Boxby Hondensnack

De hondensnacks van Boxby zijn super gezond en bovendien volledig natuurlijk. De snacks bevatten veel vlees en zitten daarom boordevol proteïne. Dat is goed voor de spieren en fitheid van uw hond. Het merk heeft meerdere soorten snacks en deze zijn verkrijgbaar bij Petfooddiscount.

Kijk ook eens naar:

Boxby dry food

Hondenvoer van Boxby bestaat voor 50% uit vlees en is hypoallergeen. De brokken zijn ideaal voor wanneer uw hond een lastige eter is. Het voer zit vol goede stoffen en laat andere elementen waar sommige honden veel last van kunnen hebben juist achterwege, denk daarbij bijvoorbeeld aan gluten en soja. Proline Boxby dry food komt de fitheid en de vacht van de hond ten goede. 

Boxby Dry Food

Boxy dental sticks

Om de mondhygiëne van uw hond op peil te houden is het belangrijk om deze dagelijks een dental stick te geven. Deze kauwstaaf bestaat onder andere uit granen, eiwitextracten en oliën die het gebit reinigen en de mondhygiëne verbeteren. Uw hond zal de stick dus niet alleen lekker vinden, het helpt hem ook om zijn leven lang gezond te blijven zonder gebitsproblemen!

 

Boxby cold pressed

De cold pressed Boxby beloningssnacks zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken en zijn granenvrij, wat betekent dat honden er geen last van hun buik van krijgen. De cold pressed hondensnacks zijn verkrijgbaar met zalm, lam, kalkoen en eend. Ideaal om uw hond trucs mee aan te leren of om hem af en toe gewoon mee te verwennen. 

Boxby Dental Sticks

Boxby kauwsnacks

De kauwsnacks van Boxby zijn geliefd onder honden, omdat ze niet alleen lekker zijn maar ook nog eens heel leuk. De hond kan zich een hele tijd vermaken met het kauwen op deze snack en ondertussen zijn pootjes erbij aflikken. De kauwsnacks zijn volledig natuurlijk en daardoor bevorderlijk voor de gezondheid van uw viervoeter. 

 

Boxby snacks

De Boxby hondensnacks zijn internationaal geliefd. Doordat deze op natuurlijke wijze geproduceerd worden, zijn er geen onnodige stoffen aan toegevoegd. Ook als uw hond snel last krijgt van voeding en hondensnacks zal deze de Boxby dog treats wel kunnen hebben. U vindt bij Petfooddiscount alle artikelen van Boxby hondensnacks:

  • Boxby dry food;

  • Boxby dental sticks;

  • Boxby cold pressed;

  • Boxby kauwsnacks. 

 

Boxby hondensnacks bij Petfooddiscount

Bij Petfooddiscount vindt u voordelige Boxby aanbiedingen. De natuurlijke snacks worden bij u thuis bezorgd en vanaf €49,- is de verzending hiervan zelfs helemaal gratis! Ontdek de voordelen van volledig organische hondensnacks door deze vandaag nog te bestellen. Voor vragen over hondensnacks en -voer kunt u altijd contact met ons opnemen. Bestel Boxby hondensnacks online bij Petfooddiscount of kom langs bij Van Noord’s Dierenvoerders in Amstelveen.