Gratis verzending vanaf €49,-

Ziwipeak kattenvoer

Ziwipeak kattenvoer is hoogwaardig kattenvoer afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Ziwipeak ontwikkelt kattenvoer dat aansluit op de natuurlijke behoefte van uw kat. Net zoals bij Ziwipeak hondenvoer wordt er ook hier gewerkt volgens het 'whole prey' principe, dat diverse onderdelen van het dieet garandeert. Ziwipeak kattenvoer is 100% graanvrij voer afkomstig van scharreldieren die gevoerd worden met hoogwaardig voedsel. Heeft uw kat last van suikerziekte / diabetes? Dan is Ziwipeak zéér geschikt! Dit komt door het lage koolhydraatgehalte. Dit voer bevat geen groeihormonen of antibiotica.

ZIWIPEAK BLIKVOER LUCHTGEDROOGD VLEES ZIWIPEAK HONDENVOER

Ziwipeak blikvoer voor katten

Ziwipeak kattenvoer in blik wordt onder hoge druk gekookt in zijn eigen steriele blikje om de hoogwaarde nutritionele waarde van de verse ingrediënten te behouden. Er is keuze uit rundvlees, kippenvlees, lamsvlees, makreel en bizon. Ziwipeak blikvoer  is samengesteld om te voldoen aan de natuurlijke voedingsbehoeften van uw kat. Het resultaat is een evenwichtig kattenvoer met rijk aan vlees en vis. De blikjes gebruikt voor het natte assortiment van Ziwipeak zijn vrij van BPA, de kwaliteit en veiligheid van de inhoud van de blikjes wordt door Ziwipeak gewaarborgd.

Ziwipeak airdried kattenvoer

Ziwipeak airdried kattenvoer is gemaakt van luchtgedroogde vleessoorten. Dit voer bestaat voor maar liefst 98% uit puur vlees. Net als bij het Ziwipeak blikvoer is er keuze uit 5 smaken: rundvlees, kippenvlees, lamsvlees, hertenvlees en makreel. De vleessoorten worden gecombineerd met de Groenlip Mossel. Deze mossel zorgt voor een natuurlijke verbetering van de bewegingsvrijheid van uw hond. Daarnaast is dit voer rijk aan Omega-3 vetzuren en het zeldzame ETA (eicosatetraeenzuur). 

Goedkoop Ziwipeak kattenvoer kopen. Ziwipeak kat ervaringen

 

Ziwipeak voor katten met diabetes of allergieën

Ziwipeak kattenvoer bevat een hoog gehalte scharrelvlees en goed opneembare eiwitten. Dit maakt de voeding uitermate geschikt voor moeilijke eters. Ook katten met diabetes genieten zorgeloos van Ziwipeak blikvoer of brokken, omdat er weinig koolhydraten in zitten. Zelfs als uw kat geen last heeft van suikerziekte, is het van belang om goed op het gewicht van uw viervoeter te letten. Een kat met overgewicht heeft namelijk meer kans op diabetes. Een koolhydraatbeperkt dieet is daarom een goed idee voor uw kat. Katten met een allergie voor kip, rund, gluten of granen kunnen bovendien zonder problemen Ziwipeak Lam eten. 
 

Ziwipeak kattenvoer voor een gezonde viervoeter

Ziwipeak is een in Nieuw-Zeeland gevestigde producent. Om een zo gezond mogelijk dieet voor uw kat samen te stellen, selecteert Ziwipeak alleen de beste ingrediënten van de groene uitloopboerderijen en ongerepte zuidelijke oceanen die u in en nabij Nieuw-Zeeland aantreft. Katten houden van vlees en kunnen maaltijden die enkel uit graan, maïs, aardappelen en rijst bestaan vaak niet zo goed verwerken. Daarom is Ziwipeak kattenvoer kopen een goed idee voor uw viervoeter. Daarnaast garandeert Ziwipeak:

  • aan de lucht gedroogd voedsel boordevol voedingsstoffen;
  • geen toegevoegde granen, suikers of glycerine;
  • geen toegevoegde hormonen of groeibevorderaars.
     

Ziwipeak blikvoer of luchtgedroogde voeding

In het aanbod van Ziwipeak voor katten treft u zowel blikvoer als luchtgedroogde voeding aan. Wat is precies het verschil? De luchtdroogmethode van Ziwipeak combineert eeuwenoude technieken en moderne processen om het kattenvoer van schadelijke bacteriën te ontdoen en voedingsstoffen juist te behouden. Als u besluit airdried kattenvoeding te kopen, krijgt u kattenbrokken die voor 96% uit vlees bestaan. Het is ook mogelijk om Ziwipeak blikvoer te kopen. Ook dit voer bevat een grote hoeveelheid vlees, organen en bot. Kattenbrokken zijn in vergelijking met blikvoer makkelijker in gebruik: ze zijn namelijk veel langer te bewaren. Waar natvoer na openen van de verpakking snel moet worden opgegeten, is droogvoer meerdere dagen houdbaar. Daarentegen helpt natvoer dankzij de grote hoeveelheid water uw viervoeter om altijd gehydrateerd te blijven.
 

Ziwipeak ervaringen

Hoe zit het met de Ziwipeak kattenvoer ervaringen? Veel katteneigenaren geven aan heel positief te zijn over Ziwipeak kattenvoer. De brokken worden gewaardeerd vanwege het hoge vleesgehalte en de afwezigheid van andere kunstmatige toevoegingen. Ook het feit dat de brokken van scharrelvlees zijn gemaakt, trekt veel kattenbazen over de streep om Ziwipeak kattenvoer te kopen. Daarnaast blijft ook de kwaliteit van Ziwipeak blikvoer niet onopgemerkt. Voor katten met allergieën of intoleranties is deze voeding zeer geschikt.