Gratis verzending vanaf €49,-

Poepzakjes

Hondenpoepzakjes zijn onmisbaar voor elke hondeneigenaar. Helaas kan het poepzakjes kopen op lange termijn behoorlijk in de papieren lopen. Daarom bieden wij diverse hondenzakjes met stapelkorting. Hoe meer poepzakjes u koopt, hoe lager de prijs. Er is keuze uit papieren poepzakjes of biologisch afbreekbare zakjes. 

  LET OP...
 BESTSELLER! 

I love my dog poepzakjes

De I love my dog papieren poepzakjes zijn onze absolute bestseller. Deze hondenpoepzakjes zijn gemaakt gerecycled materiaal en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Deze papieren hondenzakjes zijn makkelijk in gebruik en verminderen het contact tussen de hand en de hondenpoep. 
 

Stapelkorting

De I love my dog zakjes koopt u nu met extra stapelkorting. Bij aanschaf van 24 verpakkingen betaalt u slechts € 1,65

Biologisch afbreekbare hondenzakjes

Onderstaande hondenpoepzakjes zijn gemaakt van natuurlijke plantenvezels. Daardoor zijn ze composteerbaar. U gooit de zakjes na gebruik dus gewoon in de groene afvalcontainer. Deze poepzakjes zijn gemaakt van ecovriendelijk materiaal, dat door haar dikte niet zal scheuren. De hondenzakjes van Beco Bags hebben een mint geur om zo vieze luchtjes te maskeren.

Poepzakhouder

Een poepzakhouder voorkomt gestuntel wanneer u uw hond uitlaat. Met een poepzakjeshouder heeft u de zakjes altijd aan de rollijn hangen. Zo kan uw hond u nooit verrassen met een onverwachtse boodschap. De meeste poepzakhouders bieden ruimte voor 1 rol van 15 poepzakjes. Na gebruik kunt u de houder opnieuw vullen met nieuwe zakjes. 

Happy One Graanvrij Hondenvoer