Gratis verzending vanaf €49,-

Farm Food Hondenvoer

Farm Food hondenvoer staat voor schone en zuivere kwaliteitsproducten met natuurlijke ingrediënten. Bent u opzoek naar hondenvoer van hoogwaardige kwaliteit? De producten van Farm Food zijn vrij van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen. Ze maken geen gebruik van kunstmatige bindmiddelen, kunstmatige conserveringsstoffen of chemische antioxidanten. Sinds 1982 staat Farm Food bekend als natuurzuivere hondenvoeding dat geschikt is voor elke hond in elke levensfase. Bekijk ons aanbod hieronder:

FRESH MENU CLASSIC ZALMOLIE SCHAPENVLEES GLUTENVRIJ PUPPYMELK HONDENSNACKS

Farm Food Fresh menu

Het hondenvoer van Farm food fresh menu bestaat uit zacht gestoomd vers vlees en is een complete maaltijd voor alle honden, van puppy tot oudere honden. Alle dierlijke ingrediënten zijn afkomstig van dieren uit de EU, die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie. Farm Food fresh menu is gluten vrij en heeft een zeer goede kwaliteit. Farm Food brokken bevatten prebiotica en geeft uw hond een gebalanceerde darmflora. Farm Food fresh menu is leverbaar in de smaken rundvlees of pens & hart:

Farm Food HE Classic

Farm Food High Energy Classic is zeer hoogwaardige premium voeding voor elke hond, ongeacht diens leeftijd en/of prestaties. Farm Food HE Classic is op basis van het dieet van de wolf. Dit voer Die gedachte draagt bij aan het gelijkmatig groeien zonder groeipijnen. De classic verpakking bevat lijnzaadolie. Voor honden met huidproblemen is er HE Classic Zalmolie ontwikkeld. Farm Food hondenvoer voldoet ruimschoots aan de richtlijnen zoals vastgelegd in de Nutrient Requirements of Dogs van het Committee on Animal Nutrition.  Er is ook een HE Classic verpakking voor puppy's

Farm Food HE Zalmolie

Farm Food HE Zalmolie is een variatie op de classic verpakking. Uit onderzoek is gebleken dat sommige honden baat hebben bij de consumptie van zalmolie. Zalmolie is rijk aan omega 3-vetzuren, wat een positief effect heeft op vacht en huid van uw hond. Naast de medische werking is er ook een klein verschil is smaak. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat u verbetering of verandering in de lichamelijke toestand van uw hond ervaart. 

Farm Food HE Schaap

Farm Food HE Schaap is hoogwaardig hondenvoer op basis van schapenvlees. Farmfood High Energy gebruikt zuivere grondstukken en heeft een hoge verteerbaarheid (87%). Dit Farm Food hondenvoer wordt geperst op lage temperaturen waardoor de voedingswaarden en eiwitten in stand blijven. Het voer bestaat onder andere uit Schapenvlees, rundervet, mais, tarwe en rijst. 

Farm Food HE Glutenvrij

Voor honden met een glutenallergie is Farm Food HE Glutenvrij ontwikkeld. Het is een variatie op de HE classic, waarbij de tarwe vervangen is door rijst en Sorghum. Het meeste voer wordt glutenvrij door de aanwezige tarwe te vervangen door mais. Helaas resulteert dat in te hoge hoeveelheid mais in het voer. Farm Food vond oplossing in het (duurdere) sorghum. Sorghum is een graansoort afkomstig van kafferkoren en groeit voornamelijk in Zuid-Afrika. 

Farm Food puppymelk

Farm Food puppymelk kan gebruikt worden als vervanging van of als aanvulling op de moedermelk. Het is een complete melkvoeding dat geitenmelk bevat voor pasgeboren puppies en kittens. Farm Food puppymelk is speciaal ontwikkeld voor puppies en kittens die geen of niet voldoende moedermelk kunnen krijgen. Het is daarom ook uitermate geschikt als bijvoeding of aanvulling bij grote nesten of wanneer de teef te weinig melk heeft. Puppymelk is ook een waardevolle aanvulling op de voeding bij zieke of herstellende dieren. 

