Gratis verzending vanaf €49,-

Natures Menu Hondenvoer

Natures Menu is een Brits dierenvoederbedrijf dat zich specialiseert in het produceren van honden- en kattenvoer met heerlijke verse ingrediënten. Dankzij Natures Menu is het veel makkelijker geworden om het dieet van uw hond aan te passen op zijn oorspronkelijke voorkeuren en behoeften, zodat uw hond verzekerd is van een lang en gelukkig leven. Droge hondenbrokken vol kunstmatige toevoegingen zij nu eindelijk verleden tijd dankzij Natures Menu.

Natures menu hondenvoer

Natures Menu hondenvoer bestaat uit heerlijk vers vlees en groenten, samengevoegd in gemakkelijk te doseren brokken. Zo weet u zeker dat uw hond gezond en lekker voer binnenkrijgt in de juiste hoeveelheden. Natures Menu hondenvoer is er in 6 verschillende smaken, waarvan de Beef & Tripe verpakking het meest populair is. Wil jij goedkoop Natures menu hondenvoer kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

Natures menu hondensnacks

Er is niks leukers voor u en uw hond dan uw trouwe viervoeter zo nu en dan lekker verwennen met een heerlijk tussendoortje. Kies daarom voor Natures Menu hondensnacks. Deze heerlijke bites zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en bestaan alleen uit de allerbeste ingrediënten. Ben jij op zoek naar Natures Menu hondensnacks? Bekijk hieronder het aanbod: 

Over het merk Natures Menu

Natures Menu is opgericht met het oog op de juiste voeding voor honden en katten over de hele wereld. Het ideaalbeeld van Natures Menu is het creëren van een dieet dat zo nauw mogelijk aansluit op de natuurlijke wensen en behoeften van uw huisdier. Om ervoor te zorgen dat alle Natures Menu producten 100% verantwoord zijn voor uw hond, maakt Natures Menu gebruik van een eigen team dierenartsen die de producten keuren. Natures Menu begon als een klein familiebedrijfje in 1981 en heeft sindsdien een ongeëvenaard assortiment aan rauwe diervoeders samengesteld. Petfooddiscount presenteert u dan ook met trots een aantal favoriete producten uit het ruime aanbod.

Tevreden Natures Menu klanten

Het assortiment voer voor honden en katten van Natures Menu levert veel tevreden klanten op. “We hebben onze Deense dog, Elvis, de afgelopen 8 jaar Natures Menu gevoerd en het blijkt zeker het beste voer te zijn dat we hem ooit hebben gegeven. Het heeft hem kracht en energie gegeven, en bovenal een zeer gezond lijf”.  “Mijn hond Crumble was de moeilijkste eter ooit”, schrijft een andere klant. “Pas toen we haar Natures Menu gaven begon ze eindelijk volledige maaltijden te eten.” Natures Menu is al 40 jaar een zeer vooraanstaand merk en dat blijkt keer op keer. Word onderdeel van al deze gelukkige baasjes en geef uw hond Natures Menu!

Goedkoop Natures Menu hondenvoer kopen

Geef uw hond Natures Menu voer, voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Bij Petfooddiscount bent u verzekerd van het beste hondenvoer voor uw huisdier. Heeft u nog vragen over onze producten? Contact opnemen met één van onze medewerkers is altijd mogelijk.