Gratis verzending vanaf €49,-

Bayer Advantix

Bayer Advantix werkt zeer effectief tegen vlooien en teken bij uw hond. Vlooien en teken kunnen tot vervelende situaties leiden. Denk aan jeuk, krabben en wondjes. Met Bayer Advantix is uw hond snel verlost van zijn problemen. Er zijn 5 verschillende verpakkingen beschikbaar. De keuze is afhankelijk van het gewicht van uw hond. Er is een verpakking voor honden tot 4 kilo, honden tot 10 kilohonden tot 25 kilo en grote honden tot 40 kilo of 60 kilo en zwaarder. Bayer Advantix werkt met behulp van pipetten. De kleine verpakking bevat 4 pipetten, daarmee is uw hond 4 maanden beschermd. Bent u op zoek naar langere bescherming? Kies dan de verpakking met 6 pipetten. 

Teken- en Vlooienband voor honden

De pipetten van Bayer Advantix beschermen uw hond 4 tot 6 maanden. Bent u op zoek naar langere bescherming tegen teken en vlooien? Probeer dan de vlooienbanden van Seresto. De halsband is makkelijk te gebruiken en biedt tot 8 maanden bescherming tegen vlooien. Net als bij Bayer Advantix zijn er hier verschillende verpakkingen, afhankelijk van het gewicht van uw hond. U kunt kiezen uit een vlooienband voor honden tot 8 kilo of zwaarder dan 8 kilo

Alternatief voor Bayer Advantix

Als het op vlooien en teken aankomt, is Bayer Advantix wat ons betreft het meest doeltreffende middel. Er zijn echter ook alternatieven voor Bayer Advantix. De producten zijn vergelijkbaar, maar het grootste verschil zijn de werkzame stoffen. De Frontline producten gebruiken Fipronyl. Advantix bestaat uit imidacloprid, permethrin en pyriproxyfen. Reageert uw hond niet goed op product A, is het verstandig om te experimenteren met product B. 

Happy One Graanvrij Hondenvoer