Gratis verzending vanaf €49,-

Royal Canin kattenvoer (droogvoer)

Al het Royal Canin kattenvoer is speciaal ontwikkeld met de gezondheid van uw kat als hoogste prioriteit. Al meer dan 40 jaar baseert Royal Canin hun kattenvoeding op onderzoek naar de specifieke behoeften van katten voor hun gezondheid en voeding. Om deze reden staat het merk niet alleen bekend om hoge kwaliteit diervoeding, maar ook om hun gespecialiseerde voeding voor katten en honden die net een beetje extra ondersteuning vanuit hun voeding nodig hebben. Bekijk ons aanbod Royal Canin kattenvoer hieronder.

Royal Canin Babycat & Kitten

Voor moeder en kittens is er Royal Canin Babycat & Kitten kattenvoer. In deze belangrijke fase kunnen namelijk zowel de moeder als de kittens wel wat extra ondersteuning gebruiken om gezond te groeien en hun weerstand op peil te houden. Het kattenvoer heeft een hoog energiegehalte wat de kittens ondersteunt in hun groei en de moeder ondersteunt in het herstellen van de bevalling. Ook is er speciaal kattenvoer voor de tweede groeiperiode van kittens van 4 tot 12 maanden: het Royal Canin Kitten voeding.

Royal Canin Regular kattenvoer

Het Royal Canin Regular kattenvoer is voer voor gezonde katten met verschillende behoeften tijdens verschillende fasen in hun leven. Zo is er Royal Canin Fit 32 Regular kattenvoer voor de avontuurlijke buitenkat, Royal Canin Sensible 33 Regular kattenvoer voor katten met een gevoelige spijsvertering, Royal Canin Sterilised 37 Regular kattenvoer voor gesteriliseerde of gecastreerde katten met een neiging tot aankomen en Royal Canin Sterilised 7+ Regular kattenvoer voor oudere gesteriliseerde of gecastreerde katten vanaf 7 jaar.

Royal Canin indoor life

Royal Canin indoor life kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor katten die binnenshuis leven. Katten die binnenshuis leven zijn minder actief dan katten die buiten hun energie kwijt raken, daarom heeft Royal Canin Indoor 27 Home Life kattenvoer een lager energiegehalte. Daarnaast vermindert het de vorming van haarballen, zorgt het voor minder ontlasting en geurtjes en ondersteunt het gezonde urinewegen. Royal Canin Indoor 7+ kattenvoer is er voor de ouder wordende binnenkat die wel wat extra ondersteuning kan gebruiken om vitaal te blijven.

Royal canin outdoor active life

Voor de actieve buitenkat is er Royal Canin Outdoor Active Life kattenvoer. Deze voeding ondersteunt onder andere de natuurlijke weerstand van uw kat, houdt zijn of haar energiegehalte hoog en draagt bij aan het behoud van sterke botten en soepele gewrichten. Daarnaast is er voor de oudere kat die nog veel buiten te vinden is Royal Canin Outdoor 7+ kattenvoer, dat gericht is op het ondersteunen van de vitaliteit van uw kat en het soepel houden van de gewrichten.

Royal Canin Feiline Preference

Ook katten kunnen kieskeurige eters zijn, daarom is er de Royal Canin Feline Preference lijn ontwikkeld. Deze lijn bestaat uit het Royal Canin Aroma Exigent, Savour Exigent en Protein Exigent Feline Preference kattenvoer. Royal Canin Aroma Exigent kattenvoer is ontwikkeld voor de kat met de kritische neus. Royal Canin Savour Exigent kattenvoeding is speciaal voor de kat met de kritische smaak. Zelfs de meest moeilijke eter zal genieten van dit speciaal ontwikkelde kattenvoer.

Royal canin Senior kattenvoer

Is uw kat al boven de 12 jaar? Dan is er Royal Canin Senior kattenvoer voor de oudere kat, die wel wat vitaler en beweeglijker kan zijn. Dit droge kattenvoer is speciaal ontwikkeld om de nierfunctie te ondersteunen, uw kat te beschermen tegen ouderdomsverschijnselen, de eetlust van uw kat te stimuleren en de urinewegen te ondersteunen. Zo geeft u uw ouder wordende kat precies wat hij nodig heeft op zijn oude dag.

Royal Canin kattenvoer: het beste voor uw kat!

Dierenarts Jean Cathary was ervan overtuigd dat de juiste voeding de gezondheid van dieren aanmerkelijk kon beïnvloeden. Hij begon daarom in de tweede helft van de 20e eeuw met het ontwikkelen van voeding dat bijdroeg aan een betere gezondheid. Hij richtte Royal Canin op, een merk dat al sinds 1968 hoge kwaliteit voer creëert om de gezondheid van viervoeters te verbeteren. Tegenwoordig is Royal Canin uitgegroeid tot een vooraanstaand merk op het gebied van hondenvoer en kattenvoer en laten zij zien dat de juiste voeding inderdaad helpt de gezondheid van huisdieren te verbeteren.

Droogvoer voor katten van iedere leeftijd

Gedurende de verschillende fasen van het leven van uw kat heeft uw kat andere behoeften, daarom ontwikkelt Royal Canin voeding op maat om aan de behoeften van uw kat te voldoen en de gezondheid van uw kat te ondersteunen. Denk hierbij aan:

  • Royal Canin kattenvoer voor kittens en moeders;
  • Kattenvoer voor gesteriliseerde en gecastreerde katten;
  • Voeding Royal Canin voor ouder wordende katten.

Katten verschillen onderling meer dan mensen vaak denken. Door te weten wat uw kat nodig heeft, kunt u het juiste Royal Canin voer voor uw kat kiezen!

Ook voordelig Royal Canin hondenvoer bij Petfooddiscount.nl!

Naast Royal Canin kattenvoer vindt u bij Petfood Discount ook goedkoop hondenvoer van Royal Canin. Ons assortiment Royal Canin hondenvoer bestaat uit meer dan 100 producten. Iedere hond is immers anders, daarom bieden wij hondenvoer dat tegemoet komt aan de specifieke behoeften van uw viervoeter. Met brokken van Royal Canin bent u er zeker van dat uw huisdier de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt!

Speciaal Royal Canin kattenvoer kopen

Royal Canin kattenvoer bestelt u eenvoudig en voordelig online bij Petfooddiscount.nl. Bestellingen geplaatst voor 16.00 uur worden de volgende werkdag al geleverd. Daarnaast koopt u de producten uit ons assortiment ook in onze dierenwinkel in Amstelveen, waar onze medewerkers u persoonlijk advies kunnen geven voor de verzorging van uw viervoeter. Kom langs bij Van Noord's Dierenvoeders in Amstelveen of neem contact met ons op voor meer informatie over Royal Canin kattenvoer!

Happy One Graanvrij Hondenvoer