken bevat Ziwipeak hondenvoer meer voedingswaarde. Daarom is het voer ook kleiner verpakt. Probeer het formaat niet te compenseren door uw hond meer voer te geven, dat is niet nodig. Bekijk Ziwipeak Mackerel & Lamb hieronder:

ZiwiPeak hondensnacks

Beloon uw huisdier met de ZiwiPeak snacks. Deze zijn zeer geschikt om uw hond te belonen. Alle hondenrassen van alle leeftijden zullen blij zijn met de Health Care snacks van ZiwiPeak! Bekijk alle Ziwipeak hondensnacks hieronder: