Gratis verzending vanaf €49,-

Royal Canin Mini Hondenvoer

Royal Canin Mini hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor de kleinste hondjes. Dit voer is ontwikkeld voor honden die maximaal 10 kilo wegen. Kleine honden verbruiken meer energie in het dagelijks leven. Een chihuaha moet meer stappen zetten om dezelfde afstand te overbruggen als een hond met langere benen. Wil jij Royal Canin Mini hondenvoer kopen? Bekijk hieronder het volledige aanbod: 

MINI ADULT 8+ MINI ADULT 27 MINI PUPPY MINI AGEING 12+ LIGHT WEIGHT DIGESTIVE CARE SPECIAAL DIEET

Royal canin mini adult 8+

Voor kleine honden vanaf 8 jaar is er Royal Canin Mini Adult 8+ hondenvoer. Honden vanaf deze leeftijd kunnen last krijgen van ouderdomsverschijnselen. Royal Canin Mini Adult 8+ hondenvoer is gemaakt van hoogwaardige eiwitten en boordevol vitaminen en antioxidanten om deze ouderdomskwaaltjes bij honden te bestrijden. Daarnaast zorgt het hoogwaardige hondenvoer ervoor dat uw viervoeter een gezond lichaamsgewicht behoudt en het wordt zelfs door de lastigste eters goedgekeurd. U vindt Royal Canin Mini Adult 8+ Hondenvoer in ons assortiment in zakken van 2, 4 en 8 kilo en in verpakkingen van twaalf keer 85 gram.

Royal Canin mini adult 27

Royal Canin Mini Adult 27 hondenvoer ideaal voor de onvermoeibare kleine hond van 10 maanden tot 8 jaar oud. Kleine honden moeten met hun pootjes veel stappen zetten en hebben daardoor voldoende energie nodig, daarvoor is Royal Canin Mini Adult 27 hondenvoer ontwikkeld. Door het hoge energiegehalte en eiwitgehalte is dit voer perfect om uw hond net iets meer energie te geven om zo lekker rond te rennen. Daarnaast draagt Royal Canin Mini Adult 27 ook bij aan minder tandsteen, een glanzende vacht, een gezond gewicht en is het ook nog eens bijzonder lekker!

Royal Canin mini puppy

Om uw puppy net dat beetje extra ondersteuning te geven in de groei is er Royal Canin Mini Puppy hondenvoer voor honden tot een volwassen gewicht van 10 kilo. De hoogwaardige eiwitten en dierlijke vetten ondersteunen de natuurlijke afweer, zorgen dat uw puppy voldoende energie heeft en draagt bij aan een goede spijsvertering. Alles wat uw puppy nodig heeft om gezond te blijven vindt u in Royal Canin Mini Puppy hondenvoer.

Royal canin mini ageing 12+

Een ouder wordende hond kan wel een beetje ondersteuning gebruiken om gezond te blijven, daarvoor is er Royal Canin Mini Ageing 12+ hondenvoer. Voor de kleine hond vanaf 12 jaar zorgt dit hondenvoer vol hoogwaardige eiwitten voor vermindering van de ouderdomsverschijnseling, beter functioneren van de nieren, een glanzende vacht en minder tandsteen. Daarnaast is er ook veel aandacht besteed aan de smaak van het hondenvoer, zo is Royal Canin Mini Ageing 12+ hondenvoer zelfs geschikt voor de moeilijke eter.

Royal canin mini light weight

Heeft u een kleine hond en wil u hem helpen op een gezond gewicht te blijven? Kies dan voor Royal Canin Mini Light Weight hondenvoer voor honden van 4 tot 10 kg. Het hondenvoer bestaat onder andere uit gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, plantaardige vezels en verschillende groenten om uw kleine hond op een gezond gewicht te houden. Royal Canin Mini Light hondenvoer bevat 31% minder vet dan onze Royal Canin Mini Adult 27 en is daarom perfect voor de hond met een neiging tot een te zwaar gewicht.

Royal canin mini digestive care

Voor kleine honden met een verminderde spijsvertering is er Royal Canin Mini Digestive Care hondenvoer, dat de spijsvertering van honden van 4 tot 10 kg ondersteunt. De samenstelling van dierlijke vetten, diverse groenten, plantaardige vezels, mineralen, gezonde oliën, dierlijke eiwitten en plantaardige eiwitten zorgt bewezen voor een betere spijsvertering. Help uw viervoeter ook een handje met het hoogwaardige Royal Canin Mini Digestive Care hondenvoer.

Royal canin mini speciaal dieet

Sommige kleine honden hebben speciaal voer nodig om gezond te zijn en voldoende energie te hebben, voor hen is er Royal Canin Mini Speciaal Dieet hondenvoer. In deze categorie vindt u onder andere Royal Canin Mini Sterilised hondenvoer voor kleine gesteriliseerde of gecastreerde honden om uw hond op een gezond gewicht te houden na de ingreep met invloed op de hormoonbalans. Daarnaast is er speciaal hondenvoer voor de moeilijke eter: Royal Canin Mini Exigent hondenvoer, waar bewezen 99% van de honden de voorkeur aangeeft.

Royal Canin Dental Care

Royal Canin Dental Care is ontwikkeld ter ondersteuning van het gebied van uw hond. Mondygiëne is een bekend struikelblok voor veel hondenbaasjes. Van nature hoopt tandsteen zich op rondom het tandvlees. Dat zorgt voor een slechte adem bij uw hond. Op lange termijn kan dit voor serieuze problemen als infecties zorgen. De Dental Care hondenbrokken hebben een speciale structuur. Tijdens het eten schuurt deze structuur tegen de tanden aan. Wat lijdt tot een tandenpoets-effect. 

Happy One Graanvrij Hondenvoer