Gratis verzending vanaf €49,-

Royal canin care kattenvoer

De lijn Royal Canin Care kattenvoer is er voor katten die net een beetje meer ondersteuning nodig hebben voor een goede gezondheid. Denk hierbij aan katten met een moeizame spijsvertering, die veel last hebben van haarballen of wiens vacht glans verloren heeft. Kan uw kat ook gespecialiseerde kattenvoeding voor extra ondersteuning gebruiken? Bekijk ons aanbod Royal Canin Care kattenvoer hieronder:

DIGIESTIVE CARE HAIR & SKIN HAIRBALL LIGHT WEIGHT ORAL CARE URINARY CARE

Royal canin digestive care

Royal Canin Digestive Care is kattenvoer dat speciaal ontwikkeld is voor gezonde katten met een gevoelige maag of een ontregelde spijsvertering. Het voer bestaat uit licht verteerbare natuurlijke eiwitten en de brokken hebben een speciale vorm, die het kauwen stimuleren en katten helpen rustiger te eten. Veel ontlasting van slechte kwaliteit kan wijzen op spijsverteringsproblemen. Probeer Royal Canin Digestive Care kattenvoer om de stoelgang van uw kat te ondersteunen.

Royal Canin hair & Skin care

De vacht van uw kat zegt veel over zijn of haar gezondheid. Daarnaast biedt de vacht uw kat de eerste bescherming tegen invloeden van buitenaf. Royal Canin Hair & Skin care kattenvoer is er om de vacht van uw kat weer gezond te laten stralen en de huid te voeden. Zo ziet uw kat er weer gezond uit en is ze weer beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Royal canin hairball care

Heeft uw kat regelmatig last van haarballen? Probeer dan Royal Canin Hairball Care kattenvoer. Deze brokken met veel vezels verminderen de vorming van haarballen en dragen bij aan een betere darmpassage. Royal Canin kattenvoeding is samengesteld uit natuurlijke eiwitten, vezels en mineralen om de gezondheid van uw kat te ondersteunen.

Royal canin light weight care

Voor katten met de neiging om aan te komen is er Royal Canin Light Weight Care kattenvoeding. Dit droogvoer bestaat uit onder andere plantaardige vezels en gevogelte-eiwitten. Het draagt bij aan een gezond lichaamsgewicht doordat het helpt de gewichtstoename van uw kat te beperken. Maak gebruik van de tabel op de verpakking om uw kat de juiste hoeveelheid kattenvoer voor een gezond gewicht te geven.

Royal canin oral care

Wist u dat twee derde van alle katten gebitsproblemen heeft? Royal Canin Oral Care kattenvoer pakt de belangrijkste oorzaken van gebitsproblemen bij katten aan: tandplak en tandsteen. De grote brokken met speciale textuur stimuleren het kauwen, wat tandplak verwijdert en de vorming van tandsteen beperkt. Royal Canin Oral Care kattenvoeding helpt een gezond gebit te ondersteunen!

Royal canin urinary care

Heeft uw kat moeite met plassen of last tijdens het plassen? Royal Canin Urinary Care droogvoer is er om de urinewegen van volwassen katten van 1 tot 12 jaar gezond te houden. Wanneer katten last hebben tijdens het urineren komt dit vaak door kristalvorming in de urinewegen. Royal Canin Urinary Care kattenvoer verlaagt de kans op het ontstaan van deze kristallen in de urinewegen bij gezonde katten. Overleg met de dierenarts wanneer uw kat al last heeft tijdens het urineren.

Kattenvoer voor een volledig dieet

Royal Canin is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kattenvoer en hondenvoer dat voldoet aan een groot aantal specifieke behoeften die uw hond of kat kan hebben. Naast de reguliere voeding voor uw hond of kat is er daarom de Royal Canin Care lijn, die bestaat uit verschillende producten voor honden en katten die een beetje extra ondersteuning nodig hebben voor een goede gezondheid. Bekijk de producten in onze Royal Canin Care lijn voor voeding die uw hond of kat precies biedt wat hij of zij nodig heeft!

Royal Canin Care kattenbrokken

Bij katten wordt er niet zoals bij honden onderscheid in voeding gemaakt per kattenras, maar ook tussen katten zijn er grote verschillen in behoeften:

  • Zo hebben gesteriliseerde en gecastreerde katten behoefte aan voeding met een lager vetgehalte, omdat deze katten minder actief zijn dan katten die niet gesteriliseerd of gecastreerd zijn;
  • Ook kittens hebben andere voeding nodig dan volwassen katten. Kittens hebben voeding nodig met een hoger energiegehalte om goed te groeien, daarom is er Royal Canin kittenvoer voor pasgeboren kittens en iets oudere kittens;
  • Daarnaast heeft Royal Canin een ruim assortiment met voeding ontwikkeld voor katten met milde gezondheidsklachten: de Royal Canin Care kattenvoer productlijn. Deze producten komen tegemoet aan de specifieke behoeften van katten met bijvoorbeeld spijsverteringsproblemen, gebitsklachten of katten met een neiging tot overgewicht.

Goedkoop Royal Canin kattenvoer kopen

Bij Petfooddiscount.nl bestelt u gemakkelijk voordelig kattenvoer en hondenvoer van Royal Canin en vele andere vooraanstaande merken. Bekijk ons assortiment online of kom langs bij ons tuincentrum in Amstelveen voor persoonlijk advies over de beste voeding en andere producten voor uw hond of kat. Wij helpen u graag!

Royal Canin Care kattenvoer kopen bij Petfood Discount

Bij Petfooddiscount.nl kunt u Royal Canin Care kattenvoer online bestellen. Bestelt u de producten uit ons assortiment nog voor  16.00 uur? Dan worden deze de volgende werkdag geleverd. Uiteraard kunt u ons assortiment kattenvoer ook bekijken en kopen in onze dierenwinkel in Amstelveen. Voor meer informatie over Royal Canin Care kattenvoer kunt u langskomen of contact met ons opnemen!

Happy One Graanvrij Hondenvoer