Gratis verzending vanaf €49,-

Royal Canin Maxi hondenvoer

Royal Canin Maxi hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor de grote honden. Grote honden kampen vaker met bot- en gewrichtsproblemen. Het Maxi voer is ontwikkeld voor het behoud van sterke botten en soepele gewrichten. Daarnaast zit dit voer vol met voedingstoffen, bouwstoffen en diverse vitaminen. Wil jij voordelig Royal Canin Maxi hondenvoer kopen? Bekijk ons aanbod hieronder: 

MAXI ADULT  MAXI ADULT 5+  MAXI PUPPY  MAXI AGEING 8+  SPECIAAL DIEET DENTAL CARE

Royal Canin Maxi Adult

Grote honden hebben een andere voedingseisen dan kleine en middelgrote honden, daarom is er Royal Canin Maxi Adult hondenvoer dat hun skelet en spijsvertering die extra ondersteuning geeft die ze nodig hebben. Verrijkt met omega 3 vetzuren draagt dit hoogwaardige hondenvoer bij aan sterke botten, soepele gewrichten, een goede spijsvertering en een gezonde huid. Royal Canin Maxi Adult hondenvoer is voor volwassen honden die tussen de 25 en 45 kg wegen en is verkrijgbaar in zakken van 4 kg en 15 kg en in 10 kleine verpakkingen van 140 gram voor een makkelijkere dosering.

Royal canin maxi adult 5+

Grote honden kunnen al vanaf 5 jaar last krijgen ouderdomsverschijnselen. Royal Canin Maxi Adult 5+ beschermt uw hond tegen deze ouderdomsverschijnselen en helpt de vitaliteit van uw hond te ondersteunen, zodat hij of zij nog elke dag kan blijven rennen en spelen als een pup. Royal Canin Maxi Adult 5+ hondenvoer draagt namelijk bij aan sterke botten, soepele gewrichten, minder tandsteen en een goede spijsvertering. U vindt dit hondenvoer in voordelige zakken van 4 kg en 15 kg in ons assortiment.

Royal canin maxi puppy

Om uw puppy te ondersteunen in de groei tot een grote hond, is er Royal Canin Maxi Puppy hondenvoer. Dit hondenvoer is speciaal samengesteld met dierlijke en plantaardige eiwitten, dierlijke vetten, mineralen, gezonde oliën en snel afbreekbare eiwitten voor een snelle spijsvertering, voldoende energie en sterke botten en gewrichten. Royal Canin Maxi Puppy hondenvoer is hierdoor de ideale basis voor de groei van uw puppy in deze belangrijke fase van zijn leven en is verkrijgbaar in zakken van 4 kg en 15 kg en in 10 kleine verpakkingen van 140 gram hondenvoer.

Royal canin maxi ageing 8+

Voor grote honden op leeftijd is er Royal Canin Maxi Ageing 8+ hondenvoer, speciaal ontwikkeld met aandacht op de ouderdomskwaaltjes waar uw hond last van kan krijgen. Merkt u dat uw hond minder energie heeft, een verminderde eetlust heeft of dat de vacht grijs begint te worden? Royal Canin Maxi Ageing 8+ voer voor honden tussen de 25 kg en 45 kg, beschikbaar in zakken van 15 kg of in 10 kleine verpakkingen van 140 gram, gaat deze ouderdomsverschijnselen tegen. Zo draagt het bij aan sterke botten, soepele gewrichten, een goede spijsvertering en een glanzende vacht.

Royal canin maxi speciaal dieet

Heeft uw grote viervoeter behoefte aan een speciaal dieet om gezond te leven? Bekijk dan eens ons assortiment hondenvoer van Royal Canin Maxi Speciaal Dieet. Denk hierbij aan hondenvoer speciaal voor honden tussen de 25 kg en 45 kg die gesteriliseerd of gecastreerd zijn. Royal Canin Maxi Sterilised hondenvoer is ontwikkeld met oog op de veranderde hormoonbalans en wat honden hierna nodig hebben uit hun voeding. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook Royal Canin Digestive Care hondenvoer voor honden met problemen met de spijsverering en Royal Canin Maxi Light Weight Care hondenvoer met minder vet voor honden met een neiging tot aankomen.

Royal Canin Dental Care is ontwikkeld ter ondersteuning van het gebied van uw hond. Mondygiëne is een bekend struikelblok voor veel hondenbaasjes. Van nature hoopt tandsteen zich op rondom het tandvlees. Dat zorgt voor een slechte adem bij uw hond. Op lange termijn kan dit voor serieuze problemen als infecties zorgen. De Dental Care hondenbrokken hebben een speciale structuur. Tijdens het eten schuurt deze structuur tegen de tanden aan. Wat lijdt tot een tandenpoets-effect. 

Happy One Graanvrij Hondenvoer