Gratis verzending vanaf €49,-

Kattenluik met chip

Zoekt u een kattenluik met chip? Een huisdierluik met chip is erg handig om ongewenste katten buiten te houden. Dit luik herkent de code van de id-chip van uw kat en zal alleen dan open gaan. Nooit meer vreemde katten in uw huis dankzij een kattenluik met microchip. Daarnaast blijft dit luik ook dicht wanneer het waait, zo heeft u nooit meer tocht in huis. Het luik is eenvoudig te installeren en te programmeren. Dus ook wanneer u niet heel technisch aangelegd bent kunt u het luik gemakkelijk gebruiken.

Kattenluik met chip kopen

Microchip Kattenluik kopen bij Pedfooddiscount.nlEen kattenluik met chip kunt u kopen bij Petfooddiscount.nl. Doordat wij groot inkopen kunnen wij zeer concurrerende prijzen hanteren. Bij ons betaalt u nooit te veel voor uw kattenluik met microchip. U kunt het kattenluik online bestellen in verschillende soorten en maten en met eventuele accessoires erbij. U kunt bij ons terecht voor de volgende merken:

 Wij bezorgen het dat binnen drie werkdagen bij u thuis. Zo wordt het heel gemakkelijk om een luik aan te schaffen voor uw huisdier.

Kattenluik met chip van Petfooddiscount.nl

Een kattenluik met chip van Petfooddiscount.nl is eenvoudig te monteren en te programmeren. Mocht u echter problemen ondervinden, dan kunt u de handleidingen op onze website bij de productbeschrijving vinden. Bestel snel en goedkoop uw huisdierluik met microchip bij Petfooddiscount.nl!