Gratis verzending vanaf €49,-

Iams kattenvoer

Iams kattenvoer staat erom bekend dat het specialistische voeding biedt voor katten in iedere levensfase. Zo kunt u bij Iams kattenvoer onder andere kiezen uit kattenvoer voor kittens, volwassen katten en oudere katten. U kunt gespecialiseerd kattenvoer van Iams kopen wat ervoor zorgt dat het overwicht van uw kat vermindert, of dat uw kat minder haarballen krijgt. Ook voor gesteriliseerde katten biedt Iams gespecialiseerde voeding. Iams wil alleen het beste voor uw kat en niet minder. 

Iams cat kitten & junior

Om ervoor te zorgen dat uw kitten zo goed mogelijk groeit en zo gezond mogelijk blijft tijdens deze groeispurt, is gezonde voeding van belang. Iams kastenvoeding biedt deze voeding voor uw kat. Kip is belangrijk om als voeding te geven voor kittens, dit helpt namelijk bij de groei van spieren waardoor uw kittens nog sterker worden. Dit is een complete voeding voor uw kitten die volledig aan de behoeften van uw kitten voldoet. De kittenvoeding bestaat uit krokante brokken die gemakkelijk door uw kitten gegeten kunnen worden. Het kattenvoer van Iams bevat geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. 

Iams cat adult

Ook oudere katten hebben de juiste voeding nodig. Oudere katten zijn vaak minder actief dan kittens en jongvolwassenen en kunnen op deze manier snel aankomen. Door Iams cat adult voeding krijgt uw kat precies de juiste voedingsstoffen binnen. Iams heeft verschillende smaken adult kattenvoer, er zal dus vrijwel altijd een passende smaak voor uw kat bijzitten. Door de hoogwaardige eiwitten in deze voeding worden onder andere de spieren van uw kat versterkt. Koop nu Iams cat adult kattenvoer en uw kat zich nog beter voelen.

Iams cat adult sterilised&overweight

Is uw kat gesteriliseerd of gecastreerd en heeft uw kat hierdoor snel last van overgewicht? Dan is het adult sterilised en overweight van Iams het perfecte voer voor uw kat. Dit is kattenvoer met weinig vet wat ervoor zal zorgen dat uw kat zal afvallen, maar nog steeds de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Er zit 30% minder vet in deze voeding dan het andere kattenvoer van Iams. Met dit kattenvoer lukt het u zeker om uw katten weer op het juiste gewicht te krijgen!

Iams cat senior 7+

Oudere katten bewegen minder en hebben dus andere voeding nodig dan bijvoorbeeld kittens of volwassen katten. Oudere katten kunnen sneller dik worden, aangezien zij vaak hetzelfde blijven eten als in hun volwassen jaren, maar veel minder bewegen. Hiervoor heet Iams een speciale formule gecreëerd voor oudere katten. Dit recept past perfect bij de behoeftes van uw kat. Het bevat namelijk brokjes die gemakkelijker te kauwen zijn voor oudere tanden en onder andere vitamine E voor een sterk immuunsysteem.

Iams naturally cat adult

De licht verteerbare natuurlijke ingrediënten uit de Iams naturelle cat adult kattenvoer is wellicht wat voor uw kat! Deze voeding zit bom vol mineralen en vitaminen die onder andere meehelpen aan een sterk immuunsysteem voor uw kat. Ook bevat deze voeding Omega-3 en 6 om de vacht van uw kat nog meer te laten stralen. 

Iams cat delight

U wilt natuurlijk dat uw kat een gevarieerd dieet heeft met vlees, vis en genoeg vitamines. Met het kattenvoer van Iams delight moet dit zeker lukken. Deze verpakkingen bevatten namelijk verschillende smaken. Het is goed voor uw kat om eens in de zoveel tijd eens te wisselen qua voeding. Misschien is uw kat een moeilijke eter en wilt u eerst even wat smaken uitproberen voordat u een grootverpakking koopt. Ook dan is het Iams cat delight kattenvoer een goede optie voor uw kat. 

Meer weten over Iams kattenvoer?

Heeft u vragen over ons aanbod Iams kattenvoer of wilt u hier meer over weten? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 020 641 42 43 of door een e-mail te sturen naar info@petfooddiscount.nl. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u graag met het kiezen van het geschikte Iams kattenvoer.

Happy One Graanvrij Hondenvoer