Gratis verzending vanaf €49,-

Bayer Advantage

Met Bayer Advantage doodt u snel vlooien in de vacht van uw kat. Dankzij de snelle werking van Bayer Advantage stopt het jeuken van de beten al binnen vijf minuten en is uw kat ook langere tijd beschermd tegen nieuwe vlooien. Er zijn 2 verpakkingen, afhankelijk van het gewicht van uw kat. U kunt kiezen uit katten tot 4 kilo of katten zwaarden dan 4 kilo. Neem deze keuze weloverwogen. Beide Advantage verpakkingen bevatten 4 pipetten, daarmee is uw kat 4 maanden beschermd tegen vlooien en teken. Met de Bayer Seresto vlooienband is uw kat tot 8 maanden beschermd. 

Bescherming tegen vlooien, teken en luizen

Bayer Advantage is zonder twijfel het meest doeltreffende middel tegen vlooien bij katten. Zoek je bescherming tegen meer dan alleen vlooien? Dan zijn de producten van Frontline een goede keuze. Frontline beschermt namelijk tegen vlooien, teken en luizen. Net als Bayer Advantage werkt dit met pipetten. 1 Pipet is ongeveer een maand werkzaam. 

Naast Bayer Advantage ook Advantix

Bayer Advantage is uitsluitend bedoeld voor katten. Indien uw hond last heeft van luizen, is daar Bayer Advantix. Omdat de twee namen soms verwarrend kunnen zijn, hebben de Advantix Pipetten ook op deze pagina geplaatst. Omdat honden qua gewicht meer variëren dan katten, is er keuze uit 3 verschillende verpakkingen. Honden tot 4 kilo, honden tot 10 kilo en honden tot 25 kilo. Binnen deze gewichtsklassen is er keuze voor een verpakking van 4 of 6 pipetten. 

Bayer Advantage bestrijdt vlooien bij katten

Vlooien bestrijden bij kat en hond

Bayer is vlooienmiddel hond en kat, waarbij gewerkt wordt met pipetten. Dit is een dun buisje, met aan de ene kant een puntig uiteinde en aan de andere kant een groter deel waar in geknepen kan worden. In het buisje zit een vloeistof, die eruit gespoten wordt door in het bredere gedeelte te knijpen. Het is de bedoeling dat u de werkende vloeistof tegen vlooien en luizen die in het pipet zit, over uw huisdier verspreid. Op die manier is de hele vacht voorzien van anti-vlooienmiddel. 
 

Hoe werkt Bayer Advantage?

Hoe breng ik een pipet met vlooienmiddel aan bij mijn kat? De instructies zijn simpel, de uitvoering blijkt in de praktijk soms iets lastiger. Vooral als uw huisdier niet stil wil zitten kan het aanbrengen van vlooienmiddel en moeilijk karwei zijn. Katten blijken in de praktijk vaak lastiger dan honden, vraag iemand om u te helpen en doe het met zijn tweeën. Als de één het huisdier vasthoudt en afleid terwijl de ander de pipet aanbrengt, zal het dier stiller blijven zitten omdat hij minder stress ervaart. Het middel dient direct op de huid van het dier te worden aangebracht, dus duw de vacht goed aan de kant voordat u begint met spuiten. De plaatsen waar u het middel moet aanbrengen kunnen verschillen afhankelijk van waar de jeuk zit, maar over het algemeen geldt in de nek en bij de schouderbladen als een goede plek. Verspreid de vloeistof vanuit daar naar andere plekken op het lichaam. 
 

Bayer Advantage goedkoopste bij Petfooddiscount

Bij Petfooddiscount vindt u de beste Bayer Advantage kat aanbiedingen. Wij hebben de goedkoopste Advantage van Nederland. Wij verzenden bestellingen vanaf €49,- gratis naar uw adres. Wilt u graag advies over vlooienbestrijding? Dan kunt u altijd contact opnemen of langskomen bij onze dierenwinkel Van Noord’s Dierenvoerders, in Amstelveen.