Gratis verzending vanaf €49,-

ROAM Hondensnacks

ROAM kauwsnacks zijn de ultieme beloning voor uw hond. ROAM hondensnacks bestaan uit slechts 1 ingrediënt en hebben verder geen kunstmatige toevoegingen. De kauwsnacks van ROAM vinden hun oorsprong in Zuid-Afrika. Daar worden de dieren grootgebracht op kleinschalige boerderijen. Het vlees dat gebruikt wordt bij de productie is vrij van hormonen en kunstmatige toevoegingen. De alternatieve vleessoorten als krokodil, struisvogel en hert leiden tot een veelzijdig en gezonder dieet. Wilt u voordelig ROAM kauwsnacks kopen? Bekijk het assortiment hieronder:

ROAM Kauwbotten zijn afkomstig van struisvogel. De struisvogels worden op een duurzame manier grootgebracht in Zuid-Afrika. De struisvogel staat bekend om haar lange poten. Daardoor zijn de botten zeer geschikt als kauwsnack. Vooral het onderbeen van de struisvogel is door haar formaat een geweldige hondensnack. 

Naast grote losse botten bieden wij ook kleinere ROAM kauwbotten aan. Deze kauwsnacks zijn los verpakt en daardoor geschikt voor kleine honden of als beloningssnack. Er is keuze uit krokodillenbotten, struisvogeltenen of struisvogelknieën. ROAM hondensnacks hebben een stevige structuur, laag vetgehalte en is rijk aan eiwitten.

Deze ROAM hondensnacks doen denken aan de amerikaanse snack 'beef jerky'. Het zijn gedroogde vleesstrips en zijn zeer geschikt als hondensnack. De hondensnacks zijn vetarm, koolhydraadarm en rijk aan eiwitten. Er is keuze uit krokodil-, struisvogel- of hertenvlees. ROAM meat strips zijn vrij van hormonen of kunstmatige conserveermiddelen.