Gratis verzending vanaf €49,-

Primeval Gelatinaat Hond

Primeval Gelatinaat hond is een voedingssupplement dat wordt toegevoegd aan de dagelijkse voeding. Primeval Gelatinaat bevordert de algemene vitaalheid van uw puppy of volwassen hond. De natuurlijke ingrediënten hebben een positief effect op de gewrichten, botten, banden en pezen. Door het hoge precentage aminozuren worden er meer biologische verbindingen gemaakt. Deze verbindingen versterken de botten en gewrichten. Daarnaast bevat Gelatinaat ook glucosamine, dat kraakbeen en veerkrachtig houdt.

Effectief bij gewrichtsproblemen

Primeval Gelatinaat voor hond is een van onze populairste producten. Menig hondenbaasje zweert namelijk bij de werking van dit product. Primeval gelatinaat hond werkt snel en effectief. Heeft uw hond aanhoudend last van stramheid, stijfheid en instabiliteit? Start dan met de kleine verpakking en ervaar het resultaat zelf. Veel mensen verkiezen Gelatinaat boven reguliere pijnstillers. Primeval Gelatinaat verlicht de pijn zonder uw hond te verdoven. Dit product is leverbaar in een verpakking van 2 kilo en 500 gram. Daarnaast is er nog Gelatinaat speciaal voor puppies.

Verhelp gewrichtsproblemen bij uw hond

Veel baasjes geven Primeval Gelatinaat als remedie bij gewrichtsproblemen. Dit product wordt in de meeste gevallen toegepast in het geval van Artrose. Het supplement ‘smeert’ de gewrichten waardoor het dier minder pijn ervaart. 90% van de gebruikers ervaart binnen 4 weken merkbaar verschil in de bewegelijkheid en vitaliteit van het dier.  Primeval Gelatinaat kan zowel preventief als repressief gebruikt worden.
 

Artrose bij hond behandelen? 

Artrose is een van de meest voorkomende lichamelijke ongemakken bij honden. Artrose is een ander woord voor gewrichtsslijtage. Wanneer artrose de gewrichten heeft aangetast, gaat de slijtage niet meer weg. Gelukkig is artrose bij honden goed te behandelen. Een hond met artrose herkent u aan stijfheid. Dit is vooral goed zichtbaar wanneer uw hond opstaat nadat hij langere tijd een ontspannen houding had. Herken jij dergelijke kenmerken? Dan is de kans groot dat jouw hond een vorm van artrose heeft. Door veel dierenartsen wordt Primeval Gelatinaat aangeraden. Dagelijks gebruik van dit supplement verbetert de kwaliteit van het bot en kraakbeen.  
 

Welke dosering moet ik gebruiken?

Regelmatig krijgen wij de vragen over welke dosering men moet gebruiken. Alle Primeval producten worden geleverd met een klein maatschepje. De dosering hangt af van het gewicht van uw hond. Voor een juiste dosering kunt u devolgende maatstafen aanhouden:

Hond van 5 – 15 kg:        half maatschepje
Hond van 15 – 30 kg:      1 maatschepje
Hond van 40 – 40 kg:     1 a 2 maatschapjes
Hond van 40+ kg:            2 maatschepjes

Wij willen benadrukken dat Primeval gelatinaat hond een natuurlijk product is. Uw hond zal dan ook niet ziek worden van een eventuele overdosering.
 

Primeval Gelatinaat of Glucosamine gebruiken?

Glucosamine wordt door veel mensen genoemd als doeltreffend middel bij gewrichtsproblemen. Daardoor krijgen wij vaak de vraag: Wat werkt beter Primeval Gelatinaat of Glucosamine? Het is bewezen dat glucosamine positief bijdraagt aan de ontwikkeling en het behoud van gezond kraakbeen. Feit is wel dat Primeval Gelatinaat een bredere werking heeft dan alleen het kraakbeen. Gelatinaat heeft namelijk ook effect op de botten, pezen, banden, nagels en haren van uw hond. Toch benieuwd naar de alternatieven? Onderstaand ziet u vergelijkbare producten. 
 

Primeval Gelatinaat Hond ook geschikt voor paard?

U kunt Primeval Gelatinaat Hond ook met een gerust hart aan uw paard geven, en andersom. Hond en paard lijken biologische bouw erg op elkaar. Enig verschil is dat het spijsvertering van paarden veel groter is. Daardoor zal de genoemde aanbevolen dosering niet realistisch zijn. Bijkomend probleem is dat de meegeleverde maatschep een andere inhoud heeft. Mocht u het zekere voor het onzekere willen nemen, koop dan gewoon Primeval Gelatinaat voor paarden.
 

Waarom Primeval Gelatinaat Puppy?

Primeval Gelatinaat Puppy is geschikt voor jonge honden. Puppies verlangen andere bouwstoffen dan volwassen honden. Primeval Gelatinaat voor volwassen honden bevat een onder andere calcium en magnesium, wat schadelijk kan zijn voor puppies. Helaas gebeurt het steeds vaker dat honden al op jonge leeftijd last hebben van gewrichtsproblemen. Een groot deel van deze klachten te wijten aan doorfokken. Daarom heeft Primeval Puppy Gelatinaat ontwikkeld. 

Happy One Graanvrij Hondenvoer