Gratis verzending vanaf €49,-

Glandex

Glandex is een doeltreffend middel tegen verstopte anaalklieren bij honden. Problemen met de anaalklieren kunnen zomaar ook bij uw trouwe viervoeter opduiken. Dit zorgt voor jeuk en pijn en kan er zelfs voor zorgen dat de anaalklieren ontstoken raken. Problemen met de anaalklieren worden vaak veroorzaakt door slechte ontlasting. Glandex is een supplement dat problemen met de anaalklieren oplost. Wil jij goedkoop Glandex kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

Wat Glandex voor uw hond doet

Glandex is speciaal bedoeld voor honden die vaak kampen met verstopte of zelfs ontstoken anaalklieren. Anaalklieren raken vaak verstopt als gevolg van slechte ontlasting. Deze kan bijvoorbeeld te zacht, te hard of te weinig zijn. Dit is precies waar de verschillende Glandex-producten op inspelen. Door uw hond Glandex supplementen toe te dienen garandeert u uw hond goede ontlasting. Deze zal genoeg zijn en de juiste textuur te hebben om bij te dragen aan de natuurlijke leging van de anaalklieren, zodat uw hond zonder jeuk of pijn een lang en gelukkig leven kan leiden.

Ervaringen van Glandex klanten

Als u genoeg heeft van de vele dierenartsbezoekjes voor het legen van de anaalklieren van jouw hond, is het zeker tijd om Glandex te proberen. Mijn hond was meteen van de problemen af!” Veel klanten van Glandex zijn zeer tevreden met de resultaten en bevelen het product dan ook massaal aan. “Glandex producten bestaan in allerlei varianten, soorten en smaken. Dit is perfect voor mijn hond, die allergieën heeft en dus niet alles kan eten”, zegt een ander. “Ik beveel dit product dan ook zeker aan!”

Goedkoop Glandex bestellen

Bekijk het assortiment Glandex producten dat Petfooddiscount voor alle hondeneigenaren beschikbaar stelt. Wanneer uw hond vaak last heeft van de anaalklieren, zijn de supplementen van Glandex zeker de allerbeste oplossing. Benieuwd naar alle voordelen, of heeft u andere vragen over onze producten? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Dit kan per telefoon, e-mail of gewoon in onze winkel. Onze specialisten zullen u bij elke vraag op weg helpen.

Happy One Graanvrij Hondenvoer