Gratis verzending vanaf €49,-

Applaws Kattenvoer

Applaws kattenvoer is speciaal ontwikkeld om uw kat in topconditie te houden. Het merk Applaws streeft naar 'natural simplicity' in hun producten. Het gaat om pure, natuurlijke ingrediënten. Zo worden er geen onnodige kleur-, geur- of smaakstoffen toegevoegd. Het kattenvoer van Applaws is leverbaar in diverse smaken. De basis wordt gevormd door kip, vis of schaaldieren. De verschillende smaken zijn leverbaar in blik, pot of grootverpakking. Wilt u goedkoop Applaws kattenvoer kopen? Bekijk hieronder ons aanbod: 

Het Applaws kattenvoer met tonijn is de populairste smaak van het Applaws assortiment. Het kattenvoer bestaat voor 75% uit tonijnfilet, aangevuld met visbouillon (19%) en rijst. Dit blikvoer is rijk aan essentiële vetzuren Omega-3 en Omega-6 vetzuren. 

 

 

Het Applaws kattenvoer met tonijn en garnalen is een 100% natuurlijk blikvoer. Dit kattenvoer bestaat voor meer dan de helft uit tonijnfilet. Het voer wordt aangevuld met visbouillon, garnalen en rijst. De vis en schaaldieren zijn op zee gevangen op een diervriendelijke manier. 

 

 

Het Applaws Ocean Fish blikvoer met vers gevangen zeevis is rijk aan aminozuren zoals Omega-3 en Omega-6. Dit kattenvoer is een mix van makreel, tonijnfilet, visbouillon en rijst. Dit kattenvoer is een natuurlijke bron van Taurine, dat van belang is voor een gezonde hartfunctie en scherp zicht van uw kat. 

 

 

Applaws kattenvoer met kip bevat een uitzonderlijk hoge dosis vlees. Dit kattenvoer bestaat namelijk voor maar liefst 75% uit kippenborst. Verder is het vrij van gluten en bevat het geen onnodige aroma's of toevoegingen. 

 

 

Dit blikvoer is 100% natuurlijk en bestaat voor maar liefst 75% uit vis. Dit Applaw kattenvoer bestaat hoofdzakelijk uit tonijnfilet aangevuld met zeewier en rijst. Zeewier is een natuurlijke bron voor allerlei mineralen. Voorbeelden daarvan zijn ijzer, Jodium en kalium. 

 

 

Applaws blikvoer met kippenborst en pompoen is 100% natuurlijk kattenvoer. Het voer heeft een hoog vleesgehalte. Het bestaat hoofdzakelijk uit kippenborst, kippenbouillon, pompoen en rijst. Pompoen bevat veel natuurlijke vezels, die de stoelgang van uw kat verbeteren. Dit voer werkt actief bij constipatie of diarree. 

 

 

Applauw kattenvoer met kippenborst en kaas is een opvallende combinatie voor een kat. Toch is dit een van de bestsellers. Dit kattenvoer is 100% natuurlijk en wordt geroemd om haar beperkte aantal ingrediënten. Op die manier blijft het voer zo dicht mogelijk bij de natuur. Het voer bestaat uit kippenborst, Kaas, Rijst en water. 


 

Applaws kattenvoer kopen met korting

Dankzij ons inkoopvoordeel kunnen wij Applaws kattenvoer aanbieden met vaste korting. Stop dus met zoeken naar aanbiedingen of kortingscodes. Bij Petfooddiscount.nl koopt u Applaws goedkoper waar dan ook. Wanneer u kiest voor de voordeelverpakking van 24 blikjes, geniet u van extra bulkvoordeel. 

Waarom kiezen voor Applaws voeding?

Applaws kattenvoer is 100% natuurlijk en wordt geroemd om het beperkt aantal ingrediënten. Applaws streeft bij de productie naar 'natural simplicity'. Dat betekent dat ze het voer net zo eenvoudig houden als in de natuur. Er worden geen kunstmatige vitaminen, kleur- of geurstoffen toegevoegd. Het resutlaat is een uitgebalanceerd dieet, waarmee u kat geen overbodige voedingsstoffen binnenkrijgt. 

Ervaringen met Applaws kattenvoer

Over het algemeen hebben wij uitsluitend goede ervaringen met Applaws kattenvoer. Onze klanten proberen Applaws blikvoer omdat het goedkoop relatief goedkoop is. De kwaliteit laat echter niets te wensen over. Men kan kiezen uit diverse combinaties van vlees, vis en groenten. Het voer is gemengd met een smakelijke bouillon. Daardoor heeft het voer een fijne aroma. Veel gehoorde reactie is dat het blikvoer naar 'echt voedsel' ruikt, in plaats van een onherleidbare mix.