Gratis verzending vanaf €49,-

Primeval gelatinaat hond

Primeval Gelatinaat voor uw hond kopenPrimeval gelatinaat voor de hond is een voedingssupplement met ingrediënten die de gewrichten ondersteunen. Dit helpt de gewrichten om soepel te blijven. Dit zorgt er voor dat Primeval gelatinaat ook een uitstekend medicijn is voor een hond met artritis. Daarnaast heeft het gelatinaat een positief effect op de boten, banden en pezen van de hond, zodat de hond beter kan blijven bewegen. Een hond met artritis kan veel voordelen ondervinden van een dagelijkse dosering van dit voedingssupplement. Naast primeval gelatinaat bieden wij ook nog alternatieve voedingsupplementen tegen gewrichtspijn bij honden.  

 

Primeval gelatinaat voor een hond met artritis

Oudere honden kunnen artritis ontwikkelen. Om uw hond zo gezond mogelijk te houden kan een dagelijkse dosis Primeval gelatinaat uitkomst bieden. Doordat het de gewrichten ondersteunt kan het de effecten en ongemakken van artritis bij uw hond verminderen. Wij verkopen ook gelatinaat voor puppy's, want ook uw puppy kan profiteren van de effecten van Primeval gelatinaat. Door een speciale samenstelling voor puppy’s ondersteunt dit gelatinaat een hond in de groei optimaal.

Primeval gelatinaat bij Petfooddiscount.nl

Petfooddiscount.nl kan Primeval gelatinaat voor de hond voordelig aanbieden. U kunt bij ons kiezen tussen een verpakking van 500 gram en een verpakking van 2 kilogram. Zo profiteert u van voordeel en uw hond profiteert van de voordelen van Primeval gelatinaat. Zeker een hond met artritis zal u dankbaar zijn voor een dagelijks portie gelatinaat. Bestel snel online of laat u adviseren door onze medewerkers in onze winkel!

Happy One Graanvrij Hondenvoer