Farm Food trainers beloningssnacks

Honden luisteren beter met een lekkere beloning in het verschiet. De Farm Food beloningssnacks zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld hondentraining. De beloningssnacks van Farm Food worden door opvallend veel honden als lekker ervaren. We ontvangen regelmatig lovende berichten van hondenbaasjes. De Farm Food hondensnacks zijn gemaakt van 100% gedroogd runderhart. Er is een kleine verpakking van 90 gram en een grotere verpakking van 333 gram. 

Farm food Antlers hertengewei

Naast Farm Food brokken bieden we ook kauwbotten en hondensnacks. De hertengewei van Farm Food Antlers zijn de perfecte snack voor uw hond. De hertengeweiën zijn puur natuur en een echte traktatie. Het hertengewei is over de lengte doorgezaagd, waardoor uw hond direct aan het merg kan beginnen. De Farm Food Antlers kluiven houden het hondengebit schoon, sterk en gezond. De hertengeweien worden elk voorjaar verzameld in Oost-europese bossen. Voor dit product worden geen herten gedood. 

Farm Food Rawhide buffelhuid

Farm food Rawhide kauwsnacks zijn een mooie aanvulling op de dagelijkse Farm Food brokken. De Rawhide kauwsnacks zijn gemaakt van buffelhuid. De gedroogde buffelhuid is een smakelijke en gezonde natuurlijke tandenborstel voor uw hond. Honden hebben van nature een behoefte om ergens op te kauwen. Op die manier houden ze hun tanden schoon en voorkomen ze gebitsproblemen. 

Goedkoop farm food hondenvoer kopen

Kies voor Farm Food Hondenvoer

Sinds 1984 is Farm Food constant bezig met het ontwikkelen en produceren van het allerbeste hondenvoer op de markt. Farm Food zit boordevol natuurlijke ingrediënten en vlees van de beste kwaliteit. Het doel van Farm Food is om hun brokken zo goed mogelijk af te stemmen op de natuurlijke behoeften van onze trouwe viervoeters. Zo zit er in Farmfood Classic hondenvoer een mengeling van verschillende vleessoorten die aansluiten op het dieet van de wolf. Ook verkoopt Farm Food verschillende soorten rauw vlees, die een gezonde maar overheerlijke snack vormen voor uw honden.

Farm Food voer voor elke Hond

Van Farm Food brokken tot Farm Food Rawhide; bij Farm Food is er voor elke hond wel het perfecte hondenvoer te vinden. Het Farm Food Fresh Menu is een verzameling zacht gestoomde vleesmaaltijden die voor alle honden, puppy tot bejaard, een complete maaltijd vormen. Er is keuze uit rundvlees of pens & hart. Voor honden die een extra boost nodig hebben is er Farm Food HE met zalmolie in de aanbieding. Zalmolie bevat heel veel omega 3-vetzuren, waar de vacht en de huid van een hond veel baat bij hebben. Tenslotte heeft Farm Food verschillende soorten kauwsnacks in de aanbieding, waaronder Antlers (afgeworpen hertengeweien, puur natuur en ook nog eens diervriendelijk) en Rawhide (gedroogde stukken buffelhuid).

Ervaringen met Farm Food

Vanwege de vele natuurlijke ingrediënten en gevarieerde samenstelling die perfect aansluit op de behoeftes van honden, is Farm Food hondenvoer onder veel hondenbaasjes erg populair. Veel baasjes merken dat hun hond bij het overstappen op Farm Food hondenvoer een gezondere vacht en huid krijgt, lekkerder in hun vel zit en beter beweegt. Bij Farm Food stromen de positieve berichten van hondeneigenaren binnen en veel baasjes raden andere hondenliefhebbers aan ook hun hondenbrokken bij Farm Food te kopen.

Farm Food goedkoop bestellen

Naast dat de producten van Farm Food van uitermate goeie kwaliteit zijn, zijn de Farm Food prijzen ook zeer goed. Petfooddiscount.nl heeft allerlei Farm Food producten in de aanbieding. U kunt gemakkelijk Farm Food voor uw hond online bestellen of naar één van de Farm Food verkooppunten komen. Farm Food hondenvoer is van topkwaliteit en verkrijgbaar bij Petfooddiscount.nl.