Bayer Advantage

Met Bayer Advantage doodt u snel vlooien en luizen in de vacht van uw hond of kat. Dankzij de snelle werking van Bayer Advantage en de bijbehorende Advantix lijn, stopt het jeuken van de beten al binnen vijf minuten en is uw huisdier ook langere tijd beschermd tegen nieuwe vlooien en beten van andere kleine beestjes.

Bayer Advantix: middel tegen vlooien en luizen

De verpakkingen van Bayer Advantage en Advantix bevatten een aantal pipetten tegen vlooien. Hoeveel pipetten er in de verpakking zitten, verschilt per huisdier en per gewicht. Afhankelijk daarvan zitten er 4 of 6 pipetten in een verpakking. Advantix is een zeer effectief middel tegen teken, vlooien en luizen met een direct effect. Bent u benieuwd naar de werking en mogelijke bijwerkingen van het middel? Lees in dat geval de Bayer Advantix bijsluiter goed door. Bayer Advantage komt in de volgende uitvoeringen:

  • Bayer Advantage voor kat tot 4 kg;

  • Bayer Advantage voor kat vanaf 4 kg;

  • Bayer Advantix voor hond tot 4 kg;

  • Bayer Advantix voor hond 4 tot 10 kg;

  • Bayer Advantix voor hond 10 tot 25 kg; 

  • Bayer Advantix hond 40 tot 60 kg.

Bayer Advantage

Vlooien bestrijden hond en kat

Bayer is vlooienmiddel hond en kat, waarbij gewerkt wordt met pipetten. Dit is een dun buisje, met aan de ene kant een puntig uiteinde en aan de andere kant een groter deel waar in geknepen kan worden. In het buisje zit een vloeistof, die eruit gespoten wordt door in het bredere gedeelte te knijpen. Het is de bedoeling dat u de werkende vloeistof tegen vlooien en luizen die in het pipet zit, over uw huisdier verspreid. Op die manier is de hele vacht voorzien van anti-vlooienmiddel. 

 

Advantix hond ervaringen: Hoe teken bestrijden hond en kat?

Hoe breng ik een pipet met vlooienmiddel aan bij mijn hond of kat? De instructies zijn simpel, de uitvoering blijkt in de praktijk soms iets lastiger. Vooral als uw huisdier niet stil wil zitten kan het aanbrengen van vlooienmiddel en moeilijk karwei zijn. Meestal is dit bij katten vaker het geval dan bij honden, vraag iemand om u te helpen en doe het met zijn tweeën. Als de één het huisdier vasthoudt en afleid terwijl de ander de pipet aanbrengt, zal het dier stiller blijven zitten omdat hij minder stress ervaart. Het middel dient direct op de huid van het dier te worden aangebracht, dus duw de vacht goed aan de kant voordat u begint met spuiten. De plaatsen waar u het middel moet aanbrengen kunnen verschillen afhankelijk van waar de jeuk zit, maar over het algemeen geldt in de nek en bij de schouderbladen als een goede plek. Verspreid de vloeistof vanuit daar naar andere plekken op het lichaam. 

Vlooien Bestrijden Hond en Kat

Bayer Advantage goedkoopste bij Petfooddiscount

Bij Petfooddiscount vindt u de beste Advantix hond aanbiedingen. Wij hebben de goedkoopste Advantix, maar ook duurdere varianten met de beste deals hebben wij in ons assortiment. Wij verzenden bestellingen vanaf €49,- gratis naar uw adres. Wilt u graag advies over vlooienbestrijding? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij onze dierenwinkel Van Noord’s Dierenvoerders, in Amstelveen. Bayer Advantage bestel je bij Petfooddiscount.