Gratis verzending vanaf €49,-

Royal Canin medium hondenvoer

Royal Canin Medium hondenvoer is ontwikkeld voor de gemiddelde hond. Gemiddelde hondenrassen hebben andere voedingsbehoeften dan grote of kleine honden. Een middelgrote hond is levendig, speels en bewegelijk. Dat vergt een groot uithoudingsvermogen. Royal Canin Medium sluit naadloos aan op de energiebehoefte van uw hond, zonder dat uw hond overgewicht krijgt. Wilt u Royal Canin Medium hondenvoer kopen? Bekijk hieronder ons aanbod: 

MEDIUM ADULT  MEDIUM ADULT 7+  MEDIUM AGEING 10+  MEDIUM PUPPY  SPECIAAL DIEET DENTAL CARE

Royal canin medium adult

Om de weerstand van uw hond te ondersteunen is er Royal Canin Medium Adult hondenvoer voor de onvermoeibare hond. Zo heeft hij de juiste basis om elke dag rond te rennen en te spelen. De dierlijke eiwitten, dierlijke vetten, groente en mineralen zijn goed verteerbaar en zorgen zo voor een goede spijsvertering, een gezonde huid en een sterke weerstand. Royal Canin Medium Adult hondenvoer is geschikt voor honden met een volwassen gewicht tussen de 10 en 25 kg en is beschikbaar in zakken van 4 en 15 kg en in 10 kleine verpakkingen van 140 gram.

Royal canin medium adult 7+

Middelgrote honden kunnen al vanaf 7 jaar ouderdomsverschijnselen krijgen, voor hen is er Royal Canin Medium Adult 7+ hondenvoer. Het hoge kwaliteit hondenvoer ondersteunt de vitaliteit van uw hond en draagt daardoor bij aan een mooie vacht, goede spijsvertering, minder tandsteen en een geheel gezondere hond met veel levenslust. Verkrijgbaar in zakken van 4 kg en 15 kg zorgt Royal Canin Medium Adult 7+ voer met dierlijke vetten, dierlijke eiwitten en mineralen ervoor dat uw hond zelfs op hogere leeftijd nog enthousiast is en heerlijk rond kan rennen.

Royal canin medium ageing 10+

Is uw hond al wat ouder aan het worden? Dan is er Royal Canin Medium Ageing 10+ hondenvoer, speciaal aangepast aan de behoeftes van middelgrote honden tussen de 10 en 25 kilo vanaf 10 jaar oud. Royal Canin Medium Ageing 10+ hondenvoer met onder andere groene thee extracten, hydrolysaat van schaaldieren en kraakbeen is ontwikkeld om bij te dragen aan sterke botten, soepele gewrichten, een glanzende vacht en een goede spijsvertering – alles waar uw oudere hond wel een steuntje in de rug bij kan gebruiken.

Royal canin medium puppy

Voor de puppies tot 12 maanden oud is er Royal Canin Medium Puppy hondenvoer. Dit hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor deze cruciale fase in het leven van uw hond, waarbij er aandacht is aan de hoge energiebehoefte, ondersteuning van de natuurlijke weerstand en alle voedingsstoffen die uw pup nodig heeft om op een gezond gewicht te komen. Royal Canin Medium Puppy voer is geschikt voor honden met een volwassen gewicht tussen de 10 en 25 kg en is verkrijgbaar in zakken van 4 en 15 kg en in 10 kleine verpakkingen van 140 gram.

Royal canin medium speciaal dieet

Is uw hond gesteriliseerd, gecastreerd of heeft hij om een andere reden aangepast voer nodig? Voor de middelgrote hond die net iets meer ondersteuning kan gebruiken of met specifieke dieeteisen is er de hondenvoer productenlijn Royal Canin Medium Speciaal Dieet. Hieronder vallen Royal Canin Medium Sterilised hondenvoer voor gesteriliseerde en gecastreerde honden, Royal Canin Medium Light Weight Care voer voor honden met een neiging tot aankomen en Royal Canin Medium Digestive Care hondenvoer om de spijsvertering van uw hond te ondersteunen.

Royal canin dental care

Royal Canin Dental Care is ontwikkeld ter ondersteuning van het gebied van uw hond. Mondygiëne is een bekend struikelblok voor veel hondenbaasjes. Van nature hoopt tandsteen zich op rondom het tandvlees. Dat zorgt voor een slechte adem bij uw hond. Op lange termijn kan dit voor serieuze problemen als infecties zorgen. De Dental Care hondenbrokken hebben een speciale structuur. Tijdens het eten schuurt deze structuur tegen de tanden aan. Wat lijdt tot een tandenpoets-effect. 

Happy One Graanvrij Hondenvoer