Gratis verzending vanaf €49,-

Diepvries hondenvoer

Diepvries hondenvoer is niet alleen erg handig, maar ook vooral erg gezond voor uw hond. Bij Van Noord's Dierenvoeders verkopen wij online geen diepvries hondenvoer in verband met de verzending, maar u kunt wel een groot aanbod diepvries hondenvoer verwachten in onze winkel! Ons assortiment diepvries hondenvoer is vrijwel allemaal 100% natuurlijk. Wij verkopen diepvries hondenvoer van verschillende merken, waaronder:

  • Carnibest
  • BARFmenu
  • Bandit
  • Energique

Kom naar onze winkel!

Diepvries-hondenvoer-amstelveen

Carnibest diepvries hondenvoer

Het diepvries hondenvoer van Carnibest zal uw hond zeker gaan smaken. Het is gemaakt van voeding die ook goedgekeurd is voor menselijke consumptie. Zo weet u zeker dat uw hond alleen het beste voedsel krijgt. Het diepvries hondenvoer van Carnibest is 100% glutenvrij en is een complete maaltijd voor uw hond. Carnibest hondenvoer is erg gezond voor uw huisdier en heeft verschillende smaken. Er zit vast en zeker een smaak tussen waar uw hond van gaat smullen.

BARFmenu diepvries hondenvoer

Bijzonder aan het BARFmenu diepvries hondenvoer is dat deze voeding geen groente bevat. Ideaal voor als u apart groente wilt voeren aan uw hond, of als uw hond geen groente lust. U kunt naast de diepvries hondenvoer van BARFmenu ook de groentemix toevoegen. Op deze manier krijgt uw hond alle voedingsstoffen binnen die hij/zij nodig heeft. De diepvries hondenvoeding van BARFmenu is natuurlijk en bevat geen geur-, smaak-, en kleurstoffen en ook geen conserveringsmiddelen. 

Bandit diepvries hondenvoer

Het diepvries hondenvoer van Bandit is een complete maaltijd die ervoor zorgt dat uw hond alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Het vlees wat zit verwerkt in dit diepvries hondenvoer is biologisch. Uw hond verdient namelijk alleen het beste hondenvoer! Het Bandit hondenvoer is zo goed mogelijk nagebootst op wat het dier in het wild zou eten. Zo zitten er gemalen botten, orgaanvlees en vlees in. Doordat het voedsel zo goed mogelijk nagebootst is, is het een complete maaltijd voor uw hond.

Energique diepvries hondenvoer

De diepvries hondenvoeding van Energique is van zulke goede kwaliteit dat mensen het ook kunnen eten. Dat is natuurlijk leuk, maar daar heeft uw hond verder niets aan. Het goede voor uw hond is dat de vertering van de diepvries hondenvoeding zo hoog is dat uw hond maar 10% uit poept. Dit betekent dat alle nuttige voedingsstoffen goed opgenomen worden in het lichaam van uw hond. Een voordeel hiervan is dat u zo minder hondenvoer hoeft te kopen en dat is weer handig voor uw portemonnee!

Diepvries hondenvoer kopen bij van Noord's Dierenvoeders

Van Noord's Dierenvoeders is al jaren een begrip in Amstelveen en omstreken. Wij hebben een ruim assortiment aan dierenvoeding, waar diepvries hondenvoeding er één van is. Ons assortiment is ruim, zodat uw hond goed afwisselend kunt eten en lang gezond blijft. Omdat het niet mogelijk is om diepvries hondenvoer naar uw huis te verzenden, kunt u het diepvries hondenvoer het beste kopen in onze winkel. Onze dierenspeciaalzaak is gelegen in Amstelveen en is vijf dagen per week geopend. Voor de beste diepvries dierenvoeding komt u naar Van Noord's Dierenvoeders in Amstelveen nabij Aalsmeer, Uithoorn en Oudekerk aan de Amstel. 

Vragen over het diepvries hondenvoer?

Neem contact met ons op door te bellen naar 020 641 42 43 of stuur een e-mail naar info@petfooddiscount.nl. Wij helpen u graag verder!

Happy One Graanvrij Hondenvoer