Gratis verzending vanaf €49,-

HappyOne kattenvoer

HappyOne kattenvoer is een premium voerlijn die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van katten van alle leeftijden en rassen. Het voer bevat hoogwaardige eiwitten, essentiële vetzuren, vitamines en mineralen om de gezondheid en het welzijn van uw kat te ondersteunen. HappyOne kattenvoer is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen.

HappyOne 'sterilised' kattenvoer

HappyOne kattenvoer voor gesteriliseerde katten biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van gesteriliseerde katten, die een hoger risico hebben op overgewicht en urinewegproblemen. Het voer bevat daarom een uitgebalanceerde mix van eiwitten, vetten en koolhydraten om een gezond gewicht en een gezonde urinewegfunctie te ondersteunen.

HappyOne Kitten / Senior kattenvoer

HappyOne kattenvoer biedt ook voordelen voor kittens en senior katten. Voor kittens biedt het voer een uitgebalanceerde voeding met alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling. Het bevat ook prebiotica en probiotica om een gezonde darmflora te ondersteunen. Voor senior katten biedt het voer een aangepaste voedingsformule met een lagere energiedichtheid om een gezond gewicht te behouden, evenals extra antioxidanten om het immuunsysteem te ondersteunen en de vitaliteit te behouden.