Gratis verzending vanaf €49,-

Bestellen en betaalmethoden

U kunt uw bestelling direct in het winkelwagentje plaatsen op onze webshop.Dit is de snelste en simpelste manier om een bestelling te plaatsen. De verwerking van uw bestelling gaat geheel automatisch.

Alle gegevens die u doorgeeft bij uw bestelling, worden één op één doorgegeven aan ons magazijn. Dit voorkomt veel fouten.

Tijdens het afrekenen maakt u een persoonlijk account aan. Dit heeft vele voordelen zoals het shoppen via een beveiligde verbinding. Boven in de adresbalk van uw browser zult u dan voor ons webadres een groen slotje vinden met daar achter in groen gedrukt:https:// Als u een account aanmaakt hoeft u bij volgende bestellingen ook niet elke keer uw gegevens opnieuw in te vullen. Uw inlognaam is uw e-mail adres en uw wachtwoord kunt u zelf uitkiezen. Als u voor een inlog account kiest, kun u ook uw eerdere bestellingen bekijken en door 1 muisklik een vorige bestelling opnieuw bestellen.

Het minimale bestelbedrag is € 10,00 (exclusief verzendkosten)

Bij uw bestelling kunt u kiezen tussen:

  • Een beveiligde iDeal betaling. Voor een iDeal betaling hoeft u onze webshop niet te verlaten. Via iDeal komt u in de beveiligde bankomgeving van uw eigen bank. Als u via iDeal betaalt, wordt uw bestelling het snelst verwerkt omdat de transactie dan direct bij ons wordt verwerkt.
  • Een bankoverschrijving. Als u hiervoor kiest, ontvangt u per mail de betalingsgegevens en onze bankgegevens. Doorgaans loopt uw bestelling 1 dag vertraging op doordat wij uitleveren nadat uw betaling bij ons verwerkt is. In principe is een bankoverschrijving hetzelfde als een iDeal transactie, alleen een iDeal transactie wordt automatisch en sneller bij ons verwerkt.
  • Een beveiligde creditcard betaling. Wij accepteren Visa en Mastercard. Orders die betaald worden via Visa of Mastercard worden net zo snel verwerkt als een iDeal betaling omdat deze transacties direct na betaling bij ons worden verwerkt.
  • Voor onze Belgische klanten Mister Cash. Dit is een vergelijkbaar betaalmogelijkheid als het Nederlandse iDeal. Orders die via Mister Cash betaald worden hebben dus ook een snelle verwerking.