Gratis verzending vanaf €49,-

Wie is Van Noord

Kernwaarden Van Noord's Dierenvoeders

Foto Van Noord

Service
Altijd professionele hulp bij de juiste keuze van voeding. 15 kg voordeel verpakking gekocht ? Geen probleem, kleine of grote boodschappen worden netjes naar de auto gebracht. Sinds 1973 (Al ruim 50 jaar!) staan huisdieren centraal in onze dierenwinkel in Amstelveen. Vanaf 2007 zijn wij begonnen met online verkopen. Onze webshop petfooddiscount.nl is sindsdien een verlenging van onze dierenwinkel in Amstelveen. Het is erg leuk om de kennis en service toe te passen in een online dierenwinkel. De combinatie tussen een fysieke dierenwinkel en online dierenwinkel bewijst zich als een hele sterke combinatie. Wij zien ook steeds vaker dat onze klanten onze dierenwinkel en onze webshop combineren. Alle bestellingen die op werkdagen voor 16:30 uur worden afgerond, worden de volgende dag door PostNL afgeleverd. 

Kwaliteit
Van Noord's Dierenvoeders verkoopt alleen merkartikelen. Geen B-keus met incomplete analyse op de verpakking.

Prijs
Goedkoop of premium merk, wij zijn altijd goedkoper dan de consumentenadviesprijs!

Retouren of klachten
Gaat er dan onverhoopt toch iets niet goed? Wij hebben een klantvriendelijk retour beleid. Zowel in onze dierenwinkel als onze webshop. Doordat wij al ruim 50 jaar ervaring hebben als dierenwinkel, profiteert u van klantgericht denken en klantvriendelijke oplossingen. Bekijk alle informatie over retouren of klachten.

Het Van Noord's Dierenvoeders team:

Eigenaar van Van Noord's Dierenvoeders zijn Jan van Noord junior en Jan van Noord senior. De gebundelde kracht van junior en senior komen goed van pas bij het samenstellen van een up-to-date assortiment. Door het aankopen van grote volumes zorgen zij voor de concurrerende prijzen voor zowel de dierenwinkel in Amstelveen als voor de webshop.

In de winkel of online kunt u geholpen worden door Alexandra, Rianne, Melissa, Jamie Jane, Bianca, Patricia, David, Aron, Carla, Yves, Sophie, Ingmar en Marretje. Er staat in Amstelveen een zeer gedreven team dat dagelijks honderden consumenten helpt bij het aankopen van de juiste dierenbenodigdheden.

Van Noord's Dierenvoeders Webshop

Wij van Van Noord's dierenvoeders willen ook via internet de service bieden die wij  in de winkel bieden.

U kunt bij ons altijd uw vraag met betrekking tot huisdieren stellen. De service, kwaliteit en prijs van de webshop zijn identiek met die van de dierenspeciaalzaak in Amstelveen.

Het is mogelijk om online bestellingen via PostNL te laten bezorgen, maar deze kunt u ook tijdens onze openingstijden afhalen.

Van Noord Van Noord producten
Van Noord Van Noord schappen
Van Noord Van Noord

Happy One Graanvrij Hondenvoer