Gratis verzending vanaf €49,-

Sureflap kattenluiken

SureFlap is een uniek merk met als doel om met nieuwe technieken uw huisdieren te verzorgen. Zo verkoopt SureFlap verschillende producten die allemaal uniek zijn. Door de slimme techniek van bijvoorbeeld de kattenluiken kan alleen uw huisdier naar binnen. Deze techniek is ontstaan doordat de eigenaar merkte dat er vaak katten zijn huis ongewenst binnenkwamen en dit irriteerde niet alleen hem, maar ook zijn kat. Met de kattenluiken en bijbehorende producten van SureFlap hoeft dit nooit meer te gebeuren. De kattenluiken lezen de microchips van uw huisdier en laten op deze manier uw huisdier binnen. Naast dat SureFlap kattenluiken met deze slimme technologie produceert, verkopen wij ook hun andere slimme producten zoals een voederbak of zelfs een fitbit voor honden! Bij petfooddiscount bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod aan SureFlap producten en u besteld de producten van SureFlap ook nog eens met korting!

Over Sureflap huisdierenluik

Het huisdierenluik van SureFlap is uniek in zijn soort. Het is het eerste huisdierenluik wat u kunt besturen met een app. U verbindt het kattenluik met de SureFlap Connect Hub en u kunt in de app bijhouden wanneer uw huisdier naar binnen of buiten gaat. Ook kunt u met dit innovatieve huisdierenluik het luik op afstand sluiten of juist openen. Ook kunt u de app als u op vakantie bent bedienen en weet u op deze manier precies wanneer uw kat binnen of buiten is. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie omdat u ook nog eens zeker weet dat er geen vreemde dieren naar binnen komen die uw huis overhoop halen. 

Over de Sureflap losse penning

De losse penning die u kunt kopen bij petfooddiscount is een ideaal alternatief als uw huisdier niet is gechipt. Op deze manier hoeft u uw huisdier niet perse te chippen om gebruik te maken van de innovatieve huisdierluiken van SureFlap. U kunt gemakkelijk de huisdierluiken plaatsen en uw kat deze penning omdoen. Deze penning is zo gefabriceerd dat alleen uw kat naar binnen kan en andere dieren met een SureFlap penning niet. De SureFlap penning verpakkingen bevatten twee penningen.

Over SureFeed producten van Sureflap

De voerbakken van SureFlap zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Het is dé manier om uw huisdier op een slimme manier te voeren. Het systeem zorgt ervoor dat de voerbakken alleen opengaan voor het gewenste huisdier. U kunt de chip van uw huisdier namelijk koppelen aan de voerbakken. SureFeed is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit de afsluitbare voerbak, deze houdt het eten van uw huisdier langer vers. Deze bak gaat alleen open als een huisdier in de buurt is en sluit weer zodra dit huisdier op gepaste afstand is. De uitgebreidere versie hiervan is de Microchip voerbak. Deze zorgt ervoor dat huisdieren onderling elkaars eten niet stelen. De voerbak gaat namelijk alleen open bij het gewenste huisdier. Dit is ideaal voor huisdieren die speciale voeding moeten eten! 

Vrolijke bakjes voor bij de Surefeed

Bij de standaard uitvoeringen van de voerbakken van SureFlap worden reguliere bakjes meegeleverd. Bent u toe aan wat meer kleur in huis of wilt u de SureFeed bakjes makkelijker uit elkaar houden van verschillende huisdieren? Dan kunt u apart de bakjes in vrolijke kleuren  bestellen. Deze zorgen voor meer sfeer in huis en het is veel makkelijker om de verschillende SureFeed bakjes uit elkaar te houden. De bakjes zijn te koop in lichtblauw, lichtgroen en lichtroze.

Over de vrolijke matjes van SureFeed

De matjes van SureFeed zijn een echte aanwinst voor bij u SureFeed voederbak. Deze matjes zorgen ervoor dat de omgeving rond de voerbak van uw huisdier schoon blijft. Deze matjes van SureFlap zijn te koop in lichtgroen,lichtblauw en lichtroze. U koopt deze matjes bij petfooddiscount met korting!

Over Sureflap Animo

Een fitbit voor honden is ideaal omdat u er zo voor kunt zorgen dat uw hond fit blijft en het gewenste aantal actieve minuten per dag kan halen. De Animo is een fitbit van het merk Sureflap die u bij petfooddiscount.nl ook nog eens met korting koopt. De Animo is waterbestendig, heeft een batterijduur van zes maanden, weegt maar 22 gram en is ook nog eens klein van formaat! De ideale fitbit voor uw hond dus om de activiteiten en slaap van uw hond bij te houden. Met deze fitbit voor honden zorgt u ervoor dat uw hond zo gezond mogelijk blijft! Na een week kunt u specifieke doelen instellen voor uw hond en bijhouden of uw hond deze doelen behaald. Zorg er samen met uw hond voor dat uw hond fit blijft!

Bestel nu uw SureFlap artikelen bij petfooddiscount.nl

Bij Petfooddiscount.nl krijgt u altijd korting op uw artikelen. Naast dat de artikelen veelal goedkoper zijn dan bij andere dierenspeciaalzaken, kunt u ook nog eens sparen voor extra korting. Maak een account aan voordat u een bestelling doet en u kunt direct beginnen met sparen. 

Voordelen van SureFlap

SureFlap biedt zoveel voordelen voor uw huisdier, dat het zonde is als u geen gebruik kunt maken van deze nieuwe technieken. Als uw kat speciaal dieetvoer eet of als u op vakantie gaat, zijn de producten van SureFlap ideaal. U kunt gemakkelijk van een afstand de luiken bedienen zodat u precies kunt bepalen wanneer uw huisdieren naar buiten gaan of niet. 

Vragen over ons assortiment van SureFlap?

Mocht u vragen hebben over ons assortiment SureFlap en SureFeed, dan kunt u altijd langskomen of contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via  020 - 641 42 43 of via info@petfooddiscount.nl.

Happy One Graanvrij Hondenvoer