Gratis verzending vanaf €49,-

Royal canin adult hondenvoer

Voor volwassen honden van alle rassen is er Royal Canin Adult hondenvoer. Dit voer is speciaal ontwikkeld om verschillende honden te ondersteunen in de volwassen fase van hun leven. Waar een puppy nog veel energie nodig had, heeft een volwassen hond minder energie en meer ondersteuning van de gezondheid nodig. Royal Canin Adult hondenvoer is onderverdeeld in voer voor kleine honden, medium honden, grote honden en hele grote honden. Daarnaast is er rasspecifiek Royal Canin Adult hondenvoer ontwikkeld voor verschillende hondenrassen, zoals brokken voor volwassen mopshonden en poodles. Bekijk hieronder het volledige aanbod:

KLEINE HONDEN MIDDELGROTE HONDEN GROTE HONDEN GIANTS LIGHT WEIGHT DIGESTIVE CARE STERILISED

Royal canin adult mini

Voor de kleine hond tussen 10 maanden en 8 jaar oud is er Royal Canin Mini Adult hondenvoer. Deze brokken zijn speciaal ontwikkeld voor de hoge energiebehoefte van kleine honden om onvermoeibaar te kunnen blijven rennen. Royal Canin Mini Adult voer is verkrijgbaar in zakken van 2 kg, 4 kg en 8 kg. Daarnaast heeft Royal Canin hondenvoer ontwikkeld op basis van de specifieke behoeften van sommige kleine honden. Zo is er Royal Canin Mini Digestive Care, Royal Canin Mini Exigent, Royal Canin Mini Light Weight Care en Royal Canin Mini Sterilised voor honden die net even andere behoeften hebben.

Royal canin adult medium

Royal Canin Medium Adult hondenvoer is geschikt voor volwassen honden tussen 11 en 25 kg. Het hondenvoer is samengesteld met goed verteerbare eiwitten en hoogwaardige vetten om de natuurlijke weerstand te ondersteunen en de huid te voeden. Daarnaast is er bij dit voer veel aandacht besteed aan smaak, zodat zelfs de meest kieskeurige viervoeter blij wordt van dit droge hondenvoer. Royal Canin heeft ook hondenvoer ontwikkel voor volwasse middelgrote honden met speciale behoeften. Royal Canin Medium Digestive Care, Royal Canin Medium Light Weight Care en Royal Canin Medium Sterilised voldoen aan de specifieke behoeften van honden die een moeizame spijsvertering hebben, gemakkelijk aankomen of gesteriliseerd zijn.

Royal canin adult maxi

Grote honden hebben andere behoeften voor hun voer dan kleine en middelgrote honden, daarom is er voor grote volwassen honden die tussen de 25 en 45 kg wegen Royal Canin Maxi Adult hondenvoer. Het voer met gezonde omega 3 vetzuren ondersteunt de botten en gewrichten, zodat uw grote viervoeter gezond en sterk kan blijven. Daarnaast is het voer verrijkt met goed verteerbare eiwitten voor een verbeterde spijsvertering. Royal Canin Maxi Adult brokken zijn verkrijgbaar in zakken van 4 kg en 15 kg en in 10 kleinere verpakkingen van 140 gram. Voor grote honden met bijzondere behoeftes is er Royal Canin Maxi Digestive Care, Royal Canin Maxi  Light Weight Care en Royal Canin Maxi Sterilised om honden met problemen met de spijsvertering, die makkelijk aankomen of die gesteriliseerd of gecastreerd zijn extra ondersteuning te bieden.

Royal Canin Adult Light weight

Oude honden zijn wat minder speels dan puppy’s, wat er voor kan zorgen dat ze makkelijker aankomen. Om uw ouder wordende hond op een gezond gewicht te houden is er Royal Canin Light Weight Care hondenvoer voor kleine, middelgrote en grote honden. Het verhoogde eiwitgehalte en het lage vetgehalte in het voer dragen bij aan de behoud van spiermassa en helpen de gewichtstoename te verminderen. Daarnaast bevatten de brokken een combinatie van oplosbare en onoplosbare vezels om uw hond een vol gevoel te geven. In ons assortiment vindt u zakken Royal Canin Light Weight Care hondenvoer voor kleine honden, middelgrote honden en grote honden, speciaal ontwikkeld voor de behoeftes van verschillende hondenrassen.

Royal canin adult Digestive care

Voor de oude hond met een verminderde spijsvertering is er Royal Canin Digestive Care hondenvoer. Wanneer honden ouder worden gaan ze minder bewegen, wat invloed kan hebben op de spijsvertering. Voor honden die net een beetje meer ondersteuning van de spijsvertering nodig hebben heeft Royal Canin daarom speciaal Royal Canin Digestive Care hondenvoer ontwikkeld voor kleine, middelgrote en grote honden. Deze droge brokken bevatten zeer goed verteerbare eiwitten, prebiotica en gezonde vezels voor een verbeterde stoelgang. De brokken zijn verkrijgbaar in zakken voor kleine, middelgrote en grote honden.

Royal Canin adult sterilised

Het steriliseren of castreren van uw hond veroorzaakt vaak veranderingen in de hormoonbalans, wat invloed kan hebben op het gedrag van uw hond. Gesteriliseerde en gecastreerde honden hebben minder energie nodig en hebben daarom behoefte aan aangepaste voeding. Royal Canin Sterilised hondenvoer bevat een verhoogd eiwitgehalte en minder vet dan ander Royal Canin voer voor volwassen honden. De combinatie van goed verteerbare eiwitten, vezels en mineralen ondersteunen uw gecastreerde of gesteriliseerde hond op een gezond gewicht te blijven. Bestel Royal Canin Sterilised hondenvoer in voor kleine, middelgrote of grote honden eenvoudig online.

Happy One Graanvrij Hondenvoer