• 020 - 6414243
  • Oude Karselaan 15 - 1182 CM AMSTELVEEN
  • Verzendkosten € 3,95 - Vanaf 49,00 geen verzendkosten
  • Fysieke dierenwinkel in Amstelveen sinds 1973
  • Veilig betalen
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen met PostNL

Farm Food Hondenvoer

Farm Food hondenvoer staat voor schone en zuivere kwaliteitsproducten met natuurlijke ingrediënten. Bent u opzoek naar hondenvoer van hoogwaardige kwaliteit? De producten van Farm Food zijn vrij van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen. Ze maken geen gebruik van kunstmatige bindmiddelen, kunstmatige conserveringsstoffen of chemische antioxidanten. Sinds 1982 staat Farm Food bekend als natuurzuivere hondenvoeding dat geschikt is voor elke hond in elke levensfase. Bekijk ons aanbod hieronder:


SNEL NAVIGEREN     FRESH MENU  I   CLASSIC  I  ZALMOLIE  I  SCHAPENVLEES  I  GLUTENVRIJ  I  PUPPYMELK


Farm Food fresh menu

Het hondenvoer van Farm food fresh menu bestaat uit zacht gestoomd vers vlees en is een complete maaltijd voor alle honden, van puppy tot oudere honden. Alle dierlijke ingrediënten zijn afkomstig van dieren uit de EU, die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie. Farm Food fresh menu is gluten vrij en heeft een zeer goede kwaliteit. Het hondenvoer bevat prebiotica en geeft uw hond een gebalanceerde darmflora. Farm Food fresh menu is leverbaar in de smaken rundvlees of pens & hart:

Farm Food HE Classic

Farm Food High Energy Classic is zeer hoogwaardige premium voeding voor elke hond, ongeacht diens leeftijd en/of prestaties. Farm Food HE Classic is op basis van het dieet van de wolf. Dit voer Die gedachte draagt bij aan het gelijkmatig groeien zonder groeipijnen. De classic verpakking bevat lijnzaadolie. Voor honden met huidproblemen is er HE Classic Zalmolie ontwikkeld. Het voldoet ruimschoots aan de richtlijnen zoals vastgelegd in de Nutrient Requirements of Dogs van het Committee on Animal Nutrition.  Er is ook een HE Classic verpakking voor puppy's

Farm Food HE Zalmolie

Farm Food HE Zalmolie is een variatie op de classic verpakking. Uit onderzoek is gebleken dat sommige honden baat hebben bij de consumptie van zalmolie. Zalmolie is rijk aan omega 3-vetzuren, wat een positief effect heeft op vacht en huid van uw hond. Naast de medische werking is er ook een klein verschil is smaak. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat u verbetering of verandering in de lichamelijke toestand van uw hond ervaart. 

Farm Food HE Schaap

Farm Food HE Schaap is hoogwaardig hondenvoer op basis van schapenvlees. Farmfood High Energy gebruikt zuivere grondstukken en heeft een hoge verteerbaarheid (87%). Het voer wordt geperst op lage temperaturen waardoor de voedingswaarden en eiwitten in stand blijven. Het voer bestaat onder andere uit Schapenvlees, rundervet, mais, tarwe en rijst. 

Farm Food HE Glutenvrij

Voor honden met een glutenallergie is Farm Food HE Glutenvrij ontwikkeld. Het is een variatie op de HE classic, waarbij de tarwe vervangen is door rijst en Sorghum. Het meeste voer wordt glutenvrij door de aanwezige tarwe te vervangen door mais. Helaas resulteert dat in te hoge hoeveelheid mais in het voer. Farm Food vond oplossing in het (duurdere) sorghum. Sorghum is een graansoort afkomstig van kafferkoren en groeit voornamelijk in Zuid-Afrika. 

Farm Food puppymelk

Farm Food puppymelk kan gebruikt worden als vervanging van of als aanvulling op de moedermelk. Het is een complete melkvoeding dat geitenmelk bevat voor pasgeboren puppies en kittens. Farm Food puppymelk is speciaal ontwikkeld voor puppies en kittens die geen of niet voldoende moedermelk kunnen krijgen. Het is daarom ook uitermate geschikt als bijvoeding of aanvulling bij grote nesten of wanneer de teef te weinig melk heeft. Puppymelk is ook een waardevolle aanvulling op de voeding bij zieke of herstellende dieren.