• 020 - 6414243
  • Oude Karselaan 15 - 1182 CM AMSTELVEEN
  • Verzendkosten € 3,95 - Vanaf 49,00 geen verzendkosten
  • Fysieke dierenwinkel in Amstelveen sinds 1973
  • Veilig betalen
  • Levertijd 1 tot 3 werkdagen met PostNL

Wie is Van Noord

Kernwaarden Van Noord's Dierenvoeders

van noord 1

 

Service
Altijd professionele hulp bij de juiste keuze van voeding. 15 kg voordeel verpakking gekocht ? Geen probleem, kleine of grote boodschappen worden netjes naar de auto gebracht.

Kwaliteit
Van Noord's Dierenvoeders verkoopt alleen merkartikelen. Geen B-keus met incomplete analyse op de verpakking.

Prijs
Goedkoop of premium merk, wij zijn altijd goedkoper dan de consumentenadviesprijs!

Retouren of klachten
Bekijk alle informatie over retouren of klachten.

Het Van Noord's Dierenvoeders team:

van noor2

 

Eigenaar van Van Noord's Dierenvoeders zijn Jan van Noord junior en Jan van Noord senior. De gebundelde kracht van junior en senior komen goed van pas bij het samenstellen van een up-to-date assortiment. Door het aankopen van grote volumes zorgen zij voor de concurrerende prijzen voor zowel de dierenwinkel en de webshop als voor de groothandel.

Davy Breider ondersteunt Jan en Jan als algemeen manager met al meer dan een decennium aan ervaring bij Van Noord's Dierenvoeders.

In de winkel of online kunt u geholpen worden door Janie, Diana, Maaike, Rianne, Bianca, Koen, Peter, David, Yves, en Tinus. Er staat in Amstelveen een zeer gedreven team dat dagelijks honderden consumenten helpt bij het aankopen van de juiste dierenbenodigdheden.

Van Noord's Dierenvoeders Webshop

Wij van Van Noord's dierenvoeders willen ook via internet de service bieden die wij  in de winkel bieden.

U kunt bij ons altijd uw vraag met betrekking tot huisdieren stellen. De service, kwaliteit en prijs van de webshop zijn identiek met die van de dierenspeciaalzaak in Amstelveen.

Het is mogelijk om online bestellingen via PostNL te laten bezorgen, maar deze kunt u ook tijdens onze openingstijden afhalen.